Blokada vrat 25

V zadnjem casu opažamo povecano delovanje virusov, zato smo se odlocili poskrbeti za varnost naših uporabnikov z blokiranjem vrat (porta) 25, v smeri od uporabnika proti internetu, kar pa ne velja za strežnik smtp T-2. Blokada velja le za uporabnike z dinamicnimi IP naslovi.

Uporabnike naprošamo, da si v poštnem odjemalcu spremenijo strežnik za odhodno pošto na smtp.t-2.net, avtentikacijo (authentication) na odhodnem strežniku pa izklopijo.

V najpogosteje uporabljanih poštnih odjemalcih lahko to storite takole:

V poštnem odjemalcu Microsoft Outlook kliknete na Orodja / E-poštni racuni / Next / Change / (spremenite naslov odhodnega poštnega strežnika Outgoing ail server v smtp.t-2.net) / Next / Finish.

V poštnem odjemalcu Outlook Express kliknete na Tools / Accounts  / Properties / podlistekServers (spremenite naslov strežnika) /  OK / Close.

V primeru težav prosimo, da se obrnete na našo tehnicno pomoc na tel. številki 0590-00-002 oziroma na elektronski naslov blokada25@t-2.net. Za reševanje težave bomo potrebovali številko vaše pogodbe, e-poštni naslov iz katerega pošiljate in e-poštni naslov na katerega pošiljate.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?