Aplikacija T-2 TV

Aplikacija, ki zares deluje. Je zabavna in še bolj enostavna, kot ste jih morda navajeni.
Že od 1,49 EUR na mesec

Spoznajte aplikacijo T-2 TV, preko katere lahko programe gledate kar preko aplikacije na vašem pametnem televizorju. Tako boste televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Je hitro odzivna, preskok med programi je skoraj neopazen. Najbolj smo ponosni na poenoten uporabniški vmesnik, ki poskrbi, da vas na vseh napravah počaka enak prikaz vaših vsebin. Aplikacija je že na voljo v spletni trgovini Google Play, Samsung Apps, App Store za Apple TV, Amazon Fire TV, LG webOS in VIDAA Smart OS ali za ročno namestitev.

Še nimate pametne televizije? Spremenite vaš televizor v smart TV. T-2 TV APP deluje tudi na Android Box-ih z Android TV OS, ki vaš televizor spremeni v smart tv. Seznam podprtih naprav najdete na tej povezavi.

Kaj vse omogoča aplikacija?

Napredni časovni zamik, kot ga poznate že iz domačega ekrana. Prikazovanje slik med prevrtavanjem omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali.

Domači zaslon je identičen na TV vmesniku, aplikaciji tv2go in aplikaciji T-2 televizija. Priljubljene vsebine najdete pod kategorijami: Priporočamo, Ne zamudi in Nazadnje gledano, sledijo pa štiri kategorije po priljubljenosti žanrov . Prav tako so vam v videotekah na voljo filmi, serije, dokumentarci in oddaje za vse okuse.

Napredni iskalnik omogoča iskanje po originalnem ali prevedenem naslovu oddaj, filmov in serij, po opisu vsebine, svoje najljubše filme pa lahko najdete tudi, če v iskalnik vpišete imena igralcev ali režiserja. Na ta način je sedaj enostavno najti vse s časovnim zamikom dostopne dele serije ali oddaje.

Ste zamudili začetek predvajane vsebine? Nič lažjega. Uporabite "začni znova" in si jo oglejte od začetka. Prav tako lahko začnete z gledanjem na eni napravi, do konca pa pogledate na drugi napravi, ne glede na to, ali z ogledom nadaljujete na drugem TV vmesniku, aplikaciji tv2go ali aplikaciji T-2 televizija.

Kako uredim naročilo?

  • preko naročniškega portala Horizont,
  • s klicem na telefonsko številko 064 064 064,
  • s poslanim sporočilom na info@t-2.net.

Mesečna naročnina na napravo znaša 1,49 EUR z DDV. Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je naročena storitev interneta in televizije. Pogoj za naročilo T-2 TV aplikacije je prav tako naročena programska shema ali naročen programski paket. Uporabnik ima lahko hkrati registriranih do 5 naprav. Veljajo Splošni pogoji za uporabo storitev IPTV, dostopni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Primerjava aplikacij: Preberite več.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?