Horizont

T-2 Horizont ponuja do 1 TB za varno shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, z njim pa lahko tudi preprosto upravljate svoje storitve T-2.

Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Aplikacije in navodila: preberite več.

 

Za naročilo T-2 Horizonta pokličite telefonsko številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali nam pišite na info@t-2.net. V paketih T2 NET+MOBIL, T3, T4, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

Vstopite v Horizont

 

Po vstopu v Horizont si lahko v aplikaciji tv2go vrstni red priljubljenih programov uredite po vašem okusu. Enako zaporedje vas počaka na domačem zaslonu.

Cenik

Horizont 10 GB 1,00€
Horizont 20 GB 2,00€
Horizont 50 GB 3,00€
Horizont 100 GB 5,00€
Horizont 1 TB 10,00€

Aplikacije in navodila: preberite več.

Horizont vključuje

Horizont združuje na enem mestu ponudbo T-2 aplikacij, hkrati pa omogoča varen prostor za shranjevanje vaših fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek.

 • T-2 tv2go

  V Horizontu dostopate do aplikacije T-2 tv2go. Nad storitvijo boste navdušeni vedno, ko boste daleč od televizijskega sprejemnika, na TV sporedu pa bo nekaj, česar nikakor nočete zamuditi.

 • Pregled porabe

  Aplikacija omogoča spremljanje uporabe storitev T-2 in porabe enot za mobilne in stacionarne telefonske številke, podatke o poslanih SMS in MMS sporočilih ter podatke o mobilnem internetnem podatkovnem prometu za obdobje zadnjih treh mesecev.

 • Računi

  V zavihku računi lahko spremljate stanje vašega mesečnega računa. V njem so na voljo pretekli računi in odprte obveznosti.

 • Elektronska pošta

  Horizont je vstopna točka v vaš elektronski poštni predal. Omogočena vam je uporaba do 10 GB prostora na posamezen elektronski naslov.

 • Multimedijske vsebine

  Dostopajte do videoposnetkov, slik in datotek. Vse so varno shranjene v Horizontu.

 • Avditorij

  Avditorij omogoča prikaz slik in videoposnetkov na domačem velikem ekranu.

 • Več naprav

  Do Horizonta lahko dostopate s katerekoli vaše naprave. Potrebna je le nameščena aplikacija.

 • Upravljanje nastavitev

  Enostavno urejanje nastavitev, naročanje ali odjavljanje T-2 storitev, spremljatnje porabe telefonije, preverjanje računa in še več.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?