Odprto širokopasovno omrežje

Naše storitve ponujamo tudi na izbranih odprtih širokopasovnih omrežjih (OŠO). Odlične storitve so vam dostopne tudi na optičnih povezavah vaše lokalne skupnosti.

T-2 svoje storitve ponuja tudi na odprtih širokopasovnih omrežjih Komen, Sežana, Ilirska Bistrica, Hrpelje-Kozina, Postojna in Pivka. Prav tako smo prisotni na lokalnih optičnih omrežjih GVO na področjih Slovenjskih Konjic, na Koroškem, Dolenjskem in v okolici Sevnice. Slednja območja imajo, zaradi tehničnih omejitev, v nekaterih primerih nižje internetne hitrosti (prenos podatkov s tako imenovanim bitnim tokom).

Ponudba storitev je enaka ponudbi storitev T-2 na ostalih optičnih omrežjih. Prav tako cenovna politika, saj v T-2 ne zaračunavamo dodatkov za gostovanje na optičnih omrežjih, ki niso v naši lasti.

Ob tem lahko izpostavimo prednosti optičnega omrežja: stabilnost, višje hitrosti in večji nabor storitev, kot primerljiva ostala omrežja na isti lokaciji.

V primeru, da gre pri vašem priključku za prvi priklop v omrežje, bo potrebna tudi izgradnja optične inštalacije, ki se obračuna skladno s cenikom upravljavca omrežja.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?