Piškotki

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

  • Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.

  • Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.

  • Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

 

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU) OPIS

STORITEV

Spletna stran

IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)

has_js

OPIS

Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.

STORITEV

Google Analytics

IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)

_utma (2 leti) _utmb (30 min) _utmc (do konca seje) _utmz (6 mesecev)

OPIS

Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki. Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj. Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.

STORITEV

CookieControl

IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)

enki-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece) ccNoPopup (3 mesece)

OPIS

Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani. Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.

STORITEV

Piškotki storitve YouTube

IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)

Demographics (6 mesecev) ACTIVITY (do konca seje) use_hitbox (do konca seje) PREF (10 let) VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev) YSC (do konca seje)

OPIS

Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

STORITEV

Piškotek storitve Leadin

IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)

_leadinutk (2 leti)

OPIS

Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam