ePoslovanje

ePoslovanje je oblika brezpapirnega poslovanja, ki uporabniku omogoča hitro, učinkovito, varno ter preglednejše urejanje naročniškega razmerja. Izognite se pošiljanju lastnoročno podpisanih dopisov ali izpolnjevanju obrazcev in se naročite na ePoslovanje:

- Preko naročniškega portala Horizont,
- z dopisom, ki ga pošljete na info@t-2.net ali na naslov Verovškova ulica 64a,
- ob naročilu storitev označite ePoslovanje na pogodbi.

Ob naročilu določite elektronski naslov, s katerega boste lahko urejali vaše naročniško razmerje:

- Spreminjali naročniški paket,
- spreminjali mobilne pakete,
- naročili ali odjavili dodatne T-2 storitve,
- urejali naročniške podatke.

Ob prehodu na ePoslovanje pa vam v zahvalo podarimo še enkratni bonus 300 točk v T-2 Klubu.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?