T-2 Ambasador

Postanite T-2 ambasador in si za vsakega pripeljanega prijatelja prislužite 50€ dobropisa pri naslednji položnici.

O T-2 ambasadorju

Povabite svoje prijatelje, sosede, znance in pridobite bonus na mesečnem računu. Za vsakega novega uporabnika, ki mu boste priporočili paket T-2 fiksnih storitev boste prejeli 50 € bonusa, za vsakega novega uporabnika naših mobilnih paketov pa 10 €. Postanite T-2 ambasador in si prislužite bonus za vsakega pripeljanega prijatelja.

Kako postanem ambasador?

✔ Z uporabo T-2 storitev ste zelo zadovoljni;

✔ prijatelju priporočite enega izmed izbranih T-2 paketov;

✔ prijatelj sklene naročnino z vezavo, T-2 ga priklopi na omrežje;

✔ znesek na vaši naslednji položnici bo nižji v vrednosti do 50€.

Kaj potrebujem?

Prijatelju sporočite svojo številko kupca, ki se nahaja na T-2 mesečnem računu ali pa zanjo povprašajte na telefonski številki 064 064 064.

Kaj naredi prijatelj?

Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja predloži vašo številko kupca. Po uspešnem priklopu prijatelja na T-2 boste z naslednjim računom prejeli bonus T-2 ambasadorja:

Vrsta ugodnosti Ugodnost pri naslednji položnici
T-2 Ambasador do 50€
T-2 mobilni Ambasador 10€

T-2 že osmo leto zapored operater z najbolj zadovoljnimi naročniki

Opombe

Pravila in splošne pogoje za Ambasadorja najdete na tej povezavi.

T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve izplačila, v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. odjava in ponovna prijava storitev na isti lokaciji).

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?