Uporabni triki TV časovnih funkcij

Časovni zamik zagotovo že poznate in uporabljate. Pa ste prepričani, da poznate vse funkcionalnosti in prednosti časovnega zamika?

Ogled za 168 ur nazaj

T-2 naročniki lahko že nekaj let spremljate najljubše TV vsebine za sedem dni nazaj, med drugim tudi programe v visoki ločljivosti, kot tudi v 4K. S časovnim zamikom lahko izbrane TV vsebine začnete gledati od začetka, jih vmes ustavite, ogledate si lahko tudi že pretekle vsebine.

Zamujene TV vsebine

Kako najlažje poiščete želeno TV vsebino, ki ste jo zamudili? Uporabite 'Iskalnik', ki ga boste našli v meniju TV vmesnika z ikono 'Povečevalno steklo', nekateri pa boste imeli tudi tipko na daljinskem upravljalniku z isto ikono. V iskalnik vpišite začetek iskane TV vsebine, T-2 televizija pa vam bo že med vpisovanjem prikazovala predloge. Na desni strani boste nato našli želeno TV vsebino.

Za lažje vpisovanje, vklopite tipkovnico v nastavitvah TV vmesnika; Nastavitve/Uporabniški vmesnik/Tipkovnica.

Izbrano TV vsebino boste lahko našli tudi na domačem zaslonu (zeleni gumb). Lahko jo poiščete tudi v TV sporedu ali EPG-ju (časovni trak) in izbrano TV vsebino aktivirate s tipko 'Začni znova' na daljinskem upravljalniku (t.i. tipka back ali ikona - zaokrožena puščica v levo)

 

»Spoznajte domači zaslon na spletni strani: https://www.t-2.net/domaci-zaslon-vasa-vstopna-tocka-v-t-2-televizijo«

Premor

Ena izmed priljubljenih funkcionalnosti časovnega zamika je zagotovo premor. Z vklopom funkcije 'Premor' lahko zaustavite vsebino, ki jo gledate, in se k njej vrnete, ko utegnete. Ste vedeli, da lahko z ogledom izbrane TV vsebine nadaljujete tudi na drugem televizorju? Izberite isti TV profil, ki ga uporabljate, vstopite v domači zaslon in v kategoriji 'Nazadnje gledano' poiščite TV vsebino, ki ste jo označili z odmorom ter nadaljujte z ogledom točno tam, kjer ste končali. Z ogledom lahko nadaljujete tudi na mobilnem telefonu, tablici in računalniku v aplikaciji tv2go. Pogoj je le, da izberete isti TV profil.

 

»Več o TV profilih preberite na spletni strani: https://www.t-2.net/kaj-vse-omogoca-uporabniski-profil

 

Prikazovanje slik med prevrtavanjem

Prikazovanje slik med prevrtavanjem omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali. Naš nasvet: Preskočite reklamne oglase s 5 minutnim preskokom ter nato s prevrtavanjem med sličicami poiščite začetek predvajane vsebine po oglasih.

Ujemite vse športne dogodke

S časovnim zamikom ne boste nikoli več zamudili športnih dogodkov. Le poiščite jih in si jih v oglejte, ko boste imeli čas. Če pa bi si želeli ogledati le najbolj zanimive športne trenutke, uporabite 'Modri gumb'. Zagotovo najbolj uporaben gumb na daljinskem upravljalniku med ljubitelji športnih dogodkov.

Kako deluje storitev?

Med ogledom programa, kjer se je odvijal športni dogodek s pritiskom na modri gumb vklopite seznam vseh 'TOP dogodkov' tekme in si jih ponovno oglejte.

TOP dogodki so na voljo tudi vsem naročnikom T-2 televizije na mobilni televiziji T-2 tv2go. Storitev deluje enako, kot med ogledom na klasičnem televizijskem sprejemniku.

Nadaljevanja TV vsebine med prestavljanjem programov

Se vam je kdaj zgodilo, da ste med spremljanjem nadaljevanke ali serije s časovnim zamikom ponesreči prestavili na drugi program?

Najprej uporabite tipko 0 ali WWW, da se vrnete na zadnji gledan TV program, nato pa pritisnite gumb za hitro prevrtavanje na daljinskem upravljalniku. Z ogledom boste lahko nadaljevali točno tam, kjer ste preklopili na drugi TV program.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?