Odprto širokopasovno omrežje

Naše storitve ponujamo tudi na izbranih odprtih širokopasovnih omrežjih (OŠO). Odlične storitve so vam dostopne tudi na optičnih povezavah vaše lokalne skupnosti.

T-2 storitve tudi preko odprtih širokopasovnih omrežij - OŠO

Ponudba storitev preko odprtih širokopasovnih omrežij je enaka ponudbi storitev T-2 na ostalih optičnih omrežjih. Enaka je tudi cenovna politika, saj v T-2 ne zaračunavamo dodatkov za gostovanje na optičnih omrežjih, ki niso v naši lasti. 

Ob tem naj še izpostavimo bistvene prednosti optičnega omrežja, ki bodo opazno spremenile vaše povezovanje s spletom: visoka stabilnost, ultra hitre internetne povezave in bogatejši nabor storitev, kot na ostalih omrežjih.

Paketna ponudba

Naročniki lahko izbirajo celotno paketno ponudbo. Odločite se lahko za pakete Oranžni, ki so že opremljeni s TV programskimi shemami, hitrim internetom ter mobilno telefonijo. Izberete lahko tudi prilagodljive pakete in si sami sestavite

paket po svoji meri (hitrost interneta, programska shema, mobilni paket). Paketno ponudbo si lahko ogledate na strani: https://www.t-2.net/paketi.

Televizija

Na odprtem širokopasovnem omrežju OŠO lahko spremljate več kot 300 televizijskih programov in 150 radijskih programov. Vključenih je čez 90 programov v visoki ločljivosti (HD), izbrani so na voljo tudi v 4K (pod posebnimi pogoji). Vse programe lahko spremljate v digitalnem zapisu, kar vam omogoča bistveno večjo kakovost slike in zvoka.

Naročniki lahko izbirate med vsemi programskimi shemami in dodatnimi programskimi paketi.

T-2 programske sheme

S M L XL HD
60+ programov 130+ programov 180+ programov 230+ programov
6,99 € / mesec 15,99 € / mesec 18,99 € / mesec 24,99 € / mesec
Več informacij Več informacij Več informacij Več informacij

Dodatni programski paketi

Naročite lahko še dodatne TV pakete:

Programski paket Cena
HBO Premium 10,99€ / mesec
Cinestar 5,99€ / mesec
Yugo 9,99€ / mesec
Pink 8,99€ / mesec
Grand Slam X 8,99€ / mesec
Amor X 5,99€ / mesec
Voyo 7,99€ / mesec
Venus X 6,99€ / mesec
Videoteka Minimax 3,99€ / mesec
Videoteka Pickbox NOW 5,99€ / mesec

Vse dodatne programske pakete si lahko ogledate na tej povezavi.

Cenik ostalih storitev televizije:

Storitev Cena
Dodatni IP TV sprejemnik 4,99€ / mesec
Aplikacija T-2 TV za Smart TV 2,99€ / mesec
TV časovne funkcije 5,99€ / mesec

Preverite dostopnost optike na vaši lokaciji

Niste prepričani ali na vašem naslovu omogočamo priklop storitev preko optičnega omrežja? To lahko preprosto preverite na povezavi https://optika.t-2.net.

Izberete nas lahko na naslednjih območjih:

  • OŠO Ajdovščina;
  • OŠO Južna Primorska: Pivka, Komen, Sežana, Ilirska Bistrica, Divača, Hrpelje - Kozina ter Postojna;
  • OŠO Radenci;
  • OŠO Tritel: Velike Lašče, Dolenjske Toplice, Železniki, Gorenja vas - Poljane;
  • OŠO GVO: Slovenjske Konjice, na območju Koroške, Dolenjske ter v okolici Sevnice (zaradi tehničnih omejitev so na teh območjih v nekaterih primerih pričakovane nižje internetne hitrosti);
  • OŠO Kostak: Občina Krško.

V primeru, da gre pri vašem priključku za prvi priklop v omrežje, bo potrebna tudi izgradnja optične inštalacije, ki se obračuna skladno s cenikom upravljavca omrežja.

Kako naročiti?

Za informacije o možnosti priklopa na vaši lokaciji, naročilo storitev ter vse ostale informacije o izvedbi priklopa nas lahko pokličete na številko 064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net. Z vseseljem vam bomo svetovali.

Opombe

*Z dnem 1. 8. 2024 spreminjamo splošne pogoje poslovanja. Več na: https://www.t-2.net/novice/spremembe-ponudbe-splosnih-pogojev-cenika-sto...

Ceniki T-2 storitev

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?