TV časovne funkcije

Že od 4,99 EUR na mesec

Vključite časovni zamik, kot ga še ne poznate in ga upravljajte kar direktno s hitrimi multimedijskimi tipkami na vašem daljincu. Prepričani smo, da predvajani program že zlahka previjete naprej ali nazaj, ga ustavite in ponovno predvajate. Zagotovo pa boste našli tudi časovne funkcije, ki jih do danes še niste uporabljali.

Uporabite časovni zamik na vseh vaših napravah in dogodki preteklega tedna bodo z vami na vsakem koraku.

Spoznajte prikazovanje slik med prevrtavanjem

Prikazovanje slik med prevrtavanjem omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali.

Ujemite vse športne dogodke

Storitve Modri gumb - TOP DOGODKI ne boste našli pri nobenem drugem operaterju. Skrbno smo jo pripravili za vse ljubitelje športa, da si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Uporabite modri gumb na vašem daljincu in si iz seznama dogodkov izberite tistega, ki bi ga radi ponovno pogledali. Naj bo to odločilni gol, nastop našega smučarja ali sodnikova odločitev.

Poglejte vsebino od začetka

Če ste zamudili začetek vaše priljubljene nadeljevanke, filma ali težko pričakovane tekme, si vsebino lahko predvajate od začetka. Hitro tipko najdete na vašem daljincu, po vstopu v meni pa vam je na voljo tudi gumb "Začni znova".

Vas zanima še več?

Vabimo vas k ogledu spodnjega videa, po katerem boste tv časovne funkcije obvladali v celoti. Se vam je kdaj zgodilo, da ste morali sredi filma gledanje prekiniti? Nič lažjega. Nadaljujte na katerikoli drugi napravi. Preverite.

Kako naročim TV časovne funkcije?

TV časovne funkcije so že vključene v paket Oranžni Diamant. Ostali si jih lahko naročite kar iz domačega naslonjača:

  • Preko domačega TV vmesnika,
  • preko naročniškega portala Horizont,
  • s klicem na telefonsko številko 064 064 064,
  • s poslanim sporočilom na info@t-2.net,
  • v T-2 Klubu s koriščenjem točk.
Preverite ponudbo paketov

Opombe

Funkcije časovnega zamika niso na voljo na vseh programih. TV časovne funkcije omogočajo ogled vsebine določenega programa za 72 preteklih ur, pri določenih programih pa kar za 168 preteklih ur od trenutka predvajanja posamezne vsebine določenega programa v realnem času.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?