Oranžni Mini

1000 minut, 1000 SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 1000 MB prenosa podatkov. Med T-2 naročniki pa se kličete brezplačno.
ŽE OD 7,99 EUR na mesec

Oranžni Mini je namenjen vsem, ki ne želite plačevati več, kot potrebujete. Za vse zmerne uporabnike mobilne telefonije, ki potrebujete tudi podatkovni prenos v omrežju LTE.

Storitev Količina
Minut pogovorov: 1000
SMS in MMS sporočil 1000
Količina prenosa podatkov 1000 MB
Od tega v območju EU** 1000 MB

 

Pošljite povpraševanje

Opombe

*Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Oranžni veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Mini - 1.000 MB). Po porabljeni zakupljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?