Horizont

Vaš oblak za shranjevanje vsebin, ki je obenem središče vašega uporabniškega računa: T-2 Horizont ponuja do 1 TB za varno shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, z njim pa lahko tudi preprosto upravljate svoje storitve T-2.

Prostor za shranjevanje

T-2 Horizont je lahko vaš oblak za shranjevanje vsebin, torej prostor na strežniku T-2, ki je namenjen le vašim vsebinam in do njih lahko dostopate samo z uporabniškim imenom in geslom.

Poljubno lahko izberete velikost T-2 Horizonta in na njem posnamete filme ali oddaje, ki jih ne želite zamuditi, fotografije ali druge dokumente.

Dostop z različnih naprav

Do vseh vsebin, ki so shranjene v vašem oblaku T-2 Horizont, lahko dostopate z različnih naprav – televizije, tablice, telefona ali osebnega računalnika. Več na: Horizont aplikacije in navodila

Varno in brez skrbi

Shranjevanje vsebin je varno, T-2 pa ne more dostopati do vaših vsebin in ste lahko popolnoma brez skrbi. Naši strežniki so v Sloveniji.

Upravljanje nastavitev

Portal T-2 Horizont je namenjen vsem naročnikom storitev T-2, saj lahko v njem kadar koli tudi upravljate svoje nastavitve:

  • uredite uporabniške pravice
  • uredite naročniško razmerje
  • naročite ali prekličete storitve T-2
  • povečate prostor za shranjevanje vsebin
  • dostopate do aplikacij, kot so tv2go, e-Telefon
  • spremljate porabo
  • nadradite mobilni paket

Vstop v elektronsko pošto

Preko portala T-2 Horizont  lahko dostopate do spletne pošte za T-2 elektronske naslove.

Fotografije

Horizont vam omogoča, da lahko vaše najljubše fotografije pokažete in predvajate kar na vaših domačih TV zaslonih. Lahko si tudi preberete, kako si jih po svoji želji organizirate in arhivirate.

Kako naročim T-2 Horizont?

Za naročilo T-2 Horizonta pokličite brezplačno številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali pošljite pisno naročilo. V vseh paketih T3 in T4 je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

Pelji me v Horizont

Mesečne naročnine zakupa prostora za Horizont

Paketi zakupa prostora Cena z DDV
Horizont 10 GB 1 €
Horizont 20 GB 2 €
Horizont 50 GB 3 €
Horizont 100 GB 5 €
Horizont 1 TB 10 €

Cene veljajo od 01.09.2015 

Kako naročim storitevPreveri ponudbo
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več