T-2 Klub TV

Vstopite v novo ero trgovine. T-2 Klub – nakup z daljincem.

T-2 Klub na televiziji

Ste član T-2 kluba in ste v naši spletni e-trgovini že kupili izdelke ali naročali storitve po ugodnih cenah in ponudbi za T-2 naročnike? Predstavljamo vam novo inovativno rešitev.

Svoje nakupe lahko opravite še hitreje v TV aplikaciji T-2 Klub, ki je na voljo vsem uporabnikom kar na T-2 televiziji. Vstop v e-trgovino omogoča vaš TV vmesnik, uporabniki pa za potrditev nakupa potrebujete le daljinski upravljalnik. Naročanje izdelkov in storitev, ki so v T-2 Klubu na voljo po ugodnih cenah, je hitro in povsem enostavno, člani pa lahko izkoristite tudi možnost obročnega odplačevanja, saj omogočamo nakup tudi do 36 mesečnih obrokov.

Trenutno je aplikacija na voljo na TV vmesnikih Motorola/Arris VIP1003, VIP 1113, VIP 5305 in Amino kamai7x. Kmalu pa bo na voljo tudi za Smart TV.

Vstopite v trgovino T-2 Klub

Aplikacijo boste našli v meniju TV vmesnika – razdelek aplikacije. Do nje lahko dostopate tudi skozi domači zaslon, s pritiskom na zeleni gumb, kjer poiščete aktualno ponudbo v predstavitvenih prostorih v razdelku NOVOSTI.

Izbirate lahko med več kot 3.000 izdelki v ponudbi. Na voljo so številni izdelki s področja telefonije, računalništva ter avdio, foto in video opreme, športne in opreme za prosti čas, pa tudi izdelki bele tehnike ter drugi izdelki za dom in vrt, oblačila, izdelki za otroke ter drugi izdelki za zdravje in osebno nego. Ne spreglejte pa tudi ugodnejših storitev dodatnih TV programskih paketov ali nadgradenj interneta.

Postopek nakupa preko televizije je povsem preprost – uporabnik s pomočjo daljinca izbere ustrezen izdelek ali storitev ter s PIN kodo potrdi nakup oziroma izbiro in način plačila, zatem pa lahko nadaljuje še s preostalimi nakupi. Vrednost nakupa, kjer so upoštevane tudi pridobljene točke zvestobe, pa se enostavno doda k mesečnim računom.

Preberite tudi kratka navodila za uporabo aplikacije T-2 Klub.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?