Odnosi z javnostmi

Vse novice o novostih in pomembnih informacijah o T-2 najdete na našem T-2 magazinu. V družbi T-2 si namreč prizadevamo za celovito in aktivno komunikacijo z javnostmi ter profesionalen in odprt odnos z mediji.

Na novinarska vprašanja si prizadevamo odgovarjati strokovno, korektno in ažurno. Čas, ki ga potrebujemo za pripravo odgovorov, je predvsem odvisen od kompleksnosti posameznega vprašanja. Zato predstavnike medijev prosimo, da upoštevajo, da bomo na vprašanja poskušali odgovoriti čim prej oziroma v najmanj 24 urah ali naslednji delovni dan v primeru praznika ali dela prostega dne.

Več informacij:

Oddelek za marketing in korporativno komuniciranje

e-naslov: pr@t-2.net

 

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?