Oglaševanje na T-2 TV

Povečajte svoj doseg z našimi različnimi oglaševalskimi kanali.

Pri T-2 ponujamo različne oglaševalske možnosti, ki vam omogočajo, da dosežete široko občinstvo in povečate prepoznavnost vaše blagovne znamke. Spodaj si oglejte naše ključne oglaševalske kanale:

1. Splash Screen

Pridobite pozornost naših uporabnikov že ob začetku njihove izkušnje na naši T-2 TV. Naš splash screen omogoča predvidoma 150.000 – 180.000 prikazov na dan, kar je odlična priložnost za povečanje zavedanja o vaši blagovni znamki.

Zagotovite si, da je vaše sporočilo prvo, kar bodo opazili uporabniki T-2 TV.

2. ADP (oglasni prostor – ad placement)

Z oglaševanjem na naših oglasnih prostorih lahko dosežete občinstvo s predvidoma 150.000 – 180.000 prikazi na dan. Poleg tega ponujamo tudi možnost click-2-video, ki omogoča še bolj vključujočo oglaševalsko izkušnjo.

Za neposredno povezavo z vašo publiko.

3. Mailing

Z našim sistemom mailinga lahko dosežete 80.000 prejemnikov, kar je odličen način za neposredno komunikacijo z vašim občinstvom.

Personalizirano in učinkovito oglaševanje.

4. Socialna omrežja

Izkoristite moč družbenih omrežij z našim profilom na različnih platformah:

  • Facebook: 41.000 sledilcev;
  • Instagram: 10.000 sledilcev;
  • Twitter: 4.000 sledilcev.

Povežite se s svojo ciljno skupino tam, kjer preživljajo svoj čas.

5. Info kanal

Izkoristite možnost rotacije vaših video vsebin na našem internem televizijskem kanalu T-2 info. Dnevno ta beleži med 40.000 in 50.000 ogledov.

6. Spletna stran

Usmerite svoje občinstvo do informacij, ki jih želijo prebrati – na naši spletni strani lahko ciljano nagovarjamo tudi vaše občinstvo.

7. Segmentirano oglaševanje

Ponujamo vam možnost segmentiranega oglaševanja na kanalih, kot so splash screen, ADP, T-2 spletna stran in mailing. Z natančnim ciljanjem zagotovite, da vaše sporočilo doseže prave ljudi, ob pravem času.

Za več informacij o cenah, paketih in razpoložljivosti se obrnite na oglasevanje@t-2.com.

Oglašujte z nami in izkoristite priložnost za uspeh vaše blagovne znamke!

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?