TV časovne funkcije

Ne prilagajajte svojega urnika TV sporedu, prilagodite TV spored svojemu urniku. Z uporabo TV časovnih funkcij lahko priljubljene vsebine gledate, kadar želite in imate čas. In predvsem, ko si jih lahko ogledate v miru.
Že od 3,99 EUR na mesec

Minuta zamujena, ne vrne se nobena … Tako so nas učili včasih, vendar nam na srečo sodobna tehnologija omogoča, da lahko čas malo ogoljufamo. S časovnimi funkcijami lahko aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite, ogledate si lahko tudi že pretekle vsebine.

 

 

TV časovni zamik

S funkcijo TV časovni zamik lahko pogledate vsebine, ki ste jih zamudili v preteklih 72 urah.

Funkcija koristi staršem, da ne zamudijo svoje oddaje, prav pa pride tudi otrokom, ki morajo zvečer pravočasno v posteljo, vendar je ravno takrat na sporedu zabaven film. Naslednji dan si ga lahko ogledajo v miru, ne da bi jih starši poslali spat.

 

 

Premor 

Sredi najbolj napetega filma pozvonijo nepričakovani gostje ali med ogledom kuharske oddaje postanete tako lačni, da si morate pripraviti večerjo – vam zveni znano? Z vklopom funkcije Premor lahko zaustavite vsebino, ki jo gledate, in se k njej vrnete, ko se lahko znova uležete na kavč.

 

 

Začni znova

 

Če film ali oddajo ujamete šele na sredini, se lahko s funkcijo Začni znova v trenutku vrnete na začetek in brezskrbno uživate od začetka do konca.

 

 

 

TOP DOGODKI

Z oznakami in zapisi storitev Top dogodki omogoča enostaven ogled najpomembnejših dogodkov na pomembnejših tekmah. Uporabite modri gumb ali tipko za 5 minutni preskok in ne boste zamudili nobenega pomembnega športnega dogodka več.

 

 

Kako naročim časovne funkcije?

V paketih T3 in T4 TERA so TV časovne funkcije že vključene, naročniki drugih TV paketov pa jih lahko dodatno naročite, in to kar iz domačega naslanjača. S TV vmesnikom vklopite želene funkcije, ki ne zahtevajo nobenih dodatnih sprememb opreme, saj delujejo na obstoječi opremi.

Funkcije TV časovnega zamika delujejo na večini programov standardne programske sheme

Opombe

*3,99 € na mesec v paketih T3 in T4, v drugih paketih 4,99 € na mesec. Za paket T4 Start je doplačilo 4,99 € mesečno.
Uporabnik, ki podjetju T-2 za dolo
čen naročniški priključek ustno potrdi, da želi enomesečno brezplačno uporabo TV funkcij časovnega zamika, s tem jamči, da je pridobil pooblastilo s strani naročnika priključka za naročilo navedene storitve. Hkrati se končni uporabnik zavezuje, da bo obvestil naročnika navedenega priključka, da se bo na novo naročena storitev po enem (1) mesecu uporabe začela obračunavati skladno s cenikom ter da mora naročnik, če le-te ne želi več prejemati, prek daljinskega upravljavca urediti odjavo na novo naročene storitve.

 

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam