Odprto širokopasovno omrežje

Naše storitve ponujamo tudi na izbranih odprtih širokopasovnih omrežjih (OŠO). Odlične storitve so vam dostopne tudi na optičnih povezavah vaše lokalne skupnosti.

T-2 svoje storitve ponuja tudi na odprtih širokopasovnih omrežjih Komen, Sežana, Ilirska Bistrica, Hrpelje-Kozina, Postojna in Pivka. Prav tako smo prisotni na lokalnih optičnih omrežjih GVO na področjih Slovenjskih Konjic, na Koroškem, Dolenjskem in v okolici Sevnice. Slednja območja imajo, zaradi tehničnih omejitev, v nekaterih primerih nižje internetne hitrosti (prenos podatkov s tako imenovanim bitnim tokom).

Ponudba storitev je enaka ponudbi storitev T-2 na ostalih optičnih omrežjih. Prav tako cenovna politika, saj v T-2 ne zaračunavamo dodatkov za gostovanje na optičnih omrežjih, ki niso v naši lasti.

Ob tem lahko izpostavimo prednosti optičnega omrežja: stabilnost, višje hitrosti in večji nabor storitev, kot primerljiva ostala omrežja na isti lokaciji.

V primeru, da gre pri vašem priključku za prvi priklop v omrežje, bo potrebna tudi izgradnja optične inštalacije, ki se obračuna skladno s cenikom upravljavca omrežja.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?