Titina

Vaša virtualna asistentka, ki vam bo takoj odgovorila na vaše vprašanje ali vam pomagala pri težavah.

Pozdravljeni!

Sem Titina, vaša virtualna asistentka. Tukaj sem, da vam pomagam pri vprašanjih o storitvah, paketih, ponudbah, plačilih računov ali pri morebitnih tehničnih težavah. Naši svetovalci so me izurili, da znam odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vam ponuditi rešitev za vaše težave. Na voljo sem vam vse dni v tednu, 24 ur na dan. Zelo se veselim pogovora z vami. 

Če si želite takojšnje informacije ali rešitve morebitnih težav, kliknite na gumb desno spodaj in z veseljem vam bom pomagala.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?