TV časovne funkcije

Glejte priljubljene vsebine kadar želite in imate čas.
Že od 4,99 EUR na mesec

Do sedem dni nazaj

T-2 časovni zamik je nepogrešljiv del T-2 TV. Z  njim  lahko  gledate aktualne vsebine od  začetka,  jih  vmes  ustavite  ali  si  ogledate  že  pretekle  TV  vsebine  za  do  sedem  dni  nazaj, naj  bo  na  televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

 

Časovni trak

T-2 časovni zamik vključuje tudi edinstven časovni trak s sličicami, s katerim se lahko pomikate med predvajano vsebino in nadaljujete z ogledom točno tam, kjer želite.

Kar je najboljše, uporabite lahko tudi pavzo in z ogledom nadaljujete na drugi televiziji, tablici ali mobilnem telefonu. 

 

TOP dogodki športnih prenosov

Del časovnega zamika je tudi funkcija Modri gumb, ki sproži TOP DOGODKE. Skrbno smo jo pripravili za vse ljubitelje športa, s katero si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Naj bo to odločilni gol, cilj kolesarske etape ali nov svetovni rekord. Priročno predvsem takrat, ko je več zanimivih športnih prenosov predvajanih sočasno.

Začni znova, 5-minutni preskok in premor

TV časovne funkcije, poleg časovnega zamika s TOP dogodki, vključujejo še vrsto uporabnik funkcij, kot so 'Začni znova', če želite tekmo ali drugo športno vsebino pogledati od začetka, '5-minutni preskok' za preskok oglasov in 'Premor', s katerim boste zaustavili predvajano vsebino in z njo nadaljevali, ko boste imeli čas. Funkcija 'Premor' nima časovnih omejitev, zato lahko brez skrbi nadaljujete z ogledom športnega prenosa ali najljubše nadaljevanke kadarkoli in tudi na kateri drugi napravi, na primer na drugem televizorju ali mobilni napravi.

Kako deluje časovni zamik?

Za uporabo časovnega zamika in vseh funkcij ne potrebujete nobene dodatne naprave ali snemalnika. Vse TV vsebine za vas posnamemo mi in jih hranimo na oddaljenih strežnikih. Skrbno spremljamo vse zanimive športne prenose in označujemo TOP dogodke in vam tako omogočamo dostop do časovnega zamika le s klikom na vaš daljinec ali preko mobilnih naprav.

Kako naročim TV časovne funkcije?

TV časovne funkcije so že vključene v paket Oranžni Diamant. Preostali naročniki paketov si jih lahko naročite kar iz domačega naslonjača: Preko domačega TV vmesnika, portala Horizont, v T-2 Klubu po ugodnejši ceni ali s klicem v naš konktaktni center na številko 064 064 064.

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v svet T-2 TV - preizkusite časovni zamik s TOP dogodki, napreden priporočilni sistem, vrhunski grafični vmesnik z domačim zaslonom in ostale zanimive funkcije T-2 TV mesec dni brezplačno.

Preizkusite T-2 TV s TOP dogodki mesec dni brezplačno

Opombe

Funkcije časovnega zamika niso na voljo na vseh programih. TV časovne funkcije omogočajo ogled vsebine določenega programa za 72 preteklih ur, pri določenih programih pa kar za 168 preteklih ur od trenutka predvajanja posamezne vsebine določenega programa v realnem času.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?