RTV 4D

Oglejte si aktualne novice, dodatne prispevke in arhiv oddaj RTV Slovenija

Aplikacija RTV 4D gledalcem nudi dodatne vsebine o trenutnih oddajah in sporedu, na voljo pa so tudi novice in druge vsebine portala rtvslo.si, arhiv televizijskih oddaj in prispevkov ter spremljanje radijskih programov. Uporabniki do storitve lahko dostopajo s pomočjo rdečega gumba na daljinskem upravljalniku, kadar so na enem izmed treh kanalov TV Slovenija.

Gre za storitev t. i. hibridne televizije, ki v sklopu aplikacije združuje televizijo in internet ter gledalcem ponuja dodatne vsebine in funkcije. Do RTV 4D aplikacije preko rdečega gumba lahko dostopajo uporabniki T-2 s televizijskim vmesnikom Arris VIP 1113, Amino Kamai 7x in Arris VIP5305.

Preverite ostale funkcije T-2 televizije

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?