TV časovne funkcije

Ne prilagajajte svojega urnika TV sporedu, prilagodite TV spored svojemu urniku. Z uporabo TV časovnih funkcij lahko priljubljene vsebine gledate kadar želite in imate čas. In predvsem, ko si jih lahko ogledate v miru.
Že od 4,99 EUR na mesec

Časovni zamik je storitev s katero lahko spremljate zamujene vsebine na tv programih.

S časovnimi funkcijami lahko:

- ustavite, pavzirate ali predvajate program od začetka

- hitro prevrtite program naprej

- hitro prevrtite program nazaj

- preskočite reklame s 5 minutnim preskokom oglasov

PREMOR

Sredi najbolj napetega filma pozvonijo nepričakovani gostje ali med ogledom kuharske oddaje postanete tako lačni, da si morate pripraviti večerjo – vam zveni znano? Z vklopom funkcije Premor lahko zaustavite vsebino, ki jo gledate, in se k njej vrnete, ko se lahko znova uležete na kavč.

ZAČNI ZNOVA

Če film ali oddajo ujamete šele na sredini, se lahko s funkcijo Začni znova v trenutku vrnete na začetek in brezskrbno uživate od začetka do konca.

TOP DOGODKI

Modri gumb najdete na vašem daljincu in po pritisku se vam na ekranu pojavi polje, kjer izberete posamezne dogodke in si jih pogledate kasneje. Za prikaz se lahko odločite tudi med tekmo in tako res natančno preverite ali je bila odločitev sodnika smiselna.

5 MINUTNI PRESKOK OGLASEV

S 5 minutnim preskokom oglasov boste zamujeno tekmo, film ali serijo pogledali v celoti in brez reklam.

KAKO NAROČIM ČASOVNE FUNKCIJE?

Časovne funkcije so že vključene v paketih: T3 Tera, T4 Tera, Oranžni diamant in Oranžni diamant HBO.

Ostali si jih lahko priskrbite kar iz domačega naslonjača:

- naročilo preko TV vmesnika,

- naročilo preko aplikacije Horizont,

- naročilo s klicem na 064 064 064 ali elektronskim sporočilom na info@t-2.net.

Naročilo časovnega zamika ne zahteva nobenih sprememb pri opremi. Deluje na večini TV programov standardne in visoke ločljivosti. Cena storitve znaša 4,99€ na mesec.

 

 

 

Opombe

*Pri paketih T3 TERA,T4 TERA, Oranžni diamant in Oranžni diamant HBO doplačilo ni potrebno, ker je storitev že vključena v paket.

Vsem uporabnikom, ki časovnega zamika še niso imeli naročenega, se storitev vključi z dvomesečnim (2) promocijskim obdobjem. Po preteku tega obdobja se storitev obračuna po veljavnem ceniku.

Uporabnik, ki podjetju T-2 za določen naročniški priključek ustno potrdi, da želi dvomesečno brezplačno uporabo TV funkcij časovnega zamika, s tem jamči, da je pridobil pooblastilo s strani naročnika priključka za naročilo navedene storitve. Hkrati se končni uporabnik zavezuje, da bo obvestil naročnika navedenega priključka, da se bo na novo naročena storitev po dveh (2) mesecih uporabe začela obračunavati skladno s cenikom ter da mora naročnik, če le-te ne želi več prejemati, prek daljinskega upravljavca urediti odjavo na novo naročene storitve.

 

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam