Podpora

Na strani podpora najdete vse informacije, ki vam bodo pomagale pri razumevanju in uporabi storitev T-2. Na tej strani se nahajajo: dokumentacija, sistemska obvestila, navodila, obrazci itd.

S pravilnim vzdrževanjem, pravočasnim izvajanjem nadgradenj in uspešnim odpravljanjem nepravilnosti na sistemu si zagotovite brezhibno delovanje in optimalen izkoristek vseh prednosti, ki jih ponujajo naši telekomunikacijski sistemi in rešitve.

Naša usposobljena dežurna tehnična ekipa za Vas izvaja servisna popravila telekomunikacijske opreme, vzdrževalne storitve ter pomoč in svetovanje končnim uporabnikom.

Po dogovoru z naročnikom izoblikujemo paketno ponudbo, ki vključuje nabor servisnih storitev, ki jih posamezni naročnik glede na svoje zahteve potrebuje. Storitve servisa, tehnične podpore in vzdrževanja se izvajajo na lokaciji naročnika, v našem servisnem centru ali pa kar na daljavo.

Hiter odziv, prijazen odnos ter visoka strokovnost so lastnosti, ki odlikujejo našo tehnično ekipo.

Preglejte ponudbo paketov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?