Oranžni Midi

T-2 paket Oranžni Midi je namenjen vsem, ki radi brezskrbno klepetate, brskate po spletu in se dopisujete z vašimi najbližjimi. Vsebuje neomejeno minut, neomejeno SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 100 GB prenosa podatkov.
12,99 € EUR na mesec

Mobilni paket Oranžni Midi vam bo omogočil zanesljivo mobilno omrežje, s katerim boste lahko nemoteno telefonirali, brskali po spletu, prebirali vašo e-pošte, prenesli in uporabljali vaše priljubljene aplikacij ter varno shranjevali slike in videoposnetke v oblak. Naročniki fiksnih paketov, ki vsebujejo mobilni paket Oranžni Mini, lahko mobilno naročnino nadgradite po ugodnejši ceni.

POGOVORI

Neomejeno

SMS IN MMS SPOROČILA

Neomejeno

PRENOS PODATKOV V OMREŽJU T-2

100 GB
Od tega v območju EU 11 GB**
V omrežju nacionalnega operaterja
20 GB***

Cena nadgradnje v T-2 paketih****

9,99
EUR Na mesec

Redna cena

12,99
EUR Na mesec
Redna cena do 31.7.2024: 9,99 EUR
Redna cena od 1.8.2024: 12,99 EUR 12,99 EUR

Zakaj med vsemi T-2 mobilnimi paketi ravno Oranžni Midi?

T-2 oranžni paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak lahko med njimi najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakdanjem življenju, za delo in zabavo. Mobilni paket Oranžni Midi je prilagojen tistim malo bolj zahtevnim uporabnikom, a vseeno cenovno zelo ugoden.

Pri T-2 za svoje naročnike skrbimo z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki vam omogočajo nemoteno telefoniranje, pošiljanje SMS in MMS sporočil ter zanesljiv in hiter internet.

Nadgradite obstoječe T-2 fiksne pakete po ugodnejši ceni

Prednost T-2 paketov je ta, da naročniki obstoječih fiksnih paketov, ki vsebujejo mobilne pakete Oranžni, mobilno naročnino nadgradite po ugodnejši ceni. Spremembo paketa uredite lahko enostavno na uporabniškem portalu Horizont.

Želite izvedeti več o mobilnih paketih?

V kolikor imate kakšno vprašanje in želite izvedeti več o mobilnem paketu nas pokličite na telefonsko številko  064 064 064 ali nam pišite na info@t-2.net. Kliknete lahko tudi naš spletni klepet. Z veseljem vam bomo pomagali.

Pogosta vprašanja o mobilnem paketu Midi

Kako poteka postopek naročila in prenos številke?

Postopek naročila je povsem enostaven. Obiščite T-2 poslovalnico ali nas pokličite na 064 064 064. Za naročilo je potrebno izpolniti in podpisati pogodbo ter obrazec za prenos številke, vse ostalo pa uredimo mi. Na dan prenosa številke, vas bomo obvestili, vi pa boste samo zamenjali SIM kartico in uživali v brezskrbnih pogovorih.

Kaj izbrati v primeru, da potrebujem več prenosa podatkov?

V paket Oranžni Midi je vključena telefonska številka, ki omogoča 100 GB prenosa mobilnih podatkov v domačem omrežju. Če potrebujete večji prenos podatkov vam predlagamo, da izberete paket Oranžni Maxi (500 GB).

Kaj izbrati v primeru, da potrebujem več prenosa podatkov v območju EU?

V paket Oranžni Midi je vključena telefonska številka, ki omogoča 11 GB prenosa mobilni podatkov v EU območju. Če potrebujete večji prenos podatkov vam predlagamo, da izberete paket Oranžni Maxi (21 GB).

Kaj izbrati v primeru, da potrebujem tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo?

V primeru, da potrebujete tudi fiksno številko, domači internet ali televizijo, ter še niste T-2 naročnik fiksnega paketa oz. bi obstoječi želeli paket spremeniti, si oglejte našo ponudbo ali pa nas kontaktirajte na telefonsko številko 064 064 064.

Ali paket Midi omogoča prenos podatkov prek 5G omrežja?

Pri T-2 smo začeli z vklapljanjem omrežja 5G. Omrežje je v paketu Oranžni Midi trenutno na voljo z nekaterimi omejitvami, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Se želite naročiti na mobilni paket Oranžni Midi?

Za naročilo na paket Midi kliknite na spodnji gumb in oddajte povpraševanje preko spletnega obrazca. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Lahko pa obiščete tudi naše poslovalnice ali pokličite naš klicni center, ki je dosegljiv vse dni v tednu na 064 064 064. Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali pri naročilu.

Opombe

*Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Maxi - 100 GB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,001847 € z DDV na MB. Po skupni porabljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1 € z DDV na MB.

***V omrežju nacionalnega operaterja je v paketu Oranžni Midi 20 GB prenosa podatkov. Po porabi vključenih količin v omrežju nacionalnega operaterja se nadaljnja uporaba prenosa podatkov zaračuna skladno z veljavnim cenikom, in sicer v paketu Oranžnem Midi do doseženih 50 GB podatkov. Po dosegu navedene meje se prenos podatkov v omrežju nacionalnega operaterja onemogoči.

****Cena nadgradnje velja za nadgradnjo mobilnega paketa Oranžni Mini, ki je del tržnega paketa Oranžni Optimum, Oranžni Start ali T4, v mobilni paket Oranžni Maxi. Ponudba ne velja za poslovne uporabnike.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?