tv2go

Televizija v vašem žepu! Kjer koli ste in imate internetno omrežje, imate lahko tudi televizijski program. Na telefonu, tablici ali računalniku. Ne zamudite nobenega gola, dnevnika ali razpleta nadaljevanke.
0,00 € EUR na mesec

Nad storitvijo T-2 tv2go boste navdušeni vedno, ko boste daleč od televizijskega sprejemnika, na TV sporedu pa bo nekaj, česar nikakor nočete zamuditi. Vaše priljubljene TV vsebine bodo vedno z vami v žepu - za nazaj ali v živo.

V vseh omrežjih

T-2 tv2go lahko spremljate v katerem koli internetnem omrežju v Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. 

En uporabniški profil

Na televizorju in pametnih napravah uporabljate isti uporabniški profil, tako da boste Tv programe vedno našli v vašem vrstnem redu. Če uporabljate časovni zamik, bo ta na voljo brezplačno tudi v aplikaciji tv2go.

Kako naročim tv2go?

Za uporabo storitve se prijavite na portalu Horizont. Postopek ponovite v aplikaciji. Uporabniško ime in geslo za aplikacijo tv2go sta enaka, kot ju uporabljate za vstop na portal Horizont. 

Storitev tv2go je za naročnike T-2 televizije brezplačna. Če uporabljate mobilno omrežje, se obračunava dostop do aplikacije.

Uporabniki tv2go lahko preko telefona, tablice ali računalnika upravljajo s funkcijami snemalnika, spremljajo že izposojene vsebine iz videoteke in nastavljajo opomnike, ki opozarjajo na vseh napravah – na tv2go in TV vmesnikih.

Snemalnik na tv2go

Ob predstavitvah vsebin na posameznih TV programih lahko z uporabo gumba "Posnemi" nastavite snemanje izbrane vsebine. Posneta vsebina vam bo na voljo na tv2go in na TV vmesniku.

Videoteka

Videoteka je zdaj del aplikacije T-2 spored. S tv2go lahko torej preglejujete ponudbo videoteke, pogledate opise filmov in izbirate priljubljene. Preko tv2go pa si lahko ogledate filme, ki ste jih na vmesniku izbrali iz Videoteke.

Nastavitev opomnikov

Si želite ogledati oddajo, pa se bojite, da boste pozabili? Nastavite si opomnik.

Pelji me na tv2go

Android

Aplikacijo tv2go si lahko brezplačno naložite na naslednji povezavi - tv2go Android.

Kaj potrebujem za uporabo aplikacije T-2 tv2go?

  • Mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android verzije 2.2 ali višje.
  • Naprava mora podpirati OpenGL ES 2.0 ali novejši.
  • Omrežno povezavo.

Za uporabo storitve tv2go se prijavite na servisnih straneh. Ko ste že prijavljen uporabnik storitve tv2go, se prijavite še v storitev samo. Aplikacija vas vpraša po uporabniškem imenu in geslu – oba sta identična, kot ju uporabljate za vstop na servisne strani. Če se želite izogniti vsakokratnemu navajanju uporabniškega imena in gesla, označite, naj si ju aplikacija zapomni.

iOS

Aplikacijo tv2go si lahko brezplačno naložite na naslednji povezavi - tv2go iOS.

Kaj potrebujem za poganjanje aplikacije T-2 tv2go?

  • Apple iPhone, iPod Touch ali iPad z iOS verzijo 5.0 ali višjo.
  • Omrežno povezavo.
  • Vsaj 10 MB nezasedenega prostora na napravi.

Računalnik

Za vas smo pripravili nov spletni portal, na katerem si našo storitev T-2 tv2go lahko odslej predvajate na svojem osebnem računalniku. Ker je storitev trenutno v testni verziji, jo lahko v celoti uporabljate le z brskalnikom Chrome.

Vse, kar morate storiti je, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom na strani https://tv2go.t-2.net/, se usedete in uživate!

Spletna različica storitve tv2go vam omogoča:

  • Spremljanje aktualnega TV sporeda.
  • Gledanje naročenih TV programov, ki so del programske sheme tv2go.
  • Uporabo časovnega zamika za 72 ur.

Torej veliko razlogov, da spremljate svoje priljubljene TV oddaje tudi na računalniku!

Splošni pogoji

Preglejte ponudbo paketov
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam