Kratka navodila za uporabo aplikacije T-2 Klub TV

T-2 Klub na televiziji

Aplikacija T-2 Klub na televiziji je na voljo vsem naročnikom T-2 storitev, ki spremljajo televizijo na vmesnikih Motorola/Arris VIP1003, VIP 1113, VIP 5305 in Amino kamai7x. Aplikacijo boste našli v meniju TV vmesnika - razdelek aplikacije.

Navigacija znotraj aplikacije

Znotraj menijev v aplikaciji se premikate enostavno z uporabo navigacijskih/smernih tipk na vašem daljinskem upravljalniku na način, kot v običajno na TV vmesniku. Za preklop med meniji uporabite tipki "levo" in "desno", za potrditev izbranega menija ali izdelka uporabite tipko "OK". S tipko "nazaj" pa se premaknete en korak nazaj. Za izhod iz aplikacije uporabite večkratne klike na tipko "nazaj". Za direkten izhod izhod iz aplikacije lahko uporabite tudi tipko "menu".

Postopek nakupa

Postopek nakupa preko televizije je povsem preprost – s pomočjo daljinca izberete ustrezen izdelek ali storitev ter s PIN kodo potrdite nakup oziroma izbiro in način plačila, zatem pa lahko nadaljujete še s preostalimi nakupi. PIN koda za potrditev naročila je identična PIN, ki jo uporabljate pri naročilih TV paketov na TV vmesniku. V primeru, da ste pozabili svojo PIN kodo, jo lahko spremenite na uporabniškem portalu Horizont.

Nakupi preko aplikacije T-2 Klub TV so povsem enaki kot nakupi preko spletne trgovine T-2 Klub. Ob nakupu lahko izbirate med različnimi možnostmi nakupa in številom točk, ki jih želite porabiti.

Prijeten nakup želimo!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?