Aplikacija T-2 TV

Uporabnikom omogočamo gledanje T-2 televizije tudi na pametnem televizorju preko aplikacije. Še nimate pametnega televizorja? Aplikacijo lahko gledate tudi s pomočjo Android boxa ali vaše vsebine preslikate na veliki domači ekran s pomočjo vmesnika Chromecast.

Uporabnikom omogočamo uporabo aplikacije T-2 televizija, preko katere lahko programe gledate kar preko aplikacije na vašem pametnem televizorju. Tako boste televizijo upravljali z enim daljincem, vmesnika pa ne boste več potrebovali. Aplikacijo lahko uporabljate uporabniki Android TV BOX-a in Samsung televizije z operacijskim sistemom Tizen.

Aplikacijo T-2 televizija boste našli v spletni trgovini Google Play za Android TV BOX. Aplikacijo je potrebno povezati s T-2 naročnino. Ob prvem zagonu aplikacija prikaže naključno generirano PIN kodo, ki jo je potrebno povezati z vašo naročnino.

Vpišite zgornji naslov, izberite Naroči in kliknite na SmartTV. V prazno polje vpišite PIN kodo in kliknite Dodaj napravo.

Naročilo T-2 aplikacije za posamezno napravo znaša 0,99 € na mesec. Vsako napravo je možno kadarkoli odstraniti in dodati novo napravo. Hkrati je lahko registriranih do 5 naprav. Aplikacijo lahko tudi kadarkoli odjavite.

T-2 TV ponuja širok izbor TV programov v standardni, SD, HD in 4K ločljivosti v različnih programskih shemah in dodatnih programskih paketih. Poleg tega, pa lahko uporabljate tudi ostale TV funkcionalnosti: snemalnik, izposoja vsebin v videotekah, pregled sporeda, nastavitve snemanja in opomnikov in še več.

Podrobna navodila si lahko preberete na tej povezavi.

 

Na aplikaciji T-2 televizija lahko zamujeno vsebino pogledate do 7 dni nazaj. Program lahko prevrtite naprej ali nazaj in predvajano vsebino v živo pogledate od začetka. TV časovne funkcije lahko uporabljate na katerikoli vaši napravi. Vključite lahko tudi prikazovanje slik med prevrtavanjem. Funkcija omogoča premikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Tako lahko točno vidite, na katerem delu oddaje boste z ogledom nadaljevali.

Domači zaslon je identičen na TV vmesniku, aplikaciji tv2go in aplikaciji T-2 televizija. Priljubljene vsebine najdete pod kategorijami: Nazadnje gledano, Trenutno najbolj gledano, Top oddaje tedna, Na mojih programih, Šport in Za otroke. Prav tako so vam v videotekah na voljo filmi, serije, dokumentarci in oddaje za vse okuse.

Napredni iskalnik omogoča iskanje po originalnem ali prevedenem naslovu oddaj, filmov in serij, po opisu vsebine, svoje najljubše filme pa lahko najdete tudi , če v iskalnik vpišete imena igralcev ali režiserja. Na ta način je sedaj enostavno najti vse s časovnim zamikom dostopne dele serije ali oddaje. Za lažje vpisovanje v iskalnik pa si uporabniki v nastavitvah namesto t. i. SMS tipkovnice na daljinskem upravljalniku lahko izberejo tudi virtualno tipkovnico. Napredni iskalnik je omogočen na TV, aplikaciji tv2go in aplikaciji T-2 televizija.

Vsebino lahko gledate na več napravah. Prav tako lahko začnete z gledanjem na eni napravi, do konca pa pogledate na drugi napravi, ne glede na to, ali z ogledom nadaljujete na drugem TV vmesniku, aplikaciji tv2go ali aplikaciji T-2 televizija.

NIMATE PAMETNEGA TELEVIZORJA? PREVERITE ALTERNATIVE.

MI TV BOX XIAOMI podpira aplikacijo T-2 Televizija. Prav tako bo vaše priljubljene aplikacije kot so Facebook, Youtube, Netflix in še mnoge druge prenesel direktno na vaš domači televizijski ekran. Android predvajalnik se z domačim televizorjem poveže preko interneta. Združljiv je z vsemi vašimi napravami, tako da televizijo lahko upravljate kar z računalnikom ali telefonom. Kot smo navajeni pri telefonih, se operacijski sistem posodablja redno in samostojno, kar pomeni brezhibno delovanje najnovejših iger oziroma aplikacij. Nanj lahko povežete tudi miško, tipkovnico ali igralne konzole in uživate v igranju na velikem zaslonu. Postavite lahko tudi domači kino, saj omogoča povezavo s projektorjem.

 

Chromecast je majhen hdmi adapter, ki preko brezžičnega omrežja Wifi zrcali vaše najljubše aplikacije z vaše Android ali Apple prenosne naprave, Mac ali PC prenosnega računalnika na velik ekran vašega televizorja. Brskajte po internetu ali delite vaše najljubše trenutke ali filme z vašo družino ali prijatelji, ki lahko brez težav pošiljajo svojo vsebino na televizor. Za uporabo ne potrebujete daljinskega upravljalnika, vse lahko nadzirate preko vaše naprave. Zdaj z novim procesorjem, močnejšo anteno in v bolj praktični obliki. Možen je ogled aplikacije tv2go, ki jo zaženete na vaši napravi in sliko prezrcalite na domači ekran.

NAŠ ŠE NE POZNATE? PREVERITE VSE FUNKCIJE T-2 TELEVIZIJE

Več na: Vse o T-2 televiziji.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?