Oranžni Midi

3000 minut, 3000 SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 20 GB prenosa podatkov. Med T2 naročniki pa se kličete brezplačno.
ŽE OD 9,99 EUR na mesec

Paket za vse, ki radi brezskrbno klepetate po telefonu in pošiljate sporočila. Brez skrbi  lahko pobrskate tudi po spletu, pregledate e-pošto ali uporabljate priljubljene aplikacije. Naročniki fiksnih paketov, ki vsebujejo mobilni paket Oranžni Mini, lahko mobilno naročnino nadgradite po ugodnejši ceni.

Storitev Količina
Minut pogovorov: 3000
SMS/MMS sporočil 3000
Količina prenosa podatkov 20 GB
Od tega v območju EU** 7 GB
Cena nadgradnje v T-2 fiksnih paketih*** 6,99 €/mesec
Redna cena 9,99 €/mesec

Za naročilo ali dodatne informacije nas pokličite na 064 064 064 ali s spodnjim gumbom oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali.   

Pošljite povpraševanje

Opombe

*Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Midi - 20 GB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,00305€ z DDV na MB. Po porabljeni  zakupljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

***Cena nadgradnje velja za nadgradnjo mobilnega paketa Oranžni Mini, ki je del tržnega paketa Oranžni Optimum, Oranžni Start ali T4, v mobilni paket Oranžni Midi. Ponudba ne velja za poslovne uporabnike. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?