Oranžni Start

Internet do 100/20 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Optimum

Internet do 500/100 Mbit/s
Programska shema L

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Paket T4 je namenjen uporabnikom, ki točno vedo, kaj želijo. Vaš dom bo obogatil z zanesljivim internetom in priključkom za televizijo, ki vključuje raznolik nabor radijskih programov in videoteko. Prav tako se lahko odločite, ali boste uporabljali stacionarno telefonijo, saj vam v nasprotnem primeru pripadata dva mobilna paketa Oranžni Mini, ki ju po želji nadgradite. Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

V paket sta vključena hitrost interneta 500/100 Mbit/s ter brezžični internet. Hitrost interneta lahko tudi nadgradite do 1000/200 Mbit/s.
(V omrežju nacionalnega operaterja, tip WCA, WLA in OŠO, lahko omogočimo nadgradnjo do 1000/100 Mbit/s).

Televizija

Paket T4 vključuje dostop do TV funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). Vključuje tudi več kot 130 radijskih programov. Paket prav tako vključuje dostop do aplikacije T-2 tv2go Mini, s katero lahko kjer koli spremljate TV-program na telefonu, tablici ali računalniku.

Preverite programske sheme in jo izberite po svojem okusu, pri čemer jo lahko po želji še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Izberite programsko shemo. Dopolnite jo lahko z dodatnimi TV programskimi paketi in storitvami.

Telefonija

V paket sta vključena stacionarna številka in mobilni paket Oranžni Mini, ki ga lahko po potrebi nadgradite. Stacionarno številko lahko brez doplačila nadomestite s paketom Oranžni Mini (skupaj dva mobilna paketa).

Po želji pa lahko dodate še dve telefonski številki v poljubnem paketu.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T4 vključuje 10 GB prostora v Horizontu. Po potrebi lahko zakupite dodaten prostor v oblaku, kjer lahko varno hranite svoje dokumente, fotografije, video posnetke ali glasbene vsebine.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T4 velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja prvih 6 mesecev obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije ne bo mogoča oziroma v kolikor T-2 presodi, da gre pri koriščenju posebne ugodnosti za poskus zlorabe ugodnosti za nove naročnike (npr. prenos naročniškega razmerja na drugo osebo znotraj istega gospodinjstva). Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. 

Zakaj izbrati paket T4?

T-2 prilagodljivi paketi so namenjeni uporabnikom, ki želijo nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Vključujejo različne kombinacije storitev, kot so T-2 televizija, mobilni paketi in internet.

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
 • Širok nabor dodatnih storitev
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
 • Prenos obstoječe telefonske številke
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

T-2 paketi so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in potrebam, po želji pa jih lahko še dopolnite.

Paket T4 je primeren za tiste, ki točno vedo, kaj želijo: visoko hitrost interneta, televizijo s programsko shemo po lastnih željah ter dve telefonski številki po izbiri – stacionarno in mobilno ali dve mobilni številki z možnostjo nadgradnje.

Pogosta vprašanja za paket T4

Katere TV-programe vključuje programska shema v paketu T4?

Paket T4 vključuje dostop do TV-funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnih, spored) ter 130+ radijskih programov, po želji pa lahko izberete programsko shemo po svojem okusu ali jo dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Ali so za nakup dodatnih programskih paketov na voljo popusti?

Vsak dodatni programski paket se zaračuna po ceniku. Člani kluba si lahko ceno izbranega paketa znižajo z unovčenjem točk za popust.

Kaj naj izberem, če potrebujem še hitrejši internet?

V paketu T4 lahko nadgradite internetno hitrost vse do 1000/100 Mbit/s na optičnem omrežju in do 60/25 Mbit/s na xDSL. Lahko pa izberete katerega od Oranžnih paketov z najhitrejšim internetom v paketni ponudbi: Oranžni Diamant ali Oranžni Diamant HBO.

Ali paket vključuje telefonske številke za vse družinske člane?

V paket T4 sta vključeni dve telefonski številki – ena stacionarna in ena mobilna telefonska številka ali dve mobilni telefonski številki v paketu Oranžni Mini, ki ju lahko po želji nadgradite v Oranžni Midi ali Maxi. Lahko pa paket nadgradite in izberete še dodatni 2 telefonski številki v paketu po lastni izbiri.

Informativni izračun
 • Internet
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
19,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - T4 - popust 6 mesecev (cena 19,99€) 19,99EURna mesec 19,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?