Kaj vse omogoča uporabniški profil?

Ste si že ustvarili svoj uporabniški profil na T-2 televiziji, ali še vedno uporabljate privzetega, ki smo vam ga mi ustvarili? Če ga še niste ustvarili, je sedaj zagotovo pravi čas. Z ustvarjenim profilom boste lahko prilagodili nastavitve TV vmesnika, uredili svoj vrstni red TV programov, na domačem zaslonu pa boste vedno imeli TV vsebine, ki sledijo vašemu okusu.

Kako ustvarite TV profil?

Enostavno iz vašega domačega naslonjača. Ustvarite ga tako, da na vašem daljinskem upravljalcu pritisnete tipko meni. Nato pritisnete puščico v levo in s tipko OK potrdite polje Nov profil.

Izberete si ime in potrdite s tipko OK. Poimenujete ga lahko po osebi (Mojca, Romana, Uroš..), ali po izbiri žanra (filmski, risanke, za najmlajše …), lahko pa tudi po prostoru (dnevna soba, spalnica, kuhinja ..).

Če boste ustvarili več različnih profilih, lahko do njih enostavno dostopate iz vstopnega domačega zaslona ali v meniju (tipka menu) s pritiskom na tipko levo. Vaš osebni TV profil bo dostopen tudi na mobilni televiziji tv2go.

Prilagoditev TV profila

Ustvarite svoj seznam TV programov enostavno v meniju TV vmesnika/Nastavitve. V svojem seznamu lahko nastavite vrstni red, zaklep določenih TV programov (zaščiteni z geslom) ali preskok TV programov (programi med prestavljanjem niso vidni). Dodate jih lahko tudi med priljubljene, kar pomeni, da vam bodo lahko hitro dostopni, če boste uporabili rumeni gumb na daljinskem upravljalniku.

Svoj vrstni red TV programov in ostale nastavitve profila, lahko kadarkoli uredite tudi na spletni aplikaciji T-2 tv2go: https://tv2go.t-2.net/start.

Nastavitve TV profila

Poleg vrstnega reda TV programov, omogoča profil še vrstno nastavitev. Zaklenete ga lahko z geslom, ter tako onemogočite vpogled v svoj uporabniški profil. V nastavitvah Jezik vsebin, boste lahko na svojem profilu izklopili podnapise, izbrali prilagojene za naglušne osebe ali dodatne zvočne zapise, prilagojene tudi za slabovidne osebe. Na tistih TV programih, ki to omogočajo lahko izberete celo podnapise v drugih jezikih ali si prilagodite zvočni zapis v drug jezik.

Več o zvočnih zapisih in podnapisih za naglušne in slabovidne preberite na: https://www.t-2.net/zvocni-opisi-na-slo-1-slo-2-hd

Ogled TV programov in ostalih TV vsebin

Je prav posebna izkušnja. Ker imate ustvarjen TV profil, vas bodo na domačem zaslonu pričakale TV vsebine, ki bi vas utegnile zanimati, glede na vaše gledalske navade. V kategoriji Ne zamudi boste našli najnovejše dele vaših priljubljenih serij ali nadaljevanje filmov in vaše najljubše tekme.

Na domačem zaslonu vas bodo počakali tudi programi in TV vsebine, ki ste jih nazadnje gledali.

Če imate naročen Časovni zamik, in ste sredi poročil prekinili ogled, vas bo vsebina počakala na domačem zaslonu in boste ogled nadaljevali prav tam, kjer ste končali. T-2 televizija si zapomni vsebine, ki ste jih gledali in z ogledom lahko nadaljujete do 168h nazaj. Z ogledom boste lahko nadaljevali tudi na vaši tablici ali drugi mobilni napravi na mobilni televiziji Tv2go. Na vas je le, da izberite svoj profil in vse nastavitve in TV vsebine bodo dostopne tudi na spletu, mobilnem telefonu ali tablici.

Še en namig …

Najmlajši se bodo zagotovo razveselili nabora risank in ostalih TV vsebin. Ustvarite jim svoj profil, zaklenite ali preskočite tiste TV programe, ki po vašem mnenju niso primerni za ogled, T-2 televizija pa vam bo na domačem zaslonu prikazovala le tiste risanke in TV vsebine, ki si jih vaši otroci najraje ogledajo.

 

Preberite tudi nabor najboljših funkcij po našem izboru, ki bodo še izboljšale vašo uporabniško izkušnjo https://www.t-2.net/zabavne-uporabne-funkcije-t-2-televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?