eRačun

eRačun je oblika računa, ki se ga pošlje v elektronski obliki. Povsem enakovredno zamenjuje račun v papirnati obliki, saj je podpisan z verificiranim digitalnim potrdilom.

Prednosti eRačuna:  

  • omogoča večjo preglednost pri shranjevanju,
  • preprost vnos in plačilo v elektronski banki,
  • varno pošiljanje prek elektronske pošte,
  • prihranek pri času in stroških vnašanja v lasten računovodski sistem,
  • naravi prijazno, saj ne uporabljamo papirja in tiskalnikov, ter ne pristane med odpadki.

Primeren je tako za fizične kot poslovne uporabnike.

Naročite ga lahko: 

  • prek portala Horizont,
  • z dopisom, ki ga pošljete na info@t-2.net ali na naslov Verovškova ulica 64a,
  • s klicem na klicni center na številki 064 064 064,
  • ali izpolnitvijo spodnjega obrazca.

Izpolnitev vseh rubrik zgoraj je pogoj za oddajo obrazca.

Opombe

Jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih osebnih podatkov ter soglašam, da družba T - 2 d.o.o. s to vlogo posredovane osebne podatke obdeluje za namen elektronskega pošiljanja računov na zgoraj naveden elektronski naslov, in sicer vse do odjave eRačuna. Zavezujem se tudi, da bom družbo T - 2 d.o.o. redno obveščal o vseh spremembah podatkov, navedenih v tej vlogi, in sem seznanjen ter soglašam, da v nasprotnem primeru družba T -2 d.o.o. ne nosi nikakršne odgovornosti iz tega naslova.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?