Cenik mednarodne telefonije

Abecedni seznam tujih držav, ozemelj in globalnih satelitskih operaterjev ter pripadajočih klicnih številk. Ceniki klicev veljajo za klice iz T-2 stacionarnega kot tudi iz T-2 mobilnega omrežja.

V T-2 od 1.3.2018 cenike v mednarodni telefoniji oblikujemo na osnovi cenovnih območij. Države so razdeljene v 5 območij. Cena klica je enaka, ne glede na to, ali je klic opravljen iz T-2 fiksnega ali mobilnega omrežja. Prav tako na ceno klica ne vpliva to, v katerem fiksnem ali mobilnem omrežju posamezne države se v tistem trenutku nahaja klicana oseba. Cenik in območja si lahko pogledate na spodnji povezavi.

*Z dnem 1. 8. 2024 spreminjamo splošne pogoje poslovanja. Več na: https://www.t-2.net/novice/spremembe-ponudbe-splosnih-pogojev-cenika-sto...

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?