Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletnega mesta

Vsebine, objavljene na www.t-2.net, so last družbe T-2, d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Pred uporabo spletnega mesta svetujemo, da si preberete splošne pogoje uporabe. Če se z njimi ne strinjate, uporabo spletnega mesta odsvetujemo.

Zaščita pravic

Kopiranje, razmnoževanje in drugi načini distribucije vsebin spletnega mesta www.t-2.net brez pisnega dovoljenja podjetja T-2, d.o.o. niso dovoljeni. Če želite vzpostaviti povezavo na spletno mesto www.t-2.net z vaše spletne strani, lahko podjetje T-2 v določenih primerih zahteva odstranitev povezave z vaše strani, kar ste nato dolžni storiti. Na spletnem mestu www.t-2.net je nekaj povezav na tuje spletne strani, ki niso v povezavi s spletnim mestom www.t-2.net. Podjetje ni odgovorno za vsebine, ki so objavljene na teh straneh in v zvezi z njimi ne prevzema odgovornosti za točnost vsebin ali za zaščito podatkov.

Omejitev odgovornosti

Preko spletnega mesta www.t-2.net lahko dostopate tudi do nekaterih storitev, ki imajo lastne pogoje uporabe. V primeru razhajanja veljajo splošni pogoji poslovanja družbe T-2. Vsebine na spletnem mestu se trudimo osveževati po najboljših močeh, kljub temu pa so informacije informativnega značaja in so splošno veljavne le z datumom objave, navedenim ob tekstu. Podjetje T-2, d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost ali necelovitost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Družba T-2 si pridružuje pravico do spremembe in umika določenih vsebin s spletnega mesta brez vnaprejšnjega opozorila.

Varovanje podatkov

Osebni podatki, zbrani preko spletnega mesta, bodo uporabljani izključno v namene urejanja naročniškega razmerja.

V primeru kršitev pravil uporabe spletnega mesta www.t-2.net ali pravil uporabe posameznih storitev in zlorabe spletnega mesta za nadlegovanje drugih uporabnikov in kršenje njihovih pravic, lahko podjetje T-2 uporabniku prepreči uporabo spletnega mesta ali drugih z njim povezanih storitev.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?