Videoteka

Za vse televizijske navdušence!

Včasih se zgodi, da na televiziji kljub stotinam zabavnih in zanimivih programov ni nič takega, kar bi si res želeli pogledati. Ali pa ste si zaželeli pogledati točno tisti film ali prav to oddajo. Takrat izberete: T-2 videoteko!

Na vas čaka prek 2.500 filmov, serij, dokumentarcev, zabavnih in izobraževalnih oddaj. Od najnovejših uspešnic do starih dobrih klasik, od starega Egipta do padca berlinskega zidu, od Miki miške do Hello Kitty, od Charlieja Chaplina do Russella Crowea.­ Najboljši filmi so le klik stran!

Izberite, potopite se v naslonjač in uživajte - ali pa pustite daljinec otrokom in si privoščite nekaj miru!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?