Prostor v oblaku T-2 Horizont

Vaš osebni prostor v oblaku za varno shranjevanje dokumentov, filmov, fotografij in drugih multimedijskih vsebin.

Vse, kar morate vedeti o shrambi v oblaku T-2 Horizont

T-2 Horizont je prostor v oblaku, ki uporabnikom omogoča varen način shranjevanja dokumentov, fotografij, glasbe, video ali avdio posnetkov na oddaljen prostor (t. i. cloud storage), do katerega lahko uporabniki dostopajo preko računalnika ali mobilnih naprav.

Shrambo v oblaku lahko izkoristite tudi za snemanje TV vsebin (snemalnik) in hrambo elektronske pošte. Uporaba je povsem preprosta, T-2 naročniki pa imajo prostor za hrambo podatkov v oblaku vključen tudi v večino T-2 paketov.

Del oblaka Horizont je tudi uporabniški portal, ki omogoča upravljanje naročniških podatkov, spremljanje porabe, urejanje nastavitev in naročanje storitev.

Kaj pravzaprav pomeni prostor v oblaku?

Prostor v oblaku je virtualna shramba za podatke, do katere dostopate preko spleta ali mobilne aplikacije. Oblak T-2 Horizont deluje na podoben način kot Dropbox, Google Drive in OneDrive, le da je za T-2 uporabnike še bolj priročen. V resnici vaše datoteke in podatki niso shranjeni na spletu, ampak na varnem strežniku ali mreži strežnikov, kjer so zavarovani pred nepooblaščenimi dostopi in zunanjimi vplivi, vi pa do njih dostopate preko spleta. 

Kako poteka shranjevanje podatkov v oblaku?

Vsak uporabnik lahko za hrambo podatkov naroči do 1 TB prostora. V oblak lahko s svojega računalnika ali mobilnega telefona naloži različne oblike datotek, uporablja prostor za snemanje najljubših TV vsebin ali za varnostno kopiranje datotek, fotografij in posnetkov iz mobilnega telefona. Ob vklopu možnosti “varnostna kopija” bodo vaše dopustniške fotografije in pomembni dokumenti vedno na varnem, če bi se vam na telefonu pomotoma izbrisale. 

Katere vrste podatkov lahko shranjujem v T-2 Horizontu?

Prostor v oblaku T-2 Horizont je namenjen hrambi:

  • fotografij in videoposnetkov s telefona ali računalnika,
  • glasbe z vašega telefona ali računalnika,
  • filmov, oddaj, serij in drugih posnetih TV vsebin z vašega televizorja,
  • elektronskih knjig in PDF dokumentov,
  • vseh vrst šolskih in študijskih dokumentov ter študijskega gradiva,
  • osebnih dokumentov ali poslovnih datotek, ter
  • elektronske pošte.

S T-2 Horizontom si ustvarite shrambo dokumentov, ki jih ne želite izgubiti ali založiti, tudi če jih ne uporabljate vsak dan. Vaši podatki v oblaku so varno shranjeni, vse dokler jih znova ne potrebujete.

Shranjevanje dokumentov v oblaku

Hramba podatkov v oblaku je v primerjavi s hrambo na trdem disku računalnika ali zunanjem disku zanesljivejša, cenejša, hitrejša in tudi enostavnejša.

Trdi diski so podvrženi okvaram in zahtevajo dosledno in redno ročno varnostno kopiranje in posodabljanje podatkov, medtem ko vam shramba v oblaku omogoča samodejno varnostno kopiranje in shranjevanje datotek na spletu, do katerih lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, če si le zapomnite svoje prijavne podatke.

S svojim uporabniškim imenom in geslom se lahko v Horizont prijavite preko telefona, tablice, računalnika ali televizije.

T-2 Horizont prostor v oblaku vam omogoča, da so vaši dokumenti – zasebni ali poslovni – vedno na varnem, ne glede na to, kaj se zgodi z vašim računalnikom ali mobilnim telefonom.

Shranjevanje slik v oblaku

Živimo v času, ko na dnevni ravni posnamemo desetine, celo stotine fotografij in video posnetkov, ter vsak dan prenašamo multimedijske vsebine na svoj mobilni telefon, misleč, da so tam na varnem. A ker smola nikoli ne počiva, lahko izgubljen, ukraden, poškodovan ali pokvarjen telefon pomeni tudi izgubo dragocenih spominov in trenutkov, ujetih v objektiv.

T-2 Horizont prostor v oblaku vam omogoča, da svoje najljubše fotografije in video posnetke varno shranite in preprečite, da bi izginili v pozabo. Funkcija samodejnega varnostnega kopiranja vas pomiri, da se vaše fotografije sproti shranjujejo v prostor v oblaku, vam pa ni treba skrbeti, kdaj ste nazadnje naložili slike na računalnik ali prenosni disk. V ogledu svojih posnetkov boste lahko uživali še leta kasneje, na kateri koli napravi, celo na televizorju!

Ogled shranjenih fotografij in posnetkov iz oblaka na T-2 TV

T-2 Horizont vključuje tudi funkcijo Avditorij, ki omogoča ogled vaših shranjenih fotografij in posnetkov kar na T-2 televiziji.

Naložite svoje dopustniške fotografije na Horizont in pripravite pravo potopisno doživetje v udobju svojega doma!

Kako aktiviram prostor v oblaku T-2 Horizont?

Za naročilo T-2 Horizonta obiščite uporabniški portal Horizont, pokličite telefonsko številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali pa nam pišite na info@t-2.net.

V paketih T2 NET+MOBIL, T3, T4, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

 
Storitev Cena z DDV
Horizont 10 GB 1,00 €
Horizont 20 GB 2,00 €
Horizont 50 GB 3,00 €
Horizont 100 GB 5,00 €
Horizont 1 TB 10,00 €

Ugodna nadgradnja shrambe v oblaku v T-2 Klubu

T-2 naročniki lahko izkoristijo tudi posebno ponudbo zakupa prostora v oblaku znotraj članstva T-2 Kluba.

Izkušnje uporabnikov T-2 prostora v oblaku

Že več kot 50.000 uporabnikov uporablja oblačno storitev T-2 Horizont.

Shranjevanje v oblaku je mogoče preko spletne strani ali aplikacije

Za uporabo Horizonta lahko uporabite spletno aplikacijo, ki je dostopna na spletnem mestu https://avditorij.t-2.net/.

Smo vas prepričali, da tudi vi potrebujete prostor v oblaku?

Vstopite v Horizont

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?