T-2 Televizija

Spoznajte televizijo T-2, ki je hitro odzivna, preskok med programi pa je skoraj neopazen. Gledalcem ponuja bogat nabor TV programov, popestrite jo lahko tudi s številnimi dodatnimi TV funkcijami.

Ustvarjena zate

T-2 televizija je mnogo več kot le izvrstna ponudba TV programskih shem in dodatnih TV programskih paketov. Ponuja vam popolnoma novo gledalsko izkušnjo in vas vabi v svet, ki upošteva vaše gledalske navade in se jim prilagaja. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah pričaka enak prikaz vaših TV vsebin.

T-2 TV v vaš dom prinaša:

 • Vrhunsko izkušnjo gledanja: Ogled T-2 televizijskih programov je pravi užitek. Izvornega televizijskega signala ne spreminjamo, zato lahko spremljate vrhunski zvok in kristalno jasno sliko, ki se samodejno prilagodi najboljši možni kakovosti, tudi v 4K. Preklop med programi pa je hiter in praktično neopazen.

 • Možnost izbire T-2 TV profila: Vsak družinski član gleda drugačne vsebine, zato si lahko vsak gledalec ustvari svoj T-2 TV profil, ki bo sledil gledalskim navadam uporabnika in ponudil vsebine, izbrane samo zanj.

 • Izbrane TV vsebine samo za vas: Poslovite se od dolgočasnega iskanja vsebin na TV programih. S pomočjo umetne inteligence smo pripravili rešitev, ki iz celotne ponudbe oblikuje izbor vsebin po gledalčevem okusu in namesto vas poišče naslednje dele priljubljenih serij, aktualne športne dogodke, prikaže vse vsebine, ki ste jih nazadnje pogledali ter priporoča podobne iz preteklih gledalskih navad.

 • Ogled najljubših TV vsebin za 7 dni nazaj: Najljubša funkcija T-2 naročnikov je zagotovo TV časovni zamik. Z njim lahko preskočite oglase, aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite ali si ogledate že pretekle TV vsebine za do sedem dni nazaj, pa naj bo na televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

 • Napredne TV funkcije: T-2 televizija ponuja vrsto zanimivih in uporabnih funkcij, kot so: Napreden iskalnik TV vsebin, opomnike, TV spored, snemalnik, informacije o TV vsebinah, vklop izvirnega jezika TV vsebin, starševski nadzor in številne prilagoditve uporabniškega vmesnika.

Zakaj izbrati T-2 TV?

T-2 TV je oblikovana z mislijo na uporabnika – prav vsak gledalec bo imel svoje priljubljene TV vsebine vedno pri roki na domačem zaslonu, s pomočjo časovnega zamika ujel športne prenose, zanimivive dokumenterne oddaje ali dnevna poročila in si prilagodil grafični vmesnik po svojem okusu.

Prednost izbire T-2 TV:

 • Bogat nabor TV shem, dodatnih TV programskih paketov in videotek, nabor programov tudi v 4K in filmske programe z omogočenim prostorskim 5.1 zvokom
 • Ogled TV vsebin z enim daljincem z uporabo TV aplikacije za pametne televizorje ali multimedijske naprave
 • Pester nabor športnih vsebin, ki si lahko ogledate tudi z uporabo Modrega gumba (s hitrim video posnetkom top dogodkov tekem ali drugih prenosov)
 • Vrhunska TV slika in zvok v izvornem televizijskim signalom

En svet na vseh napravah

T-2 televizijo lahko spremljate na domačem televizorju z uporabo naprednega TV vmesnika, aplikacijo T-2 TV za vaše pametne televizorje ali multimedijske naprave in mobilno televizijo T-2 tv2go, ki jo lahko spremljate na računalniku ali mobilnih napravah.

 • Napreden TV vmesnik (Set top box): Najnovejši TV vmesniki omogočajo hiter preskok med TV programi, intuitivno uporabo grafičnega vmesnika in vrsto TV funkcij, kot so; iskalnik med TV vsebinami, personaliziran domači zaslon s priljubljenimi TV vsebinami, nastavitev velikosti podnapisov, prilagojen vrstni red TV programov ter RA postaj, zaklep ali preskok TV programov.
   
 • T-2 TV kot TV aplikacija: Izkoristite prednost pametnih televizorjev in se odločite za aplikacijo T-2 TV. Izkušnja spremljanja vsebin je povsem enaka kot na TV vmesniku in omogoča spremljanje vseh naročenih TV vsebin (programskih shem in dodatnih TV paketov) ter vseh naročenih naprednih funkcionalnosti T-2 televizije.

  PREBERITE VEČ
   

 • Mobilna aplikacija T-2 tv2go: Aplikacija, ki omogoča ogled TV programov in RA postaj tudi na računalnikih ali mobilnih napravah, hitro urejanje svojega profila in seznama TV programov. Uporabljate jo lahko v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

  PREBERITE VEČ

Bogat nabor TV vsebin

T-2 televizija ponuja bogat nabor TV vsebin. Izbirate lahko med štirimi večjimi programskimi shemami S, M, L in XL HD ter med več kot 20 dodatnih programskih TV paketov in videotek, ki popestrijo večere pred domačim televizorjem. Na programih boste našli hollywoodske filmske uspešnice, filme evropske kinematografije, eskluzivne posebne oddaje, svetovno priljubljene serije, zanimive dokumentarne filme, ljubitelji športnih vsebin pa bodo našli različne športne zvrsti.

Modri Gumb

Priljubljena TV funkcija ljubiteljev športnih vsebin je tudi funkcija Modri gumb, ki sproži TOP DOGODKE. Skrbno smo jo pripravili za vse ljubitelje športa, s katero si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke - na vašem domačem televizorju, računalniku ali na poti s tv2go. Naj bo to odločilni gol, cilj kolesarske etape ali nov svetovni rekord. Priročno predvsem takrat, ko je več zanimivih športnih prenosov predvajanih sočasno.

Cenik T-2 televizije

Storitev T-2 televizija je na voljo v paketni ponudbi T-2, lahko pa jo izberete tudi kot samostojno storitev. Izberite še programsko shemo po vašem okusu in jo dopolnite s pestrim naborom dodatnih TV programskih paketov.

Storitev - naročnina na TV Cena z DDV
IP TV priključek z lastnim vmesnikom STB (set-top box) 7,99 €
IP TV priključek s T-2 vmesnikom STB (set-top box) 13,99 €
Najemnina za vsak dodatni vmesnik STB standardne ali visoke (HD) ločljivosti 4,49 €
Uporaba aplikacije T-2 TV za pametne naprave* 2,49 €

Programske sheme:

Programska shema Cena z DDV
Programska shema S 6,99 € / mesec
Programska shema M 13,99 € / mesec
Programska shema L 16,99 € / mesec
Programska shema XL 21,99 € / mesec

Izbor dodatnih TV programskih paketov:

Izbirate lahko med paketi Voyo, Cinemax, CineStar Premiere, FilmBox, Grand Slam X, HBO Premium, HBO Max, HUN 5+, PINK, Pickbox NOW, TimmyKids TV, Yugo 55+ in drugimi.

PREBERITE VEČ

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v T-2 svet in preizkusite T-2 TV s časovnim zamikom, naprednim priporočilnim sistemom, vrhunskim grafičnim vmesnikom z domačim zaslonom in drugimi zanimivimi funkcijami T-2 TV en mesec brezplačno, v kateremkoli internetnem omrežju - tudi če niste T-2 naročniki.

Preizkusite našo pretočno televizijo in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Pogosta vprašanja o T-2 TV

Ali lahko spremljam T-2 TV z le enim daljinskim upravljalnikom?

T-2 TV omogoča uporabo tudi z le enim daljinskim upravljalnikom z aplikacijo T-2 TV za pametne televizorje (Smart TV) - tako uporabljate le daljinec od vašega pametnega televizorja. Lahko pa uporabniki vklopijo tudi na TV vmesniku nastavitev HDMI-CEC, ki omogoča vklop/ izklop TV-ja, hkrati z vklopom/izklopom TV vmesnika (STB).

Ali T-2 TV omogoča starševski nadzor?

T-2 TV omogoča staršem, da zaščitijo ogled neprimernih vsebin za mlajše z vpisom gesla, lahko pa tudi v celoti skrijejo neprimerne TV programe z vklopom "preskok programov". Starši lahko najmlajšim kreirajo tudi svoj televizijski profil, tako jih bodo vsakokrat počakale risanke, ki jih najraje spremljajo.

Kaj potrebujem za ogled T-2 TV na dopustu ali potovanju po EU?

Za ogled tv2go na poti potrebujete le internetno povezavo in svoje uporabniške podatke. Ogled je možen kjerkoli v Sloveniji in tudi v EU. Priporočamo spremljanje televizije preko WI-FI-ja, seveda pa lahko krajši čas gledate tudi na mobilnih podatkih, a svetujemo pazljivost pri uporabi.
 

Opombe

*Pogoj za naročilo aplikacije T-2 TV je sklenjena naročnina za IP TV priključek. Če naročnine za IP TV priključek še nimate sklenjene, boste z naročilom aplikacije T-2 TV naročili obe storitvi. V primeru hkratnega naročila se vam bo za storitev IP TV priključka zaračunala cena 13,99 EUR, skupna cena predmetnega naročila (tj. naročila T-2 TV aplikacije in IP TV priključka) pa bo tako znašala 15,48 EUR z vključenim DDV na mesec.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?