T-2 Ambasador

Postanite T-2 ambasador in si za vsakega pripeljanega prijatelja prislužite 100€ bonusa pri naslednji položnici.

Za vsakega novega uporabnika, ki mu boste priporočili paket T-2 fiksnih storitev, boste prihranili 100 € pri vašem mesečnem računu, za vsakega novega uporabnika naših mobilnih paketov pa 10 €.

Posebna ponudba 

Ste naš naročnik?
Pripeljite prijatelja, sorodnika ali znanca in prihranite.

Vsem, ki boste priporočili T-2 pakete,
bomo ob uspešni sklenitvi nove pogodbe, znižali T-2 račun do 100€.

Možnost vezave za le 12 mesecev.

Cenimo zadovoljstvo in nagrajujemo zaupanje

Ker nam vaše zaupanje veliko pomeni, vas za to tudi nagradimo.

Nenehno se trudimo za zadovoljstvo svojih uporabnikov, kar se odraža v zaupanju, ki ga nagradimo. Tokrat ne smete zamuditi priložnosti za odličen prihranek!

Povabite svoje prijatelje, sosede, znance, da postanejo uporabniki T-2 storitev in pridobite bonus pri mesečnem računu. 

Za vsakega novega uporabnika, ki mu boste priporočili paket T-2 fiksnih storitev, boste prihranili 100 € pri naslednji položnici, za vsakega novega uporabnika naših mobilnih paketov pa 10 €. 

Kako postanete T-2 ambasador?

Kaj potrebujete, da postanete T-2 ambasador?

Prijatelju sporočite svojo številko kupca, ki se nahaja na T-2 mesečnem računu ali pa zanjo povprašajte na telefonski številki 064 064 064.

Kaj naredi prijatelj?

Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja predloži vašo številko kupca. Po uspešnem priklopu prijatelja na T-2 boste z naslednjim računom prejeli bonus T-2 ambasadorja:

Vrsta ugodnosti Ugodnost pri naslednji položnici
T-2 Ambasador 100€
T-2 mobilni Ambasador 10€

Želite postati T-2 ambasador? Enostavno je!

Zadovoljnih uporabnikov T-2 storitev je vedno več

Veseli smo, da se pri T-2 lahko pohvalimo z največjim deležem naročnikov v Sloveniji, ki so svojega operaterja prepoznali kot tehnološko napredno in inovativno podjetje, ki je hkrati tudi družbeno odgovorno in v splošnem prepoznano kot najbolj prijazen operater.

Naši naročniki so najbolj zadovoljni z dostopnostjo, odzivnostjo in prijaznostjo naših svetovalcev iz centra za pomoč uporabnikom ter tehnične podpore. 

Uporabniki T-2 cenijo tudi področji programa zvestobe z ugodnostmi za naročnike in primerno razmerje med ceno, ponudbo in kakovostjo paketov.

Kaj navdušuje uporabnike T-2 storitev? 

Naše uporabnike predvsem storitve televizije s širokim naborom TV programov z dodatnimi funkcijami, kot so časovni zamik, mobilna televizija T-2 tv2go v vseh državah EU in inovativne rešitve za pametne TV naprave z možnostjo gledanja tudi v 4K ločljivosti. 

V očeh uporabnikov pa so enako pomembne še internetne storitve, ki jih odlikujejo varne in zanesljive povezave. V T-2 vse to združujemo v svojem najbogatejšem in najzmogljivejšem paketu Oranžni Diamant, kjer ponujamo hitrosti kar do 1000/200 Mbit/s.

Za vašega prijatelja ali znanca jamčimo zadovoljstvo

T-2 s svojimi vrhunskimi storitvami obljublja in zagotavlja:

✔ Vse na enem mestu: televizija, internet in telefonija

✔ Bliskovito hitra, varna in zanesljiva internetna povezava

✔ Napredne funkcije televizije (časovni zamik, mobilna televizija, 4K ločljivost, modri gumb)

✔ Bogate programske sheme in nabor dodatnih TV paketov

✔ Številne ugodnosti programa zvestobe T-2 Klub

✔ Najprijaznejša pomoč uporabnikom

Opombe

*Prijatelj je fizična oseba, ki vsaj dve (2) leti pred pričetkom akcije ni imela sklenjene naročniške pogodbe s T-2, po pričetku akcije pa sklene naročniško pogodbo za z vezavo ter ob sklenitvi navede kodo obstoječega naročnika (tj. ambasadorja). 100 EUR bonusa velja le za sklenitev naročniške pogodbe z vezavo za stacionarni paket (za katerikoli paket »trojček« ali »četvorček«). Ambasador bonus se prejme, ko so novemu naročniku vklopljene storitve po sklenjeni pogodbi. Bonus se koristi pri izdanih računih T-2 in se ne izplačuje. Za akcijo veljajo Pogoji akcije T-2 ambasador, dostopni na www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Ugodnosti iz različnih akcij se izključujejo. T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve izplačila, v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. odjava in ponovna prijava storitev na isti lokaciji). Akcija velja do preklica.

Kontaktirajte naše prijazne svetovalce

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?