Oranžni Start

Internet do 50/20 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Optimum

Internet do 300/50 Mbit/s
Programska shema L

Paket T4 je namenjen uporabnikom, ki točno vedo, kaj želijo. V vaš dom pripelje zanesljiv internet (do 20/2 Mbit/s na xDSL) in priključek za televizijo, programsko shemo pa izberete sami. Prav tako se lahko odločite, ali boste uporabljali stacionarno telefonijo, saj vam v nasprotnem primeru pripadata dva mobilna paketa Oranžni Mini, ki ju po želji nadgradite. V paket je vključenih 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Preverite programske sheme in jo izberite po vašem okusu.

Dopolnite jo lahko z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka in mobilni paket Oranžni Mini, ki ga po potrebi nadgradite. Stacionarno številko lahko brez doplačila nadomestite s paketom Oranžnim Mini (skupaj dva mobilna paketa). Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T4 vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcijska ugodnost ob naročilu paketa T4 velja za nove naročnike T-2 ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust na osnovno naročnino paketa velja za prvo leto obdobja vezave, po izteku navedenega obdobja pa se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Informativni izračun
 • Internet
  FTTH do 200/50 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 10 GB
 • Telefonija
  Stacionarna telefonska številka
 • Televizija
  Dostop do TV funkcionalnosti
Akcijska cena paketa
29,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - T4 akcijska cena 12 mesecev 29,99EURna mesec 29,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?