Oranžni Midi

3000 minut, 3000 SMS ali MMS v druga slovenska omrežja in 20 GB prenosa podatkov. Med T2 naročniki pa se kličete brezplačno.
ŽE OD 6,99 EUR na mesec

Paket za vse, ki radi brezskrbno klepetate po telefonu in pošiljate sporočila. Brez skrbi  lahko pobrskate tudi po spletu, pregledate e-pošto ali uporabljate priljubljene aplikacije.

Storitev Količina
Minut pogovorov: 3000
SMS/MMS sporočil 3000
Količina prenosa podatkov 20 GB
Od tega v območju EU** 6 GB
Cena nadgradnje* 6,99€
Redna cena 9,99€
Pošljite povpraševanje

Opombe

**Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Midi - 20 GB). Od porabljene količine v EU do skupne količine prenosa podatkov v Sloveniji boste lahko še vedno porabljali prenos podatkov, a se bo ta zaračunal po ceni 0,00366€ z DDV na MB. Po porabljeni  zakupljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?