Avditorij

Avditorij lahko preprosto imenujemo aplikacija, ki vam omogoča dostop do vaših shranjenih fotografij in posnetkov prek spleta, TV vmesnika, pa tudi na mobilnem telefonu. Prvi korak je, da obiščete spletno stran https://horizont.t-2.net/ in izberite možnost 'Datoteke'. Podrobnejša navodila za uporabo si lahko preberete na tej povezavi.

Naslednji korak je, da se prijavite v sistem s svojimi naročniškimi podatki.

Slike in ostale multimedijske vsebine lahko sedaj že preprosto naložite na strežnik s klikom na gumb 'Pošiljanje'. Nato pa le poiščete mapo na svojem računalniku, kjer imate shranjene fotografije iz potovanja.

 

Med vsemi naloženimi fotografijami, lahko sedaj izberete samo izbrane, ki jih želite pokazati na T-2 televiziji. To storite tako, da kliknite na oranžno obarvano ikono, ki se vam pokaže, ko se z računalniško miško pomaknete na izbrano sliko.

Kako prepoznate, katere fotografije so izbrane? Zraven vsake izbrane fotografije boste imeli oranžen znak 'Avditorij'. To pomeni, da so te fotografije vidne na vašem televizorju. Lahko pa tudi na mobilnem telefonu ali tablici v mobilni aplikaciji T-2 Horizont.

Fotografije, ki želite, da so vidne na televizorju ste označili, sedaj pa le vstopite v meni TV vmesnika in poiščite ikono HORIZONT. Na desni strani boste našli svoje shranjene fotografije, med katerimi se preprosto pomikate kar s tipkami na daljinskem upravljalcu.

Mobilno različico Horizonta s funkcijo AVDITORIJA lahko poiščete v trgovini Google Play

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?