Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletnega mesta

Vsebine, objavljene na www.t-2.net, so last družbe T-2, d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Pred uporabo spletnega mesta svetujemo, da si preberete splošne pogoje uporabe. Če se z njimi ne strinjate, uporabo spletnega mesta odsvetujemo.

Zaščita pravic

Kopiranje, razmnoževanje in drugi načini distribucije vsebin spletnega mesta www.t-2.net brez pisnega dovoljenja podjetja T-2, d.o.o. niso dovoljeni. Če želite vzpostaviti povezavo na spletno mesto www.t-2.net z vaše spletne strani, lahko podjetje T-2 v določenih primerih zahteva odstranitev povezave z vaše strani, kar ste nato dolžni storiti. Na spletnem mestu www.t-2.net je nekaj povezav na tuje spletne strani, ki niso v povezavi s spletnim mestom www.t-2.net. Podjetje ni odgovorno za vsebine, ki so objavljene na teh straneh in v zvezi z njimi ne prevzema odgovornosti za točnost vsebin ali za zaščito podatkov.

Omejitev odgovornosti

Preko spletnega mesta www.t-2.net lahko dostopate tudi do nekaterih storitev, ki imajo lastne pogoje uporabe. V primeru razhajanja veljajo splošni pogoji poslovanja družbe T-2. Vsebine na spletnem mestu se trudimo osveževati po najboljših močeh, kljub temu pa so informacije informativnega značaja in so splošno veljavne le z datumom objave, navedenim ob tekstu. Podjetje T-2, d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost ali necelovitost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Družba T-2 si pridružuje pravico do spremembe in umika določenih vsebin s spletnega mesta brez vnaprejšnjega opozorila.

Varovanje podatkov

Osebni podatki, zbrani preko spletnega mesta, bodo uporabljani izključno v namene urejanja naročniškega razmerja.

V primeru kršitev pravil uporabe spletnega mesta www.t-2.net ali pravil uporabe posameznih storitev in zlorabe spletnega mesta za nadlegovanje drugih uporabnikov in kršenje njihovih pravic, lahko podjetje T-2 uporabniku prepreči uporabo spletnega mesta ali drugih z njim povezanih storitev.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?