TV časovne funkcije

Ne prilagajajte svojega urnika TV sporedu, prilagodite TV spored svojemu urniku. Z uporabo TV časovnih funkcij lahko priljubljene vsebine gledate kadar želite in imate čas. In predvsem, ko si jih lahko ogledate v miru.
Že od 4,99 EUR na mesec

5 MINUTNI PRESKOK OGLASOV

S 5 minutnim preskokom oglasov boste zamujeno tekmo, film ali serijo pogledali v celoti in brez reklam.

PREMOR

Sredi najbolj napetega filma pozvonijo nepričakovani gostje ali med ogledom kuharske oddaje postanete tako lačni, da si morate pripraviti večerjo – vam zveni znano? Z vklopom funkcije Premor lahko zaustavite vsebino, ki jo gledate in se k njej vrnete, ko se lahko znova uležete na kavč.

ZAČNI ZNOVA

Če film ali oddajo ujamete šele na sredini, se lahko s funkcijo Začni znova v trenutku vrnete na začetek in brezskrbno uživate od začetka do konca.

TOP DOGODKI

Modri gumb najdete na vašem daljincu in po pritisku se vam na ekranu pojavi polje, kjer izberete posamezne dogodke in si jih pogledate kasneje. Za prikaz se lahko odločite tudi med tekmo in tako res natančno preverite ali je bila odločitev sodnika smiselna.

KAKO NAROČIM ČASOVNE FUNKCIJE?

Časovne funkcije so že vključene v paketu Oranžni Diamant.

Ostali si jih lahko priskrbite kar iz domačega naslonjača:

- Naročilo preko TV vmesnika,

- naročilo preko aplikacije Horizont,

- naročilo s klicem na 064 064 064 ali elektronskim sporočilom na info@t-2.net,

- naročilo v T-2 Klubu s koriščenjem točk.

 

 

 

 

Opombe

Funkcije časovnega zamika niso na voljo na vseh programih. TV časovne funkcije omogočajo ogled vsebine določenega programa za 72 preteklih ur, pri določenih programih pa kar za 168 preteklih ur od trenutka predvajanja posamezne vsebine določenega programa v realnem času.

Preglejte ponudbo paketov

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?