Oranžni Mini

1000 minut, 1000 SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 5 GB prenosa podatkov. Med T-2 naročniki pa se kličete brezplačno.
7,99 € EUR na mesec

T-2 mobilni paket Oranžni Mini je namenjen vsem zmernim uporabnikom mobilne telefonije, ki potrebujete tudi prenos podatkov v omrežju LTE in ne želite plačevati več, kot potrebujete. Mobilni paket Oranžni Mini vam bo omogočil zanesljivo mobilno omrežje, s katerim boste lahko nemoteno telefonirali, pošiljali SMS- in MMS-sporočila ter deskali po spletu.

POGOVORI

1.000 MIN

SMS IN MMS SPOROČIL

1.000

PRENOS PODATKOV v OMREŽJU T-2

5 GB
Od tega v območju EU 5 GB**
V omrežju nacionalnega operaterja 1 GB***

Že za

7,99
EUR na mesec

Zakaj med vsemi T-2 mobilnimi paketi izbrati prav Oranžni Mini?

T-2 mobilni paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. Mobilni paket Oranžni Mini je prilagojen zmernim oz. manj zahtevnim uporabnikom, ki tu in tam tudi malce deskajo po spletu ali uporabljajo kakšno mobilno aplikacijo.

Pri T-2 za svoje naročnike skrbimo z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki vam omogočajo nemoteno telefoniranje, pošiljanje SMS- in MMS-sporočil ter zanesljiv in hiter internet.

Pogosta vprašanje o mobilnem paketu Mini?

Kako poteka postopek naročila in prenos številke?

Postopek naročila je povsem enostaven. Obiščite T-2 poslovalnico ali nas pokličite na 064 064 064. Za naročilo je potrebno izpolniti in podpisati pogodbo ter obrazec za prenos številke, vse ostalo pa uredimo mi. Na dan prenosa številke, vas bomo obvestili, vi pa boste samo zamenjali SIM kartico in uživali v brezskrbnih pogovorih.

Kaj izbrati v primeru, da potrebujem več minut v ostala slovenska omrežja?

V paket Oranžni Mini je vključena telefonska številka, ki omogoča 1000 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja. Če potrebujete več minut, vam predlagamo, da izberete paket Oranžni Midi ali paket Oranžni Maxi.

Kaj naj izberem, če potrebujem več prenosa podatkov?

V paket Oranžni Mini je vključena telefonska številka, ki omogoča 5 GB prenosa mobilnih podatkov v domačem omrežju. Če potrebujete več prenosa podatkov, vam predlagamo, da izberete paket Oranžni Midi (100 GB) ali Oranžni Maxi (500 GB).

Kaj naj izberem, če potrebujem tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo?

Če potrebujete tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo in še niste T-2 naročnik fiksnega paketa oz. želite obstoječi paket spremeniti, si oglejte našo T-2 ponudbo ali pa nas pokličite na telefonsko številko 064 064 064.

Primerjajte pakete in izberite takšnega, ki vam najbolj ustreza

Če niste prepričani, ali je mobilni paket Oranžni Mini najboljša rešitev za vas, lahko s klikom na ponudbo mobilnih paketov Oranžni preverite še ostalo T-2 ponudbo in s primerjanjem poiščete paket, ki vam najbolj ustreza.

 

Se želite naročiti na mobilni paket Oranžni Mini?

Za naročilo na paket Mini kliknite spodnji gumb in oddajte povpraševanje prek spletnega obrazca. Oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Opombe

*Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Oranžni veljajo Splošni pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Mini - 5 GB). Po porabljeni zakupljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

***V omrežju nacionalnega operaterja je v paketu Oranžni Mini vključen 1 GB prenosa podatkov. Po porabi vključenih količin v omrežju nacionalnega operaterja se nadaljnja uporaba prenosa podatkov zaračuna skladno z veljavnim cenikom, in sicer v paketu Oranžni Mini do doseženih 3 GB podatkov. Po dosegu navedene meje se prenos podatkov v omrežju nacionalnega operaterja onemogoči.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?