Snemalnik

Pogosto je tako, da ko imamo čas in si lahko privoščimo uro ali dve počitka pred televizorjem, ravno takrat ne najdemo nobene zanimive vsebine. Ko smo zasedeni, pa je na sporedu več naših priljubljenih vsebin hkrati. Da ne bi ničesar zamudili, je v pomoč storitev T-2 Semalnik.

S T-2 Snemalnikom lahko posnamete eno ali več vsebin hkrati in si jih ogledate, ko imate čas. Snemanje poteka v centralnem omrežnem vozlišču T-2, kar vam omogoča, da lahko med gledanjem ene oddaje hkrati snemate tudi druge.

Posnete vsebine se shranijo v vašem uporabniškem računu na portal Horizont:

  • posnamete lahko več vsebin hkrati
  • nastavite lahko ponavljajoče se snemanje in tako posnamete oddajo, ko je na sporedu
  • posnetke lahko razvrstite v albume in jih delite z drugimi uporabniki
  • posnete vsebine lahko predvajate kadar koli

 

Želite izvedeti več

Kako naročim T-2 Snemalnik?

Snemalnik lahko naročite po TV vmesniku ali na portalu T-2 Horizont, lahko pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Izberite velikost prostora na Horizontu, ki ga lahko enkrat na dan tudi povečate ali pomanjšate.

Brez skrbi

T-2 nikoli ne briše ali preverja vaših shranjenih vsebin. Sami jih lahko kadar koli izbrišete in naredite prostor za nove oziroma izberete večji ali manjši paket.

Preglejte ponudbo paketov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?