Oranžni Start

Internet do 10/10 Mbit/s
Programska shema M

Oranžni Optimum

Internet do 100/10 Mbit/s
Programska shema L

Paket T4 je namenjen uporabnikom, ki točno vedo, kaj želijo. V vaš dom pripelje zanesljiv internet (do 20/2 Mbit/s na xDSL) in priključek za televizijo, programsko shemo pa izberete sami. Prav tako se lahko odločite, ali boste uporabljali stacionarno telefonijo, saj vam v nasprotnem primeru pripadata dva mobilna paketa Oranžni Mini, ki ju po želji nadgradite. V paket je vključenih 10 GB prostora v Horizontu.Horizont je vaš oblak za shranjevanje dokumentov, slik in video posnetkov, ki jih lahko kadarkoli prikažete kar na domači televiziji. Zaščiten je z uporabniškim imenom in geslom, saj naročniki lahko urejate nastavitve, naročite ali odjavite dodatne T-2 storitve, spremljate porabo telefonije, preverite račune in dostopate do elektronske pošte.

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

Storitve, ki jih izbrani paket že vključuje, so prikazane v informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite in uživate v tehnologiji prihodnosti že danes.

Internet

(Mbit/s)

Hitrost interneta lahko po potrebi nadgradite.

Televizija

Preverite programske sheme in jo izberite po vašem okusu.

Dopolnite jo lahko z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Telefonija

V paketu je vključena stacionarna številka in mobilni paket Oranžni Mini, ki ga po potrebi nadgradite. Stacionarno številko lahko brez doplačila nadomestite s paketom Oranžnim Mini (skupaj dva mobilna paketa). Dodate lahko tudi več telefonskih številk.

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Tip priključka

Horizont

Paket T4 vsebuje 10 GB postora v Horizontu. Po potrebi zakupite dodatni prostor.

Izberi velikost
Opombe

*Akcija -7 EUR za eno leto velja za nove naročnike T-2, ki so hkrati novi naročniki naročniškega razmerja za paket T4, ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 7 EUR popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridržujemo si pravico do tiskarskih napak in sprememb ponudbe. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Informativni izračun
  • Internet
    FTTH do 100/10 Mbit/s
  • Ostalo
    Horizont 10 GB
  • Telefonija
    Stacionarna telefonska številka
  • Televizija
Akcijska cena paketa
29,99EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - T4 akcijska cena 12 mesecev 29,99EURna mesec 29,99 EUR

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?