Televizija

Kot prvi operater v Sloveniji ponujamo programe v ločljivosti 4K.

Spoznajte televizijo T-2, ki je hitro odzivna, preskok med programi pa je skoraj neopazen. Gledalcem ponuja bogat nabor programov, popestrite jo lahko s številnimi dodatnimi funkcijami. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah pričaka enak prikaz vaših vsebin. Njegovo tehnološko dovršenost dokazujejo tudi prejete nagrade in dosežki.

Spoznajte T-2 televizijo

Vključite časovni zamik, kot ga še ne poznate. Prikazovanje slik med prevrtavanjem omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali. Do funkcij časovnega preskoka dostopate direktno preko multimedijskih tipk na vašem daljincu.

Napredna aplikacija T-2 TV omogoča gledanje programov kar preko vašega pametnega televizorja. Naložite aplikacijo in televizijo upravljajte le z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Še nimate pametnega televizorja? Za naše naročnike smo poskrbeli tudi z multimedijskim predvajalnikom, ki vaš televizor spremeni v smart tv.

Z aplikacijo T-2 tv2go boste zagotovo navdušeni predvsem, ko ne boste pred domačim TV ekranom. Spremljate jo lahko v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in v slovenskih mobilnih omrežjih. Prav tako so vaše vsebine dostopne v območju Evropske unije. Vključite še časovni zamik in dogodki preteklega tedna bodo z vami na vsakem koraku.

Storitev Modri gumb - TOP DOGODKI smo skrbno pripravili za vse ljubitelje športa, da si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Uporabite modri gumb na vašem daljincu in si iz seznama dogodkov izberite tistega, ki bi ga radi ponovno pogledali. Naj bo to odločilni gol, nastop našega smučarja ali sodnikova odločitev.

T-2 televizija vam nudi tudi snemanje več vsebin hkrati, tako da lahko zamujen program predvajate, ko si to zaželite. Vsi posnetki se varno hranijo v potalu Horizont. Z uporabo Avditorija lahko vaše slike in videoposnetke iz telefona enostavno prikažete na domačem velikem ekranu, na voljo pa vam je tudi videoteka s filmi, serijami, risankami, dokumentarnimi filmi in še več za vso družino.

Storitev T-2 televizija je na voljo v paketni ponudbi T-2, lahko pa jo izberete tudi kot samostojno storitev. Izberite še programsko shemo po vašem okusu in jo dopolnite s številnimi funkcionalnostmi.

STORITEV – NAROČNINA NA TV  CENA Z DDV
IP TV priključek z lastnim vmesnikom STB (set-top box) 7,99 €
IP TV priključek s T-2 vmesnikom STB (set-top box) 13,99 €
Najemnina za vsak dodatni vmesnik STB standardne ali visoke (HD) ločljivosti 4,49 €
Uporaba aplikacije T-2 TV za pametne naprave* 1,99 €

T-2 televizija v paketni ponudbi

Oranžni paketi že vključujejo programsko shemo, lahko jo nadgradite z dodatnimi programi ali funkcionalnostmi. Bolj napredni uporabniki lahko preverite Prilagodljive pakete, kjer si vse programske sheme izberete sami.

S M L XL HD
60+ programov 130+ programov 180+ programov 230+ programov
6,99 € / mesec 13,99 € / mesec 16,99 € / mesec 21,99 € / mesec
Več informacij Več informacij Več informacij Več informacij

Opombe

*Pogoj za naročilo aplikacije T-2 TV je sklenjena naročnina za IP TV priključek. Če naročnine za IP TV priključek še nimate sklenjene, boste z naročilom aplikacije T-2 TV naročili obe storitvi. V primeru hkratnega naročila se vam bo za storitev IP TV priključka zaračunala cena 13,99 EUR, skupna cena predmetnega naročila (tj. naročila T-2 TV aplikacije in IP TV priključka) pa bo tako znašala 15,48 EUR z vključenim DDV na mesec.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?