Blokada vrat 25, 135-139, 445

V zadnjem casu opažamo povecano delovanje virusov, zato smo se odlocili poskrbeti za varnost naših uporabnikov z blokiranjem vrat (porta) 25 (razen strežnik smtp T-2), 125-139 in 445 v smeri od uporabnika proti internetu. Blokada velja le za uporabnike z dinamicnimi IP naslovi.

Uporabnike naprošamo, da si v poštnem odjemalcu spremenijo strežnik za odhodno pošto na smtp.t-2.net, avtentikacijo (authentication) na odhodnem strežniku pa izklopijo.

V najpogosteje uporabljanih poštnih odjemalcih lahko to storite takole:

V poštnem odjemalcu Microsoft Outlook kliknete na Orodja / E-poštni racuni / Next / Change / (spremenite naslov odhodnega poštnega strežnika Outgoing ail server v smtp.t-2.net) / Next / Finish.

V poštnem odjemalcu Outlook Express kliknete na Tools / Accounts  / Properties / podlistekServers (spremenite naslov strežnika) /  OK / Close.

V primeru težav prosimo, da se obrnete na našo tehnicno pomoc na tel. številki 0590-00-002 oziroma na elektronski naslov blokada25@t-2.net. Za reševanje težave bomo potrebovali številko vaše pogodbe, e-poštni naslov iz katerega pošiljate in e-poštni naslov na katerega pošiljate.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?