Varnost osebnih podatkov

V procesu zagotavljanja najvišje kakovosti storitev vaše podatke upravljamo z največjo skrbnostjo in upoštevamo najvišje standarde, ki jih določajo evropske uredbe ter slovenska zakonodaja. Uporabljamo jih tudi pri razvoju naših storitev in v komunikaciji z vami, zato vam v nadaljevanju podrobneje predstavljamo naše ravnanje z vašimi podatki.

Vaš nadzor nad našo skrbnostjo

Bistvo upravljanja vaših osebnih podatkov je vaš nadzor kaj se z njimi dogaja. Zato smo pripravili Informacije o obdelavi osebnih podatkov v družbi T – 2, d. o. o., kjer so natančno popisani vsi vidiki ravnanja z vašimi podatki. Objavljeni so na dnu strani. Do podatkov, ki jih hranimo o vas, lahko vedno dostopate preko naročniškega portala Horizont pod zavihkom Moj profil, kjer je zabeležen tudi namen zbiranja in uporabe vaših podatkov. V Horizontu nam prav tako lahko odvzamete pravico do uporabe vaših podatkov, če se za to odločite.

Varnost vaših podatkov

Za zagotavljanje varnosti vaših podatkov skrbimo z najnaprednejšimi tehničnimi storitvami in protokoli. Z lastnimi in tujimi strokovnjaki izvajamo vse potrebne ukrepe, da so vaši podatki na varnem. Naj poudarimo, da vse vaše podatke hranimo v Sloveniji, na lastnih strežnikih.

Vrste osebnih podatkov in nameni njihovega zbiranja

V procesu našega sodelovanja nam zaupate večje število podatkov. Nekateri so kategorizirani kot osebni podatki, s katerimi ravnamo še posebej skrbno, del podatkov pa nastaja povsem spontano z uporabo naših storitev. Vaše podatke lahko razvrstimo v naslednje skupine: podatki, ki jih potrebujemo v skladu z zakonom, podatki za izvajanje pogodbe in podatki, ki nam jih prostovoljno zaupate.

Kako uporabljamo podatke, ki jih zbiramo

V Informacijah o obdelavi osebnih podatkov v družbi T – 2, d. o. o. je za vsak tip podatkov določen način njihovega zbiranja, nameni obdelave, podatki o uporabnikih podatkov ter časovna omejitev hranjenja zbranih podatkov na naši strani.

Želite vedeti več?

Do svojih podatkov lahko vedno dostopate preko naročniškega portala Horizont pod zavihkom Moj profil, kjer jih po potrebi lahko tudi dopolnite ali spremenite. Za uspešno sodelovanje je pomembno, da imamo točne podatke, zato priporočamo, da nas o spremembi obvestite ali jih popravite v Horizontu.

Informacije o obdelavi osebnih podatkov v družbi T-2, d.o.o.

Arhiv - varnost osebnih podatkov

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?