xDSL

Razvoj tehnoloških rešitev na področju IP tehnologij je omogočil tudi napredek xDSL tehnologije, da je ta povsem konkurenčna ostalim širokopasovnim dostopom in omogoča visoke internetne hitrosti. T-2 omogoča storitve po celi Sloveniji preko bakrenega omrežja nacionalnega operaterja.

 

Vse hitrosti vključujejo brezžični internet.

Internet

(Mbit/s)

Izberite hitrost samostojne storitve interneta.

Informativni izračun
  • Internet

EUR na mesec

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?