Ceniki T-2 storitev

Vse cenike družbe T-2 smo zbrali na enem mestu. Ogledate si lahko cenike telefonije, administrativnih storitev, naročniške opreme ali dodatnih del.

Splošen cenik T-2 storitev
Cena klicev in SMS sporočil iz T-2 mobilne in stacionarne telefonije

Cenik mobilnih in stacionarnih storitev.

Preberite več

Cenik mednarodne telefonije

Abecedni seznam tujih držav, ozemelj in globalnih satelitskih operaterjev ter pripadajočih klicnih številk.

Države so razdeljene v 5 območij. Cena klica je enaka, ne glede na to, ali je klic opravljen iz T-2 fiksnega ali mobilnega omrežja. Prav tako na ceno klica ne vpliva to, v katerem fiksnem ali mobilnem omrežju posamezne države se v tistem trenutku nahaja klicana oseba. Cenik in območja si lahko pogledate na spodnji povezavi.

Cenik mobilnega gostovanja v tujini

Informacije o gostovanju, ceniki in uporabni nasveti ob uporabi T-2 mobilne telefonije v tujini.

Preberite več

Cenik klicev 090

Cene klicev so enake pri klicanju iz T-2 fiksnega ali mobilnega omrežja.

Cenik in ostale informacije

Cenik administrativnih storitev za zasebne uporabnike
Cenik administrativnih storitev za poslovne uporabnike
Cenik stroška zaračunane nevrnjene ali poškodovane opreme

T-2 bo okvarjeno opremo zamenjal brezplačno, razen za tisto, ki je poškodovana ali uničena vsled malomarnosti ali nepravilne uporabe, ali izgubljena.

Preverite cenik za rezidenčne uporabnike

Preverite cenik za poslovne uporabnike

Cenik dodatnih del
Cenik za televizijo
SMS donacije

Storitev SMS donacije omogočamo dobrodelnim organizacijam, različnim društvom ali ustanovam, ki opravljajo splošno koristne, humanitarne in dobrodelne dejavnosti.

Preberite več

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?