Zabavne in uporabne funkcije T-2 televizije

T-2 televizija prinaša vrsto zabavnih in uporabnih funkcij, ki jih morda še ne poznate. Zato smo vam pripravili nabor najboljših funkcij po našem izboru, ki bodo še izboljšale vašo uporabniško izkušnjo.

Domači zaslon

Domači zaslon je vstopna točka v vaše najljubše TV vsebine. Zagotovo ste si že kreirali svoj uporabniški profil na T-2 televiziji in s pomočjo tv2go razvrstili TV programe po svojem okusu in gledalskih navadah? Če še niste, je sedaj zagotovo pravi čas, saj so vam ob vstopu v TV pod lastnim profilom na voljo vsebine, ki so namenjene prav vam in vašem okusu.

Ste ljubitelji serij ali imate svojo najljubšo oddajo? V kategoriji 'Ne zamudi' vas bodo vedno pričakali novi deli, tako bodo najljubše TV vsebine le en klik stran. V kategoriji 'Priporočeno' boste našli predloge, ki žanrsko ustrezajo vašim gledalskim navadam.

Če bi želeli nadaljevati z ogledom že gledanih TV vsebin, boste v kategorije nazadnje gledano našli prav vse vsebine, ki ste si jih ogledali. Kadarkoli boste lahko nadaljevali z ogledom ali si jih ponovno ogledali, a ne le na televiziji, vsebine si lahko ogledate ali nadaljujete z ogledom tudi na vaši mobilnih napravah s pomočjo aplikacije tv2go.

TV vsebine

Za vsako izbrano TV vsebino boste s klikom na tipko INFO našli sezono in del izbrane TV vsebine, IMDb oceno in informacijo o predvajani vsebini. S pomikom nižje po zaslonu vas bodo čakale tudi podobne vsebine in vsebine istega žanra.

Tiste vsebine, ki jih boste našli na domačem zaslonu in še niso na voljo za ogled, lahko označite z opomnikom, ki vas opomni na priljubljeno TV vsebino tudi na mobilnem telefonu, če imate nameščeno mobilno aplikacijo tv2go.

Za vse ljubitelje serij, ki si radi pogledate več delov hkrati, bo T-2 televizija ob koncu enega, samodejno predvajala naslednji del. Za vas bomo našli tudi vsebine, podobnih zvrsti. Vsako vsebino boste lahko tudi ocenili in tako pomagali drugim gledalcem pri izboru TV vsebin.

Napreden iskalnik

Vse TV vsebine lahko hitro in enostavno poiščete v iskalniku. Vpiši želeno TV vsebino v slovenskem ali angleškem jeziku. Za lažje iskanje lahko v nastavitvah vklopiš tudi virtualno tipkovnico ali uporabite številčnico na daljinskem upravljalniku.

Časovni zamik

Zagotovo najboljša funkcija T-2 televizije ponuja ogled zamujenih TV vsebin  za 168 ur nazaj. Poleg enostavne uporabe, je prednost T-2 časovnega zamika, da se TV vsebine snemajo na strežnikih pri nas, kar omogoča hiter odziven časovni zamik z mnogimi funkcijami.

Nadaljevanja TV vsebine med prestavljanjem programov

Se vam je kdaj zgodilo, da ste med spremljanjem nadaljevanke ali serije s Časovnim zamikom ponesreči prestavili na drugi program?

Če ste pozorni, boste ob prestavitvi na program, kjer ste gledali nadaljevanko opazili znak za hitro previjanje. S pritiskom na gumb s takšnim znakom na daljinskem upravljalniku boste lahko nadaljevali ogled točno tam, kjer ste preklopili na drugi TV program.

Modri gumb

Zagotovo najbolj uporaben gumb na daljinskem upravljalniku med ljubitelji športnih dogodkov. 

Kako deluje storitev?

Med ogledom programa, kjer se je odvijal športni dogodek s pritiskom na modri gumb vklopite seznam vseh 'TOP dogodkov' tekme in si oglejte najbolj napete trenutke tekme.   

TOP dogodki so na voljo tudi vsem naročnikom T-2 televizije na mobilni televiziji T-2 tv2go. Storitev deluje enako, kot med ogledom na klasičnem televizijskem sprejemniku.

Snemalnik

Del funkcije časovnega zamika je tudi snemalnik. Uporaba je res enostavna, in čeprav si lahko zamujene TV vsebine ogledate s časovnim zamikom, lahko s snemalnikom nastavite recimo ponavljajoče TV vsebine, ki vas bodo vedno počakale v vašem prostoru v meniju TV vmesnika. Na nekaterih športnih dogodkih pa boste lahko uporabili tudi TOP dogodke oz. modri gumb.

Hitri gumbi

Spoznajte hitre gumbe. Z njimi boste v hipu preklopili v domači zaslon, si ogledali najboljše trenutke tekem ali preklopili v vsebine aplikacije RTV 4D.

 

Pa veliko užitkov ob spremljanju T-2 televizije!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?