T-2 TV na vikendu

Tudi na počitnicah, kratkem oddihu ali potovanju se prileže razburljiva TV serija, dober film, napeto športno srečanje ali pa risanka za najmlajše.

Najljubše TV vsebine z vami tudi na oddihu

Tudi vi radi uživate v viseči mreži pred svojo prikolico, v šotoru pod milijoni zvezd ali na terasi na svojem vikendu, a vam za popolni užitek manjka le še dober film, razburljiva TV serija ali pa bi si radi ogledali napeto športno srečanje?

Brez skrbi, T-2 ima za vas popolno rešitev – s T-2 TV boste lahko ujeli svojo najljubšo enajsterico v živo ali uživali ob napetem filmu na počitnicah, kratkem oddihu ali na potovanju kjerkoli v Evropski uniji.

Spoznajte storitev T-2 TV v tujem omrežju ter si popestrite dopustniške dni tudi na oddihu!

Popestrite svoje počitnice, dopust ali le kratek vikend oddih v družbi T-2 televizije

T-2 TV je popolna izbira za vse, ki imate prikolico ali vikend v sosednjih državah ali ste veliko na službenih poteh in ne želite zamuditi dnevnih poročil na domačih TV programih ali napetih športnih prenosov.

Za ogled potrebujete le zanesljivo internetno povezavo, npr. 3G/LTE modem ali Wi-fi v kampu ali mobilni hišici in že lahko uživate v svojih najljubših TV vsebinah in kar je najpomembnejše, ne zamudite nobenega napetega gola ali razburljive TV serije!

T-2 TV v tujem omrežju je namenjena vsem uporabnikom, ki:

 • Želijo spremljati športne prenose, filme in vse ostale TV vsebine tudi izven Slovenije. »Pa to dela na vikendu na Krku?« Seveda, kjerkoli v EU – potrebujete le internetno povezavo, npr. 3G/LTE modem ali Wi-fi v kampu ali mobilni hišici.
 • Imajo manjše otroke, ki enostavno ne morejo zaspati, če si ne ogledajo vsaj ene risanke z najljubšimi junaki.
 • So strastni športni navdušenci in preprosto niso pomirjeni, če si ne ogledajo najpomembnejših športnih dogodkov. Gledate UEFA Champions league? Imamo!
 • Želijo biti na tekočem s športnim dogajanjem, a želijo na oddihu posvetiti čas drugim dogodivščinam, še vedno pa želijo ujeti najpomembnejše dogodke športnih prenosov. Uporabite časovni zamik z modrim gumbom 2.0 s TOP dogodki tekem in že ste opremljeni na pogovor s prijatelji!

Tudi, če internet delite z drugim operaterjem, lahko spremljate najljubše TV programe in športne prenose

Niste še naš naročnik ali pa že uživate ob T-2 televiziji na domačem priključku, pa bi želeli T-2 TV gledati tudi na vikendu ali drugje, kjer ni T-2 omrežja?

T-2 TV v tujem omrežju je samostojna storitev, ki jo lahko naročijo prav vsi - tudi, naročniki drugih internetnih ponudnikov! Ne glede na to, pri katerem operaterju imate naročene telekomunikacijske storitve, lahko naročite storitev T-2 TV v tujem omrežju. Za delovanje potrebujete le zanesljivo internetno povezavo. 

Zakaj izbrati T-2 TV v tujem omrežju?

T-2 TV je oblikovana z mislijo na uporabnika – prav vsak gledalec bo imel svoje priljubljene TV vsebine vedno pri roki na domačem zaslonu, s pomočjo časovnega zamika ujel športne prenose, zanimivive dokumenterne oddaje ali dnevna poročila in si prilagodil grafični vmesnik po svojem okusu.

Prednost izbire T-2 TV v tujem omrežju:

 • Pester nabor športnih vsebin, ki si lahko ogledate tudi z uporabo Modrega gumba (s hitrim video posnetkom najpomembnejših TOP dogodkov tekem ali drugih prenosov).
   
 • Ogled TV vsebin z enim daljincem z uporabo TV aplikacije za pametne televizorje ali multimedijske naprave in z napredno mobilno aplikacijo tv2go.
   
 • Vrhunske TV vsebine na več kot 130 TV programih.
   
 • Vrhunska TV slika in zvok v izvornem televizijskim signalom z uporabnimi TV funkcijami.
   
 • T-2 TV lahko vzamete na vikend, na dopust ali na potovanje. Kjerkoli v Sloveniji in EU.

Preizkusite T-2 TV in glejte nogometne tekme, filmske uspešnice, napete TV serije in nadaljevanke v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Najboljši športni in filmski programi po prijazni ceni

T-2 TV v tujem omrežju vključuje bogat izbor filmskih programov, velike nogometne in košarkarske športne lige in druge TV vsebine za krajšanje časa. Vse vsebine lahko spremljate tudi na poti z mobilno aplikacijo tv2go – kjerkoli v EU.

Na T-2 TV boste našli:

 • Veliko športnih vsebin: Nogometni navdušenci boste na programih našli angleško Premier League, špansko La Liga, francosko League 1 in italijansko Serie A. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji košarke, ki si boste lahko ogledali prenose tekem lig NBA in ABA. Na programih Šport TV boste našli tudi nogometno ligo Bundesliga, slovensko nogometno prvenstvo, MXGP svetovno prvenstvo in mnoge druge športne vsebine.
 • Filmske uspešnice in napete TV serije: TV programi Cinestar, Fox Movies, TV 1000, AMC in drugi prinašajo obilico filmskih uspešnic in izbiro filmov ter TV serij za vse generacije.
 • Risanke za najmlajše: Tudi najmlajši bodo na T-2 TV našli svoje najljubše risane junake. Med programi boste našli Baby TV, Disney Channel, Disney Junior, Jim Jam in Minimax.

Seznam vseh programov boste našli tukaj.

En svet na vseh napravah

Z naročnino na T-2 TV boste lahko televizijo spremljali na pametnih televizorjih in multimedijskih napravah z aplikacijo T-2 TV ali na mobilnih napravah in računalnikih z aplikacijo tv2go.

 • T-2 TV na TV aplikaciji: Aplikacija T-2 TV je enostavna za uporabo, preskok med programi pa skoraj neopazen. Pregleden grafični vmesnik poskrbi za hitro navigacijo po meniju in preprosto upravljanje osebnih nastavitev. Deluje na televizorjih z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense), Titan OS (Phillips) ter na Apple TV in na Amazon Fire TV.
   
 • Mobilna aplikacija T-2 tv2go: Omogoča ogled TV programov in RA postaj tudi na računalnikih ali mobilnih napravah, hitro urejanje svojega profila in seznama TV programov. Uporabljate lahko isti uporabniški profil, tako da boste TV programe vedno našli v istem vrstnem redu, kot na domači televiziji, prav tako pa lahko nadaljujete z ogledom, kjer ste na primer končali na domači televiziji.

Kako naročim storitev T-2 TV?

Naročilo za samostojno storitev T-2 TV oddate na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Izbirate lahko med 3 tržnimi paketi:

 • Paket Mini, ki vključuje dostop do uporabe TV priključka, sami pa nato izberete svoj seznam TV programov iz nabora 12 TV programskih paketov.
 • Paket Midi z več kot 70 TV nacionalnimi, zabavnimi, filmskimi, dokumentarnimi in otroškimi programi.
 • Paket Maxi z več kot 130 TV nacionalnimi, zabavnimi, filmskimi, dokumentarnimi in otroškimi programi.

K tržnemu paketu pa lahko dodate še TV programe iz nabora 12 TV paketov in TV časovni zamik, ki omogoča ogled zamujenih TV vsebin za 7 dni nazaj, skupaj s TOP dogodki z označenimi najpomembnejšimi dogodki športnih prenosov.

Izbirate lahko med TV paketi: Cinestar Premiere, PINK, Yugo 55+, videoteka Duck TV, RUS 5+, HUN 5+, Amor X, Venus X, Športni paket, Šport TV in Arena Sport.

Izbira je res pestra, tako boste zagotovo našli svoje najljubše športne prenose in druge TV vsebine za krajšanje časa ali zgolj uživanja v viseči mreži.

Preverite programske sheme in pakete

Izkoristite en mesec brezplačne naročnine na najvišji TV paket in ne zamudite svojih najljubših televizijskih vsebin

Ob naročilu storitve T-2 TV v tujem omrežju ponujamo brezplačen vklop največjega programskega paketa Maxi in TV časovnih funkcij. Če odhajate med prvomajskimi počitnicami na vikend v gore, na morje ali boste pripravljali prikolico za novo sezono, je to idealna priložnost, da preizkusite delovanje T-2 TV.

Prav tako lahko brezplačno obdobje izkoristite uporabniki drugih telekomunikacijskih ponudnikov v Sloveniji in se prepričajte sami, zakaj so naši uporabniki zadovoljni s T-2 televizijo.

Preizkusite T-2 TV in glejte nogometne tekme, filmske uspešnice, napete TV serije in nadaljevanke v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Pogosta vprašanja o T-2 TV v tujem omrežju

Kako naročim in izvedem plačilo storitve T-2 TV?

Naročilo za samostojno storitev T-2 TV oddate na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Storitev T-2 TV je predplačniška TV platforma, kar pomeni, da na dan naročila mesečni znesek poravnate s plačilno kartico. Plačilo lahko opravite s karticami Visa, Mastercard ali Maestro. Plačilo se mesečno izvede samodejno, kot smo že vajeni pri drugih ponudnikih pretočne televizije.

Prvi mesec pa vam podarimo brezplačen največji paket Maxi in Časovni zamik z Modrim gumbom 2.0.

Kaj vključuje naročnina na T-2 TV?

Izbirate lahko med paketi Mini, Midi ali Maxi, ki jim lahko dodate še dodatne TV programske pakete, kot so športni paket, Arena Sport, Cinestar Premiere in drugi. Naročnina vključuje uporabo T-2 TV na pametnih napravah in na mobilnih napravah. Število naprav in sočasnih ogledov pa je odvisno od naročenega paketa. Pvi mesec vam brezplačno vklopimo največji paket Maxi + Časovne funkcije. Zato ne oklevajte in preizkusite T-2 TV!

Kaj potrebujem za delovanje T-2 TV na počitnicah ali vikendu?

Za uporabo aplikacije T-2 TV na pametnih televizorjih in tv2go na mobilnih napravah potrebujete le zanesljiv internetni dostop, pa naj bo to T-2, ali drugi ponudniki, ki ponujajo optični, xDSL, satelitski ali kabelski internet - lahko pa je to tudi Wi-Fi v hotelu, kampu, apartmaju ali druga Wi-Fi omrežja.

Za tiste, ki imate vikend v sosednjih državah v EU, pa lahko namestite tudi mobilni internet – ob tem svetujemo, da uporabite SIM z zakupljenimi podatki lokalnega ponudnika. Mnogi tuji operaterji na bolj počitniških destinacijah prav za ta namen ponujajo nakup SIM kartic s tedenskim ali mesečnim zakupom prenosa podatkov z zadostnimi količinami za ogled TV, zato svetujemo, da preverite ponudbo lokalnih ponudnikov mobilnega interneta. Če se boste odločili za povezavo preko mobilnega interneta lokalnih ponudnikov, vam svetujemo tudi nakup mobilnega usmerjevalnika. Na ta način boste svoj televizor najlažje povezali s spletom. Mobilni usmerjevalnik lahko naročite tudi v T-2 Klubu - preverite ponudbo.

Aplikacija T-2 TV deluje na pametnih televizorjih (Smart TV) ali multimedijskih napravah z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense) in Titan OS (Phillips). Mobilna televizija tv2go pa deluje na vseh mobilnih napravah z nameščenim OS Android ali iOS.

Če pametnega televizorja nimate, lahko uporabite zunanje multimedijske predvajalnike ali TV ključke, ki jih namestite na obstoječi televizor. To so na primer naprave Apple TV, Amazon Fire TV, naprave z operacijskim sistemom Android TV, kot so Xiaomi box-i, seveda pa boste med ponudbo na trgu našli tudi katerega drugega proizvajalca, pazite le, da na predvajalnikih z Android operacijskim sistemom ni naložen Android za mobilne naprave.

Kako plačam uporabo?

Samostojna T-2 TV je predplačniška TV platforma, kar pomeni, da na dan naročila mesečni znesek poravnate s plačilno kartico. Uporaba je prvi mesec brezplačna, nato pa je za nadaljno uporabo potrebno plačilo. Plačilo lahko opravite s karticami Visa, Mastercard ali Maestro. Plačilo se mesečno izvede samodejno, kot smo že vajeni pri drugih ponudnikih pretočne televizije.

 

Sem že naročnik T-2 fiksnih storitev in želim spremljati T-2 TV na dopustu

Naročniki T-2 fiksnih paketov Oranžni Optimum, Oranžni Diamant, Oranžni Diamant HBO, T3 in T4 imajo s svojih paketih vključeno storitev tv2go MINI, ki omogoča ogled TV vsebin na pametnih napravah, kot so tablice, telefoni ter prenosnih računalnikih. Za uporabo potrebujete tako le internetno povezavo. Izkoristite lahko prenos podatkov, ki ga imate v svojih mobilnih paketih (vseeno svetujemo pazljivost, posebej v tujini) ali se povežite na Wi-Fi omrežje v bližini. Če želite T-2 TV spremljati tudi na televizorjih, pa lahko naročite samostojno storitev T-2 TV v tujem omrežju ali pa se odločite za uporabo naprav (na primer Chromecast), ki omogočajo zrcaljenje vsebin iz naprav, kot so mobilni telefoni, prenosniki na TV.

Opombe

T-2 TV v tujem omrežju ali (uporabljen izraz tudi samostojna T-2 TV) je storitev, ki naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja omogoča ogled izbranih televizijskih programov v katerem koli internetnem omrežju v Republiki Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. V primeru potovanja v tujino, pa T-2 skladno z Uredbo o čezmejni prenosljivosti omogoči naročnikom uporabo tudi zunaj Republike Slovenije, ampak še vedno znotraj EU in/ali EGP.

Vsi novi naročniki, ki naročniško razmerje za T-2 TV v tujem omrežju sklenejo prvič, bodo lahko v okviru akcijske ponudbe prve 3 mesece (t.i. promocijsko obdobje) brezplačno spremljali TV vsebine največjega paketa T-2 TV Maxi, prav tako pa bodo prvi mesec lahko brezplačno koristili storitev TV časovnih funkcij. Po poteku promocijskega obdobja se naročnikom vklopijo ter pričnejo zaračunavati storitve, ki jih je naročnik izbral ob sklenitvi naročniškega razmerja. Cene so odvisne od izbranega paketa ter storitev, zaračunavajo pa se do preklica naročniškega razmerja oziroma posamične storitve. Veljavni ceniki so na voljo na spletni strani  https://tv.t-2.net/. Večkratno koriščenje promocijskega obdobja ni dovoljeno. Akcijska ponudba velja do preklica.

Splošni pogoji uporabe T-2 TV v tujem omrežju so dostopni na https://tv.t-2.net/terms.  Za več informacij o ponudbi obiščite T-2 spletno stran https://tv.t-2.net/ ali pokličite številko 064 064 064.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?