Zakaj izbrati T-2

Sestavite si svoj svet. Dobrodošli pri T-2.

Kdo smo?

T-2 d.o.o. smo sodobna telekomunikacijska družba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. Smo del vašega življenja in vas spremljamo pri vseh aktivnostih, pa naj bo to v službi ali doma. Pri delu vam s svojimi rešitvami pomagamo dosegati poslovne cilje. V trenutkih sprostitve pa poskrbimo, da je vaš prosti čas vreden več.

Sestavite si svoj svet

Pri T-2 si paket sestavim in prilagodim sam. Izberem kombinacijo storitev interneta, televizije, telefonije in mobilne telefonije ter jo po želji nadgradim po svojem okusu. Izbiram lahko med večjimi in manjšimi programskimi shemami, ki niso pogojene z izbiro paketa, tako da gledam tiste programe, ki jih želim. Prav tako lahko izberem mobilni paket z željeno količino prenosa podatkov in mobilni internet uporabljam tudi v državah Evropske Unije.

Pomoč in svetovanje

Ko potrebujem pomoč ali nasvet pri uporabi T-2 storitev se lahko vedno zanesem na T-2 kontaktni center, ki je dosegljiv na telefonski številki 064 064 064, 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Za bolj kompleksna vprašanja jim pišem na info@t-2.net ali na strani www.t-2.net uporabim spletni klepet in v živo klepetam z enim od svetovalcev. Na voljo imam tudi preko 50 poslovalnic po celi Sloveniji, kjer lahko poleg dokumentacije uredim tudi vse potrebno glede opreme in si priskrbim enega izmed najnovejših mobilnih telefonov. Ob morebitni napaki ali potrebni menjavi opreme je v nizkem štartu pripravljenih več kot 80 terenskih tehnikov, ki dnevno prihajajo v naše domove.

Internet

Stabilno in zanesljivo optično omrežje mi zagotavlja bliskovito hiter internet, hitrosti tudi do 1.000 Mbit/s. Kjerkoli stanujem je na voljo tudi priklop T-2. Če še nimam optike, mi zagotovijo priklop preko bakrenega omrežja nacionalnega operaterja brez doplačila. Za varno hrambo datotek uporabim Horizont, ki je oblak za shranjevanje mojih vsebin.

Televizija

Na voljo imam več kot 350 programov v SD in HD ločljivosti. Razdeljeni so med 4 osnovne programske sheme, ki jih po želji lahko nadgradim z dodatnimi, kot so HBO Premium, Cinestar Premiere, Yugo, Pink in še mnoge druge. Napredni časovni zamik s prikazom sličic mi omogoča, da previjam in ustavim vsebino točno tam, kjer želim, uporabljam pa ga tudi na aplikaciji T-2 tv2go, s katero televizijo gledam na telefonu, tablici ali računalniku. Na televiziji gledam tudi vsebine v 4K ločljivosti, saj so kot prvi v Sloveniji uvedli gledanje 4K vsebin na novem 4K vmesniku.

Telefonija

Računa za mobilno telefonijo ne prejemam več, saj imam vse storitve združene v paketu. Uporabniki omrežja T-2 se med seboj kličemo brezplačno, na voljo pa imam tudi pakete Oranžni, ki mi ponujajo pester nabor količine prenosa podatkov, klicev, SMS in MMS sporočil. Pokritost signala je zagotovljena.

T-2 Klub

Ob priklopu sem se včlanil v T-2 Klub. Ob plačilu mesečnih položnic ali nakupom izdelka prejmem točke, s katerimi lahko znižam ceno izdelka ali pa ga odplačam na obroke. Za člane je na voljo je več kot 1.200 izdelkov in storitev.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?