Oranžni Maxi

Paket vključuje neomejene klice v vsa slovenska mobilna in stacionarna omrežja, neomejeno število SMS in MMS sporočil ter 500 GB prenosa podatkov.
21,99 € EUR na mesec
Redna cena do 31.7.2024: 18,99 EUR
Redna cena od 1.8.2024: 21,99 EUR

Mobilni paket Oranžni Maxi vam bo omogočil zanesljivo mobilno omrežje, s katerim boste lahko nemoteno telefonirali, deskali po spletu, prebirali svojo e-pošto, prenesli in uporabljali svoje priljubljene aplikacije ter varno shranjevali slike in videoposnetke v oblak. Ne obremenjujte se z omejitvami. Mobilni telefon uporabljajte za klice, sporočila in brskanje po spletu kadar koli in kolikor želite. 

Posebna ugodnost: Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za paket Oranžni maxi vam ob dvoletni vezavi pripada 50% popust za 6 mesecev!*

POGOVORI

Neomejeno

SMS IN MMS SPOROČILA

Neomejeno

PRENOS PODATKOV V OMREŽJU T-2

500 GB
Od tega v območju EU 21 GB**
V omrežju nacionalnega operaterja 50 GB***

Ob vezavi za dve leti

11
EUR na mesec za prvih 6 mesecev

Cena nadgradnje v paketih T-2****

18,99
EUR Na mesec
Redna cena do 31.7.2024: 15,99 EUR
Redna cena od 1.8.2024: 18,99 EUR 18,99 EUR

Zakaj med vsemi T-2 mobilnimi paketi izbrati prav Oranžni Maxi?

T-2 paketi Oranžni so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak lahko med njimi najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakdanjem življenju za delo in zabavo. Mobilni paket Oranžni Maxi je namenjen uporabnikom, ki se ne želijo obremenjevati s številom zakupljenih minut, sporočil in prenosa podatkov.

Pri T-2 za svoje naročnike skrbimo z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki vam omogočajo nemoteno telefoniranje, pošiljanje SMS- in MMS-sporočil ter zanesljiv in hiter internet.

Nadgradite obstoječe T-2 fiksne pakete po ugodnejši ceni

Prednost T-2 paketov je ta, da naročniki obstoječih fiksnih paketov, ki vsebujejo mobilne pakete Oranžni, mobilno naročnino nadgradite po ugodnejši ceni. Spremembo paketa uredite lahko enostavno na uporabniškem portalu Horizont.

Želite izvedeti več o mobilnih paketih?

V kolikor imate kakšno vprašanje in želite izvedeti več o mobilnem paketu nas pokličite na telefonsko številko  064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net. Kliknete lahko tudi naš spletni klepet. Z veseljem vam bomo pomagali.

Pogosta vprašanja o mobilnem paketu Maxi

Kako poteka postopek naročila in prenos številke?

Postopek naročila je povsem enostaven. Obiščite T-2 poslovalnico ali nas pokličite na 064 064 064. Za naročilo je potrebno izpolniti in podpisati pogodbo ter obrazec za prenos številke, vse ostalo pa uredimo mi. Na dan prenosa številke, vas bomo obvestili, vi pa boste samo zamenjali SIM kartico in uživali v brezskrbnih pogovorih.

Kaj naj izberem, če potrebujem manj prenosa podatkov?

V paket Oranžni Maxi je vključena telefonska številka, ki omogoča 500 GB prenosa mobilnih podatkov v T-2 omrežju. Če potrebujete manj prenosa podatkov, vam predlagamo, da izberete paket Oranžni Midi (100 GB) ali Mini (5 GB).

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo?

Če potrebujete tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo in še niste T-2 naročnik fiksnega paketa oz. želite obstoječi paket spremeniti, si oglejte našo ponudbo ali pa nas pokličite na telefonsko številko 064 064 064.

Ali paket Maxi omogoča prenos podatkov prek 5G omrežja?

Pri T-2 smo začeli z vklapljanjem omrežja 5G. Omrežje je v paketu Oranžni Maxi trenutno na voljo z nekaterimi omejitvami, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Se želite naročiti na mobilni paket Oranžni Maxi?

Za naročilo na paket Maxi kliknite na spodnji gumb in oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Lahko pa obiščete tudi naše poslovalnice ali pokličite naš klicni center, ki je dosegljiv vse dni v tednu na 064 064 064. Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali pri naročilu.

Opombe

*Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki sklenejo Aneks k naročniški pogodbi, s katerim pridobijo popust (50% za 6 mesecev) na osnovno mobilno naročnino mobilnega paketa Oranžni Maxi ter se obenem zavežejo naročniško razmerje za mobilne storitve ter morebitne stacionarne storitve ohraniti v veljavi za obdobje 24 mesecev. Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Akcija velja le za naročilo novega mobilnega paketa, in sicer le kot samostojno storitev (ne v okviru stacionarnega paketa). Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Maxi - 500 GB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,001847 € z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1 € z DDV na MB.

***V omrežju nacionalnega operaterja je v paketu Oranžni Maxi vključenih 50 GB prenosa podatkov. Po dosegu navedene meje se prenos podatkov v omrežju nacionalnega operaterja onemogoči. V paketu Oranžni Maxi se do mesečne porabe 500 GB v T-2 omrežju hitrost prenosa podatkov ne omejuje. V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 500 GB, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s, prenos podatkov pa lahko še vedno porablja v omrežju T-2.

****Cena nadgradnje velja za nadgradnjo mobilnega paketa Oranžni Mini, ki je del tržnega paketa Oranžni Optimum, Oranžni Start ali T4, v mobilni paket Oranžni Maxi. Ponudba ne velja za poslovne uporabnike.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?