Domači zaslon – vaša vstopna točka v T-2 televizijo

Zagotovo ste že opazili domači zaslon, ki se vam prikaže ob prižigu T-2 televizije. Pa veste, kaj vam vse omogoča? Poleg TV vsebin po vašem okusu in gledalskih navadah boste na domačem zaslonu našli še nekaj zanimivih funkcionalnosti.

Vstopni domači zaslon

Na desni strani domačega zaslona boste našli TV vsebine, ki vam jih priporoča T-2 televizija in še nekaj dodatnih kategorij, kot so Humor, Dokumentarni, Družinski …

Na levi strani smo vam pripravili nabor hitrih možnosti, ki jih T-2 naročniki najpogosteje uporabljate. S klikom 'Glej TV' boste takoj vklopili televizijo, na TV programih boste našli spored vseh TV programov, v 'Videoteki' in 'Moji posnetki' pa boste hitro dostopali do naročenih videotek ali svojih posnetkov. Če uporabljate več uporabniških profilov, jih lahko hitro preklopite v meniju 'Zamenjaj profil'.

Ob prižigu T-2 televizije vas bo pričakal domači zaslon, ki je namenjen hitrejšemu dostopu do priljubljenih TV vsebin. Domači zaslon z vsemi funkcionalnostmi boste našli v meniju TV vmesnika ali s pritiskom na zeleni gumb na vašem daljinskem upravljalniku.

Domači zaslon v meniju TV vmesnika

Domači zaslon lahko prikažete tudi kot seznam. Kliknite puščico 'Gor' na daljinskem upravljalniku in s tipko OK izberite prikaz kot seznam. Domači zaslon smo oblikovali kot iskalnik med TV vsebinami. Z zadnjo posodobitvijo smo uvedli tudi t.i. priporočilni sistem, ki vam priporoča TV vsebine glede na vaše gledalske navade.

 

"Svetujemo vklop časovnega zamika. TV vsebine vam bodo na voljo kar sedem dni nazaj."

 

Domači zaslon boste našli tudi na mobilni ali spletni aplikaciji tv2go.

Kategorije TV vsebin

V kategoriji 'Priporočeno' boste našli TV vsebino, ki bi vam glede na vaše gledalske navade lahko ustrezala. TV vsebino lahko gledate s časovnim zamikom. Če pa vsebina še ni na voljo za ogled, lahko nastavite tudi snemanje izbrane TV vsebine, ali vklopite opomnik. Če uporabljate tv2go na mobilnem telefonu, vas bo opomnik spomnil na želeno TV vsebino tudi na mobilnem telefonu.

 

"Za prikaz relevantnih TV vsebin za vas, priporočamo, da ima vsak član gospodinjstva svoj televizijski profil. Več o TV profilih: https://www.t-2.net/kaj-je-uporabniski-profil-kaj-vse-omogoca«

 

Na domačem zaslonu boste, poleg priporočenih TV vsebin, našli tudi kategorijo 'Ne zamudi'. V tej kategoriji boste našli naslednje dele TV vsebin, ki jih redno gledate. Če na primer redno spremljate nadaljevanko na določenem TV programu ali iz videoteke, in ne želite zamuditi naslednjega dela, poglejte na domači zaslon, v kategoriji 'Ne zamudi' boste našli naslednji del, takoj ko bo na voljo za ogled. Poleg nadaljevank, boste našli tudi serije ali dokumentarne oddaje, ki jih gledate na T-2 televiziji.

Naslednja zanimiva kategorija je zagotovo 'Nazadnje gledano'. V njej boste našli vse TV programe, ki ste jih nazadnje gledali. In če ste na določeni TV vsebini prekinili ogled, enostavno nadaljujte z ogledom ali pa si oglejte vsebino od začetka. Z ogledom boste lahko nadaljevali tudi na vašem mobilnem telefonu ali računalniku v aplikaciji tv2go. Pogoje je le, da izberete isti uporabniški profil, kot ste ga izbrali na televiziji.

Na domačem zaslonu boste našli tudi kategorije kot so Športni, Otroški, Družinski, Dokumentarni itd.

TV vsebine

TV vsebine so prikazane z naslovom in TV programom, na katerem je možen ogled. Za lažji in hitrejši pregled smo dodali tudi serijo in del TV vsebine. S tipko OK na izbrano TV vsebino boste našli tudi podrobnejše informacije o predvajani TV vsebini. Če želite odkrivati podobne TV vsebine, se pomaknite s puščico navzdol na daljinskem upravljalniku, kjer boste našli podobne TV vsebine in vsebine istega žanra.

Priporočamo

Vsem uporabnikom T-2 televizije priporočamo, da ustvarite svoj uporabniški profil. Vsak član gospodinjstva ima lahko svojega, zaščitite pa ga lahko tudi z geslom.

Če se tudi vam večkrat zgodi, da med ogledom zaspite pred televizijo, priporočamo vklop samodejnega izklopa TV vmesnika. S tem se boste izognili, da vam domači zaslon ne bo priporočal vsebin, ki jih ne gledate, a se vseeno predvajajo, če TV vmesnika ne ugasnete. Izbirate lahko med različnimi časovnimi obdobji. Nastavitev vklopite v meniju TV vmesnika – tipka levo na daljinskem upravljalniku ter Samodejni izklop.

Tudi otrokom lahko ustvarite svoj televizijski profil, tako jih bodo vsakokrat počakale risanke, ki jih najraje spremljajo.

Preberite tudi uporabne funkcije T-2 televizije po našem izboru in kaj vse omogoča uporabniški profil.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?