Navodila plačevanja z UPN obrazcem

Plačevanje z UPN obrazcem

Uporaba UPN obrazca zahteva dodatna vpisna polja in sicer kodo namena in prvi del reference.

Za kodo namena lahko uporabite OTLC ali OTHR, za prvi del reference pa SI12. BIC banke prejemnika pa je odvisen od bančnega računa banke, kamor nakazujete sredstva. V nadaljevanju si lahko ogledate pravilno izpolnjen UPN obrazec za plačevanje naših storitev.

UPN - NOVA KBM D.D.

 

 

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?