Horizont

Vaš oblak za shranjevanje vsebin, ki je obenem središče vašega uporabniškega računa: T-2 Horizont ponuja do 1 TB za varno shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, z njim pa lahko tudi preprosto upravljate svoje storitve T-2.

Prostor za shranjevanje

T-2 Horizont je lahko vaš oblak za shranjevanje vsebin, torej prostor na strežniku T-2, ki je namenjen le vašim vsebinam in do njih lahko dostopate samo z uporabniškim imenom in geslom.

Poljubno lahko izberete velikost T-2 Horizonta in na njem posnamete filme ali oddaje, ki jih ne želite zamuditi, fotografije ali druge dokumente.

Dostop z različnih naprav

Do vseh vsebin, ki so shranjene v vašem oblaku T-2 Horizont, lahko dostopate z različnih naprav – televizije, tablice, telefona ali osebnega računalnika. Več na: Horizont aplikacije in navodila

Varno in brez skrbi

Shranjevanje vsebin je varno, T-2 pa ne more dostopati do vaših vsebin in ste lahko popolnoma brez skrbi. Naši strežniki so v Sloveniji.

Upravljanje nastavitev

Portal T-2 Horizont je namenjen vsem naročnikom storitev T-2, saj lahko v njem kadar koli tudi upravljate svoje nastavitve:

 • uredite uporabniške pravice
 • uredite naročniško razmerje
 • naročite ali prekličete storitve T-2
 • povečate prostor za shranjevanje vsebin
 • dostopate do aplikacij, kot so tv2go, e-Telefon
 • spremljate porabo
 • nadradite mobilni paket

Vstop v elektronsko pošto

Preko portala T-2 Horizont  lahko dostopate do spletne pošte za T-2 elektronske naslove.

Fotografije

Horizont vam omogoča, da lahko vaše najljubše fotografije pokažete in predvajate kar na vaših domačih TV zaslonih. Lahko si tudi preberete, kako si jih po svoji želji organizirate in arhivirate.

Kako naročim T-2 Horizont?

Za naročilo T-2 Horizonta pokličite brezplačno številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali pošljite pisno naročilo. V vseh paketih T3 in T4 je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

Pelji me v Horizont

Mesečne naročnine zakupa prostora za Horizont

Paketi zakupa prostora Cena z DDV
Horizont 10 GB 1 €
Horizont 20 GB 2 €
Horizont 50 GB 3 €
Horizont 100 GB 5 €
Horizont 1 TB 10 €

Cene veljajo od 01.09.2015 

Preveri ponudbo

Horizont vključuje

Horizont združuje na enem mestu ponudbo T-2 aplikacij, hkrati pa omogoča varen prostor za shranjevanje vaših fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek.

 • T-2 tv2go

  Preko Horizonta lahko dostopate do mobilne televizije – T-2 tv2go. Na voljo vam je več kot 70 TV programov, tudi z možnostjo uporabe TV časovnih funkcij.

 • Pregled porabe

  Aplikacija omogoča spremljanje uporabe storitev in porabe enot za mobilne in stacionarne telefonske številke, podatke o poslanih SMS in MMS sporočilih ter podatke o mobilnem internetnem podatkovnem prometu za obdobje zadnjih treh mesecev.

 • Računi

  V zavihku računi lahko spremljate stanje vašega mesečnega računa. V njem so na voljo pretekli računi in odprte obveznosti.

 • E-pošta

  Horizont je vstopna točka v vaš elektronski poštni predal. Omogočena vam je uporaba do 10 GB prostora na posamezen elektronski naslov.

 • SMS

  Preko Horizonta lahko tako kot do sedaj znotraj servisnih strani, pošiljate SMS sporočila preko spleta.

 • Datoteke

  Zavihek datoteke vas vodi do vseh vaših dokumentov, ki jih shranjujete v Horizontu

 • Slike

  Zavihek slike vam prikaže vse shranjene fotografije.

 • Glasba

  Preko zavihka Glasba dostopate do vaših glasbenih vsebin.

 • Video

  Zavihek video vam prikaže le vsebine, ki vključujejo video posnetke.

 • Avditorij

  Avditorij pa vam prikaže nabor vsebin, ki ste jih označili za večmedijsko predstavitev in so vam kot take na voljo na vseh napravah (televiziji, pametnemu telefonu, tablici in računalniku).

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?