eRačun

eRačun je račun oziroma dokument, katerega se izda v katerikoli elektronski obliki zapisa. Z eRačunom enakovredno nadomestimo tiskani račun, saj je podpisan z verificiranim digitalnim potrdilom. Prednost tovrstnega prejemanja je v prvi vrsti ekološke narave, saj nadomešča tiskanje klasičnih računov in kuvert, ponuja pa vam tudi:

- večjo preglednost pri shranjevanju računov,
- preprost vnos in enostavno plačilo v elektronski banki,
- prihranek pri času in stroških za vnašanje računa v lasten računovodski sistem.

Na prejemanje eRačuna na elektronski naslov se lahko naročite z izpolnitvijo spodnjega obrazca.

Izpolnitev vseh rubrik zgoraj je pogoj za oddajo obrazca.

Opombe

Jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih osebnih podatkov ter soglašam, da družba T - 2 d.o.o. s to vlogo posredovane osebne podatke obdeluje za namen elektronskega pošiljanja računov na zgoraj naveden elektronski naslov, in sicer vse do odjave eRačuna. Zavezujem se tudi, da bom družbo T - 2 d.o.o. redno obveščal o vseh spremembah podatkov, navedenih v tej vlogi, in sem seznanjen ter soglašam, da v nasprotnem primeru družba T -2 d.o.o. ne nosi nikakršne odgovornosti iz tega naslova.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?