Ugodnosti za naročnike

Ugodnosti za upokojence - akcija Senior

Nikoli ni prepozno, da nadgradimo svoje znanje pri uporabi telekomunikacijskih storitev. Z uporabo interneta hitreje najdemo iskane informacije, prevladali so pametni telefoni, ki nam ponujajo ogromno aplikacij za lažjo komunikacijo in še mnogo več. S tem namenom smo za naše zveste senior naročnike pripravili 5% popust na osnovno mesečno naročnino* vseh T-2 stacionarnih in mobilnih paketov.

Za uveljavljanje ugodnosti nam pošljite kopijo upokojenske izkaznice ali pokojninskega odrezka na elektronski naslov info@t-2.net ali pa obiščete vam najbližjo T-2 poslovalnico.

Ugodnosti za gluhe in naglušne

Za naročnike, ki so včlanjeni v zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije ponujamo 10% popust na osnovno mesečno naročnino T-2 paketov. Popust velja do konca trajanja naročniškega razmerja.

Ugodnosti za slepe in slabovidne

Slepim in slabovidnim uporabnikom storitev T-2 in vsem drugim z motnjami branja omogočamo kakovostno spremljanje televizijskih vsebin na programih SLO 1, SLO 2 in SLO 3 v standardni (SD) in visoki (HD) ločljivosti. Za člane društva slepih in slabovidnih je na voljo 10% popust na mobilnih paketih Oranžni in stacionarnih paketih T2, T3, T4 ter Oranžnih paketih. Podrobnejši opis in navodila za vklop najdete na tej povezavi.

Ugodnosti za obstoječe naročnike

Obstoječm naročnikom T-2 ponujamo različne vrste ugodnosti glede na vaše potrebe in želje. Pokličite nas na številko 064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net in povprašajte po posebni ugodnosti za obstoječe naročnike. Ne pozabite: strošek T-2 položnice si lahko znižate tud s T-2 Klubom.

Preverite ponudbo paketov

Opombe

*Akcija Senior velja za nove in obstoječe T-2 naročnike novih T2, T3 in T4 paketov (internet, televizija, fiksna ali mobilna telefonija) ali paketov mobilne telefonije z mesečno naročnino ob predložitvi pokojninskega odrezka ali upokojenske kartice. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za T2, T3 ali T4 pakete, ali mobilnega paketa z mesečno naročnino naročnikom v sklopu akcije Senior pripada 5% popust na osnovno paketno naročnino, ki velja do konca trajanja naročniškega razmerja ali do spremembe višine popusta ali do spremembe T-2 naročniškega paketa, kar nastopi prej. O morebitni spremembi ponudbe Senior bodo naročniki obveščeni skladno s Splošnimi pogoji poslovanja družbe T-2. Za več informacij, cenike, pogoje paketne ponudbe in splošne pogoje poslovanja obiščite našo spletno stran (www.t-2.net) ali pokličite brezplačno telefonsko številko 064 064 064. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in tiskarskih napak. Akcija velja do preklica. Popusti akcije Senior se izključujejo z ostalimi akcijami T-2.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?