Ugodnosti za naročnike

Ugodnosti za upokojence - akcija Senior

Nikoli ni prepozno, da nadgradimo svoje znanje pri uporabi telekomunikacijskih storitev. Z uporabo interneta hitreje najdemo iskane informacije, prevladali so pametni telefoni, ki nam ponujajo ogromno aplikacij za lažjo komunikacijo in še mnogo več. S tem namenom smo za naše zveste senior naročnike pripravili 5% popust na osnovno mesečno naročnino* vseh T-2 stacionarnih in mobilnih paketov.

Za uveljavljanje ugodnosti nam pošljite kopijo upokojenske izkaznice ali pokojninskega odrezka na elektronski naslov info@t-2.net ali pa obiščete vam najbližjo T-2 poslovalnico.

Ugodnosti za gluhe in naglušne

Za naročnike, ki so včlanjeni v zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije ponujamo 10% popust na osnovno mesečno naročnino T-2 paketov. Popust velja do konca trajanja naročniškega razmerja.

Ugodnosti za slepe in slabovidne

Slepim in slabovidnim uporabnikom storitev T-2 in vsem drugim z motnjami branja omogočamo kakovostno spremljanje televizijskih vsebin na programih SLO 1, SLO 2 in SLO 3 v standardni (SD) in visoki (HD) ločljivosti. Za člane društva slepih in slabovidnih je na voljo 10% popust na mobilnih paketih Oranžni in stacionarnih paketih T2, T3, T4 ter Oranžnih paketih. Podrobnejši opis in navodila za vklop najdete na tej povezavi.

Ugodnosti za obstoječe naročnike

Obstoječm naročnikom T-2 ponujamo različne vrste ugodnosti glede na vaše potrebe in želje. Pokličite nas na številko 064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net in povprašajte po posebni ugodnosti za obstoječe naročnike. Ne pozabite: strošek T-2 položnice si lahko znižate tud s T-2 Klubom.

Preverite ponudbo paketov

Opombe

*Akcija Senior velja za nove in obstoječe T-2 naročnike novih T2, T3 in T4 paketov (internet, televizija, fiksna ali mobilna telefonija) ali paketov mobilne telefonije z mesečno naročnino ob predložitvi pokojninskega odrezka ali upokojenske kartice. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za T2, T3 ali T4 pakete, ali mobilnega paketa z mesečno naročnino naročnikom v sklopu akcije Senior pripada 5% popust na osnovno paketno naročnino, ki velja do konca trajanja naročniškega razmerja ali do spremembe višine popusta ali do spremembe T-2 naročniškega paketa, kar nastopi prej. O morebitni spremembi ponudbe Senior bodo naročniki obveščeni skladno s Splošnimi pogoji poslovanja družbe T-2. Za več informacij, cenike, pogoje paketne ponudbe in splošne pogoje poslovanja obiščite našo spletno stran (www.t-2.net) ali pokličite brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in tiskarskih napak. Akcija velja do preklica. Popusti akcije Senior se izključujejo z ostalimi akcijami T-2.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?