T-2 TV kot samostojna storitev

Želite spremljati T-2 TV v tujem internetnem omrežju v SLO ali v EU? Ni problema! Naročite T-2 TV kot samostojno storitev in glejte najljubše TV vsebine kjerkoli, tudi na poti.

Tudi, če internet delite z drugim operaterjem, lahko spremljate najboljše TV programe in športne prenose z Modrim gumbom 2.0!

Niste še naš naročnik ali pa že uživate ob T-2 televiziji na domačem priključku, pa bi želeli T-2 TV gledati tudi na vikendu ali drugje, kjer ni T-2 omrežja? Preizkusite T-2 TV v tujem omrežju in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU, tudi če niste T-2 naročnik.

 • T-2 TV v tujem omrežju vključuje več kot 130 TV programov
 • Omogočeno delovanje v vseh internetnih omrežjih doma, na Hrvaškem in preostalih članicah EU
 • Naročilo možno tudi za naročnike drugih operaterjev

Popestrite svoje počitnice, dopust ali le kratek vikend oddih v družbi T-2 televizije

T-2 TV je popolna izbira za vse, ki imate prikolico ali vikend v sosednjih državah ali ste veliko na službenih poteh in ne želite zamuditi dnevnih poročil na domačih TV programih ali napetih športnih prenosov.

Za ogled potrebujete le zanesljivo internetno povezavo, npr. 3G/LTE modem ali Wi-fi v kampu ali mobilni hišici in že lahko uživate v svojih najljubših TV vsebinah in kar je najpomembnejše, ne zamudite nobenega napetega gola ali razburljive TV serije!

Tudi na počitnicah, kratkem oddihu ali potovanju se prileže razburljiva TV serija, dober film, napeto športno srečanje ali pa risanka za najmlajše.

Najboljši športni in filmski programi po prijazni ceni. 

Samostojna storitev T-2 vključuje bogat izbor filmskih programov, velike nogometne in košarkarske športne lige ter ostale zanimive športne dogodke. Vse vsebine lahko spremljate tudi na poti z mobilno aplikacijo tv2go – kjerkoli v EU. Tudi, če niste T-2 naročnik!

T-2 TV v tujem omrežju je namenjena vsem uporabnikom, ki:

 • Želijo spremljati športne prenose, filme in vse ostale TV vsebine tudi izven Slovenije. »Pa to dela na vikendu na Krku?« Seveda, kjerkoli v EU – potrebujete le internetno povezavo, npr. 3G/LTE modem ali Wi-fi v kampu ali mobilni hišici.
 • V svojih TV programskih shemah pri drugem operaterju pogrešajo največje nogometne lige in druge športne prenose. Gledate UEFA Champions league? Imamo!
 • Želijo biti na tekočem s športnim dogajanjem, a jim natrpan urnik tega ne omogoča. Uporabite Modri gumb 2.0 s TOP dogodki tekem in že ste opremljeni na pogovor s prijatelji.
 • Še niso povsem prepričani, da bi zamenjali svojega obstoječega operaterja. Želite preizkusiti najboljšo izkušnjo televizije? Nič lažjega, brez težav lahko preizkusite samo T-2 TV in to dva meseca brezplačno.
 • Si želijo enostavne uporabe televizije, s TV časovnimi funkcijami, ki so prestale test več kot 150.000 uporabnikov. Tudi z njihovo pomočjo smo jih izpilili do vrhunske izkušnje!
 • Jih motijo reklamni bloki med najljubšimi filmi in si želijo enostavnega preskakovanja in možnosti ogleda vsebin za 7 dni nazaj. Za razliko od drugih TV ponudnikov je zaradi jasnega časovnega traka s sličicami vsebin preskakovanje še enostavnejše!

Glej T-2 TV dva meseca brezplačno

T-2 TV vključuje športne programe za vse okuse 

Nogometni navdušenci boste na programih našli angleško Premier League, špansko La Liga, francosko League 1 in italijansko Serie A. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji košarke, ki si boste lahko ogledali prenose tekem lig NBA in ABA. Na programih Šport TV boste našli tudi nogometno ligo Bundesliga, slovensko nogometno prvenstvo, MXGP svetovno prvenstvo in mnoge druge športne vsebine.

Preizkusite T-2 TV in glejte nogometne tekme, nastope naših smučarjev in ostale športne prenose z Modrim gumbom 2.0 v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

TV funkcije za zagrizene športne navdušence

Ste zagrizen ljubitelj nogometa ali drugih športnih dogodkov in poskušate najti najboljši način, da vam z domačih zaslonov ne uide priljubljena tekma v živo, od domačih pa vse do evropskih in svetovnih lig? Brez skrbi, za vas imamo popolno rešitev - T-2 Časovni zamik s TOP dogodki tekem, s katerim ne boste zamudili prav nobenega nastopa vaših priljubljenih moštev - tudi na poti z mobilno aplikacijo tv2go.

Zakaj izbrati T-2 TV?

T-2 TV je oblikovana z mislijo na uporabnika – prav vsak gledalec bo imel svoje priljubljene TV vsebine vedno pri roki na domačem zaslonu, s pomočjo časovnega zamika ujel športne prenose, zanimivive dokumenterne oddaje ali dnevna poročila in si prilagodil grafični vmesnik po svojem okusu.

Prednost izbire T-2 TV:

 • Pester nabor športnih vsebin, ki si lahko ogledate tudi z uporabo Modrega gumba (s hitrim video posnetkom TOP dogodkov tekem ali drugih prenosov).
   
 • Ogled TV vsebin z enim daljincem z uporabo TV aplikacije za pametne televizorje ali multimedijske naprave in z napredno mobilno aplikacijo tv2go.
   
 • Vrhunska TV slika in zvok v izvornem televizijskim signalom z uporabnimi TV funkcijami.
   
 • T-2 TV lahko vzamete na vikend, na dopust ali na potovanje. Kjerkoli v Sloveniji in EU.

Prednosti T-2 TV za popolno uporabniško izkušnjo

Samostojna storitev T-2 TV je mnogo več kot le izvrstna ponudba športnih TV vsebin. Ponuja vam popolnoma novo gledalsko izkušnjo in vas vabi v svet, ki upošteva vaše gledalske navade in se jim prilagaja.

 • Napreden TV grafični vmesnik: Uživali boste ob hitrem preskoku med TV programi, enostavni uporabi grafičnega vmesnika in vrsto TV funkcij, kot so; Napreden iskalnik TV vsebin, opomniki, TV spored, snemalnik, informacije o TV vsebinah, vklop izvirnega jezika TV vsebin, starševski nadzor in številne prilagoditve uporabniškega vmesnika.
   
 • Domači zaslon: Poslovite se od dolgočasnega iskanja vsebin na TV programih. S pomočjo umetne inteligence smo pripravili rešitev, ki iz celotne ponudbe oblikuje izbor vsebin po gledalčevem okusu in namesto vas poišče naslednje dele priljubljenih serij, aktualne športne dogodke, prikaže vse vsebine, ki ste jih nazadnje pogledali ter priporoča podobne iz preteklih gledalskih navad.
 • Ogled najljubših TV vsebin za 7 dni nazaj: Z njim lahko preskočite oglase, aktualne vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite ali si ogledate že pretekle TV vsebine za do sedem dni nazaj, pa naj bo na televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

En svet na vseh napravah

Z naročnino na T-2 TV boste lahko T-2 TV uporabljali na vaših pametnih televizorjih ali multimedijskih napravah z aplikacijo T-2 TV ali na mobilnih napravah in računalnikih z aplikacijo tv2go.

 • T-2 TV na TV aplikaciji: Aplikacija T-2 TV je enostavna za uporabo. Pregleden grafični vmesnik pa poskrbi za hitro navigacijo po meniju in preprosto upravljanje osebnih nastavitev. Deluje na televizorjih z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense), Titan OS (Phillips) ter na Apple TV in na Amazon Fire TV.
   
 • Mobilna aplikacija T-2 tv2go: Omogoča ogled TV programov in RA postaj tudi na računalnikih ali mobilnih napravah, hitro urejanje svojega profila in seznama TV programov. Uporabljate lahko isti uporabniški profil, tako da boste TV programe vedno našli v istem vrstnem redu, kot na domači televiziji, prav tako pa lahko nadaljujete z ogledom, kjer ste na primer končali na domači televiziji.

T-2 lahko preizkusite tudi, če niste naročnik T-2. Potrebujete le internetno povezavo, kjerkoli v Sloveniji in EU.

Kako naročim storitev T-2 TV?

Naročilo za samostojno storitev T-2 TV oddate na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Izbirate lahko med 3 tržnimi paketi:

 • Paket Mini, ki vključuje dostop do uporabe TV priključka, sami pa nato izberete svoj seznam TV programov iz nabora 12 TV programskih paketov.
 • Paket Midi z več kot 70 TV nacionalnimi, zabavnimi, filmskimi, dokumentarnimi in otroškimi programi.
 • Paket Maxi z več kot 130 TV nacionalnimi, zabavnimi, filmskimi, dokumentarnimi in otroškimi programi.

K tržnemu paketu pa lahko dodate še TV programe iz nabora 12 TV paketov, kot so Cinestar Premiere, Športni paket, PINK ind. ter Časovni zamik, ki omogoča ogled zamujenih TV vsebin za 7 dni nazaj, skupaj s TOP dogodki z označenimi najpomembnejšimi dogodki športnih prenosov.

Preverite programske sheme in pakete

Pogosta vprašanja o T-2 TV v tujem omrežju

Kako naročim in izvedem plačilo storitve T-2 TV?

Naročilo za samostojno storitev T-2 TV oddate na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Storitev T-2 TV je predplačniška TV platforma, kar pomeni, da na dan naročila mesečni znesek poravnate s plačilno kartico. Plačilo lahko opravite s karticami Visa, Mastercard ali Maestro. Plačilo se mesečno izvede samodejno, kot smo že vajeni pri drugih ponudnikih pretočne televizije.

Kaj vključuje naročnina na T-2 TV?

Izbirate lahko med paketi Mini, Midi ali Maxi, ki jim lahko dodate še dodatne TV programske pakete, kot so športni paket, Arena Sport, Cinestar Premiere in drugi. Naročnina vključuje uporabo T-2 TV na pametnih napravah in na mobilnih napravah. Število naprav in sočasnih ogledov pa je odvisno od naročenega paketa. Prva dva meseca vam brezplačno vklopimo največji paket Maxi + Časovne funkcije. Zato ne oklevajte in preizkusite T-2 TV!

Kaj potrebujem za delovanje?

Zagotoviti si morate le stabilno internetno povezavo kateregakoli slovenskega ponudnika, priklop pa je mogoč tudi na vse ponudnike interneta v Evropski uniji. Uporabite lahko tudi mobilno omrežje, vendar svetujemo pazljivost pri mobilnih paketih z omejenim prenosom podatkov. Aplikacijo T-2 TV namestite na vašo napravo - postopek je enostaven in hiter - in že lahko uživati ob najboljših športnih spektaklih! Seveda lahko gledate T-2 TV tudi na poti z mobilno aplikacijo tv2go.

Aplikacija T-2 TV deluje na pametnih televizorjih (Smart TV) ali multimedijskih napravah z operacijskimi sistemi Android, Tizen (Samsung), WebOS (LG), VIDAA OS (Hisense), TItan OS (Phillips) ter na Apple TV in na Amazon Fire TV. Mobilna televizija tv2go pa deluje na vseh mobilnih napravah z nameščenim OS Android ali iOS.

Ali lahko naročim T-2 TV na svojem vikendu?

Uporaba T-2 TV je idealna za vikende, kamp prikolice ter druge lokacije, kjer običajno ne naročamo TV storitev. Tudi med uporabo v tujini je mesečni znesek, ki ga namenite za T-2 TV enak kot v Sloveniji. Če pa boste T-2 TV uporabljali v tujini, na primer na Hrvaškem, vam svetujemo, da povezavo z internetom zagotovite preko lokalnih ponudnikov interneta s predplačniškimi mobilnimi karticami z zakupljenim podatkovnim prenosom ali Wi-Fi omrežjem, ki je morda na vaši lokaciji. V tujini odsvetujemo uporabo mobilnega prenosa podatkov, saj lahko televizijski program hitro porabi vse količine mobilnega interneta, kar lahko predstavlja večji strošek na računu za vaš mobilni telefon. V tujini tako preko zakupljenega prenosa podatkov, ki ga imate na vašem mobilnem telefonu priporočamo ogled le kratkih video vsebin. Med počitnikovanjem na območju Slovenije pa lahko svoj mobilni telefon uporabite za povezavo s televizorjem, če imate seveda dovolj zakupljenih količin mobilnega interneta

Mnogi tuji operaterji na bolj počitniških destinacijah, prav za ta namen ponujajo nakup SIM kartic s tedenskim zakupom prenosa podatkov z zadostnimi količinami za ogled TV. Če se boste odločili za povezavo preko mobilnega interneta lokalnih ponudnikov, vam svetujemo nakup mobilnega usmerjevalnika. Na ta način boste svoj televizor najlažje povezali s spletom. Mobilni usmerjevalnik lahko naročite tudi v T-2 Klubu - preverite ponudbo.

Opombe

T-2 TV v tujem omrežju ali (uporabljen izraz tudi samostojna T-2 TV) je storitev, ki naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja omogoča ogled izbranih televizijskih programov v katerem koli internetnem omrežju v Republiki Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. V primeru potovanja v tujino, pa T-2 skladno z Uredbo o čezmejni prenosljivosti omogoči naročnikom uporabo tudi zunaj Republike Slovenije, ampak še vedno znotraj EU in/ali EGP.

Vsi novi naročniki, ki naročniško razmerje za T-2 TV v tujem omrežju sklenejo prvič, bodo lahko v okviru akcijske ponudbe prvi mesec (t.i. promocijsko obdobje) brezplačno spremljali TV vsebine največjega paketa T-2 TV Maxi, prav tako pa bodo prvi mesec lahko brezplačno koristili storitev TV časovnih funkcij. Po poteku promocijskega obdobja se naročnikom vklopijo ter pričnejo zaračunavati storitve, ki jih je naročnik izbral ob sklenitvi naročniškega razmerja. Cene so odvisne od izbranega paketa ter storitev, zaračunavajo pa se do preklica naročniškega razmerja oziroma posamične storitve. Veljavni ceniki so na voljo na spletni strani  https://tv.t-2.net/. Večkratno koriščenje promocijskega obdobja ni dovoljeno. Akcijska ponudba velja do preklica.

Splošni pogoji uporabe T-2 TV v tujem omrežju so dostopni na https://tv.t-2.net/terms.  Za več informacij o ponudbi obiščite T-2 spletno stran https://tv.t-2.net/ ali pokličite številko 064 064 064.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?