Oranžni Maxi

Paket vključuje neomejene klice v vsa slovenska mobilna in stacionarna omrežja, neomejeno število SMS in MMS sporočil ter 50 GB prenosa podatkov. Omogočeno delovanje storitev v najsodobnejšem LTE omrežju.
ŽE OD 9,50 EUR na mesec

Ne obremenjujte se z omejitvami. Mobilni telefon uporabljajte za klice, sporočila in brskanje po spletu kadar koli želite in kolikor je treba.

Posebna ugodnost: Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za paket Oranžni maxi, vam ob dvoletni vezavi pripada 100% popust za prvo leto ali 50% popust za dve leti!*

Storitev Količina
Minut pogovorov neomejeno
SMS/MMS sporočil neomejeno
Količina prenosa podatkov 50 GB
Od tega v območju EU** 9 GB
Cena z vezavo za dve leti* 9,50€
Redna cena 18,99€
Pošljite povpraševanje

Opombe

*Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki sklenejo Aneks k naročniški pogodbi, s katerim pridobijo popust (50% za 24 mesecev ali 100% za 12 mesecev) na osnovno mobilno naročnino mobilnega paketa Oranžni Maxi ter se obenem zavežejo naročniško razmerje za mobilne storitve ter morebitne stacionarne storitve ohraniti v veljavi za obdobje 24 mesecev. Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Akcija velja le za naročilo novega mobilnega paketa, in sicer le kot samostojno storitev (ne v okviru stacionarnega paketa). Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Maxi - 50 GB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,00427€ z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?