Horizont

T-2 Horizont ponuja do 1 TB za varno shranjevanje filmov, fotografij in drugih vsebin, z njim pa lahko tudi preprosto upravljate svoje storitve T-2.

Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

 

Za naročilo T-2 Horizonta pokličite telefonsko številko 064 064 064, obiščite eno izmed naših poslovalnic ali nam pišite na info@t-2.net. V paketih T2 NET+MOBIL, T3, T4, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant je T-2 Horizont že vključen, po želji pa lahko povečate prostor za shranjevanje vsebin kar do 1 TB.

Vstopite v Horizont

 

Po vstopu v Horizont si lahko v aplikaciji tv2go vrstni red priljubljenih programov uredite po vašem okusu. Enako zaporedje vas počaka na domačem zaslonu.

Cenik

Horizont 10 GB 1,00€
Horizont 20 GB 2,00€
Horizont 50 GB 3,00€
Horizont 100 GB 5,00€
Horizont 1 TB 10,00€

 

Horizont vključuje

Horizont združuje na enem mestu ponudbo T-2 aplikacij, hkrati pa omogoča varen prostor za shranjevanje vaših fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek.

 • T-2 tv2go

  V Horizontu dostopate do aplikacije T-2 tv2go. Nad storitvijo boste navdušeni vedno, ko boste daleč od televizijskega sprejemnika, na TV sporedu pa bo nekaj, česar nikakor nočete zamuditi.

 • Pregled porabe

  Aplikacija omogoča spremljanje uporabe storitev T-2 in porabe enot za mobilne in stacionarne telefonske številke, podatke o poslanih SMS in MMS sporočilih ter podatke o mobilnem internetnem podatkovnem prometu za obdobje zadnjih treh mesecev.

 • Računi

  V zavihku računi lahko spremljate stanje vašega mesečnega računa. V njem so na voljo pretekli računi in odprte obveznosti.

 • Elektronska pošta

  Horizont je vstopna točka v vaš elektronski poštni predal. Omogočena vam je uporaba do 10 GB prostora na posamezen elektronski naslov.

 • Multimedijske vsebine

  Dostopajte do videoposnetkov, slik in datotek. Vse so varno shranjene v Horizontu.

 • Avditorij

  Avditorij omogoča prikaz slik in videoposnetkov na domačem velikem ekranu.

 • Več naprav

  Do Horizonta lahko dostopate s katerekoli vaše naprave. Potrebna je le nameščena aplikacija.

 • Upravljanje nastavitev

  Enostavno urejanje nastavitev, naročanje ali odjavljanje T-2 storitev, spremljatnje porabe telefonije, preverjanje računa in še več.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?