ePoslovanje

ePoslovanje je oblika poslovanja in komunikacije, ki uporabniku omogoča hitro, učinkovito, varno ter preglednejše urejanje naročniškega razmerja, neposredno iz osebnega elektronskega naslova.

Z vklopom ePoslovanja boste lažje spreminjali naročniške pakete, mobilne pakete, naročili ali odjavili T-2 storitve, urejali naročniške podatke, ter prejemali vso potrebno dokumentacijo na izbrani elektronski naslov.

Naročite ga lahko:

  • prek portala Horizont,
  • z dopisom, ki ga pošljete na info@t-2.net ali na naslov Verovškova ulica 64a,
  • s klicem na klicni center na številki 064 064 064.

Ob prehodu na ePoslovanje podarimo še 300 točk na vaš račun v T-2 klubu.

Vklop ePoslovanja, ne vključi istočasno tudi eRačuna, vendar vam ga priporočamo. Tako imate lahko shranjeno vso dokumentacijo na enem mestu v digitalni obliki.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?