Oranžni Midi

3000 minut, 3000 SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 20 GB prenosa podatkov. Med T2 naročniki pa se kličete brezplačno.
ŽE OD 4,99 EUR na mesec

Paket za vse, ki radi brezskrbno klepetate po telefonu in pošiljate sporočila. Brez skrbi  lahko pobrskate tudi po spletu, pregledate e-pošto ali uporabljate priljubljene aplikacije.

Posebna ugodnost: Ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za paket Oranžni Midi, vam ob dvoletni vezavi pripada 50% popust za eno leto!*

Storitev Količina
Minut pogovorov: 3000
SMS/MMS sporočil 3000
Količina prenosa podatkov 20 GB
Od tega v območju EU** 6 GB
Cena za prvo leto ob vezavi* 4,99 €/mesec
Cena nadgradnje*** 6,99 €/mesec
Redna cena 9,99 €/mesec

 

Za naročilo ali dodatne informacije nas pokličite na 064 064 064 ali s spodnjim gumbom oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali.   

Pošljite povpraševanje

Opombe

*Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki sklenejo Aneks k naročniški pogodbi, s katerim pridobijo popust (50% za 12 mesecev) na osnovno mobilno naročnino mobilnega paketa Oranžni Midi ter se obenem zavežejo naročniško razmerje za mobilne storitve ter morebitne stacionarne storitve ohraniti v veljavi za obdobje 24 mesecev. Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Akcija velja le za naročilo novega mobilnega paketa, in sicer le kot samostojno storitev (ne v okviru stacionarnega paketa). Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Midi - 20 GB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,00366€ z DDV na MB. Po porabljeni  zakupljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

***Cena nadgradnje velja za nadgradnjo mobilnega paketa Oranžni Mini v Oranžni Midi za mobilne pakete, ki so del tržnih paketov Oranžni Diamant, Oranžni Diamant HBO, Oranžni Optimum, Oranžni Start in T4.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?