TV časovne funkcije

Glejte priljubljene vsebine kadar želite in imate čas - do sedem dni nazaj.
Že od 4,99 EUR na mesec

O TV Časovnem zamiku

Najljubša funkcija T-2 naročnikov je zagotovo časovni zamik. Z njim lahko aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite ali si ogledate že pretekle TV vsebine za do sedem dni nazaj, pa naj bo na televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go. Uporaba je povsem enostavna, vse TV vsebine pa se snemajo na oddaljenih strežnikih pri nas, kar omogoča hiter odziven časovni zamik z mnogimi funkcijami.

Zakaj izbrati TV časovni zamik?

Za vas spremljamo velika športna tekmovanja, da vi ne zamudite nobenega nastopa slovenskih športnikov, intervjujev, napetih športnih tekem in najbolj zanimivih disciplin. Ogledamo si vse zanimive dokumentarne oddaje, hollywoodske uspešnice in svetovno priljubljene serije. Zato si lahko vi brez skrbi vzamete čas za svoje športne dejavnosti in hobije, ko boste to sami želeli. TV lahko počaka.

Prednosti časovnega zamika:

  • Ogled TV vsebin do sedem dni nazaj
  • Začasni premor predvajanje vsebine in nadaljevanje ogleda tudi na drugi napravi
  • Edinstven časovni trak s katerim boste ujeli točno tisti del TV vsebine, kjer ste nazadnje ostali z ogledom
  • Modri gumb z možnostjo hitrega ogleda TOP športnih dogodkov

Kaj vse omogoča T-2 Časovni zamik?

  • 7 dni nazaj: Najljubše nadaljevanke, serije, ekskluzivne filme in napete športne dogodke si lahko ogledate v celoti in brez skrbi do sedem dni nazaj.
  • Časovni trak: Z edinstvenim časovni trak s sličicami lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste nadaljevali z ogledom.
  • Premor: Predvajano vsebino lahko kadarkoli ustavite in nadaljujete z ogledom, ko boste sami želeli.
  • Začnite znova: Ste zamudili začetek filma? Uporabite funkcijo 'Začni znova' in začnite ogled na začetku.
  • Nadaljuj na drugi napravi: Z ogledom TV vsebine, ki ste jo začasno ustavili na domačem televizorju, lahko nadaljujete tudi na vašem računalniku, mobilnem telefonu ali tablici točno tam, kjer ste z gledanjem prekinili.
  • Preskok oglasov: Nič več prekinitev z oglasi med ogledom napetega fi lma. Uporabite 5-minutni skok za enostaven preskok reklamnih oglasov.

Modri gumb 2.0 s TOP dogodki športnih prenosov

Del časovnega zamika je tudi funkcija Modri gumb, ki sproži TOP DOGODKE. Skrbno smo jo pripravili za vse ljubitelje športa, s katero si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Naj bo to odločilni gol, cilj kolesarske etape ali nov svetovni rekord. Priročno predvsem takrat, ko je več zanimivih športnih prenosov predvajanih sočasno.

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v T-2 svet in preizkusite T-2 TV s časovnim zamikom, naprednim priporočilnim sistemom, vrhunskim grafičnim vmesnikom z domačim zaslonom in drugimi zanimivimi funkcijami T-2 TV en mesec brezplačno, v kateremkoli internetnem omrežju - tudi če niste T-2 naročniki.

Preizkusite našo pretočno televizijo in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Pogosta vprašanja o Časovnem zamiku

Kako naročim TV časovne funkcije?

TV časovne funkcije so že vključene v paket Oranžni Diamant. Preostali naročniki paketov si jih lahko naročite kar iz domačega naslonjača: Preko domačega TV vmesnika, portala Horizont, v T-2 Klubu po ugodnejši ceni ali s klicem v naš konktaktni center na številko 064 064 064.

Kako deluje časovni zamik?

Za uporabo časovnega zamika in vseh funkcij ne potrebujete nobene dodatne naprave ali snemalnika. Vse TV vsebine za vas posnamemo mi in jih hranimo na oddaljenih strežnikih. Skrbno spremljamo vse zanimive športne prenose in označujemo TOP dogodke in vam tako omogočamo dostop do časovnega zamika le s klikom na vaš daljinec ali preko mobilnih naprav.

Opombe

Funkcije časovnega zamika niso na voljo na vseh programih. TV časovne funkcije omogočajo ogled vsebine določenega programa za 72 preteklih ur, pri določenih programih pa kar za 168 preteklih ur od trenutka predvajanja posamezne vsebine določenega programa v realnem času.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?