TOP dogodki

Nikoli več ne zamudite najpomembnejših športnih trenutkov.

Storitev Modri gumb - TOP DOGODKI smo skrbno pripravili za vse ljubitelje športa, da si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Uporabite modri gumb na vašem daljincu in si iz seznama dogodkov izberite tistega, ki bi ga radi ponovno pogledali. Naj bo to odločilni gol, nastop našega smučarja ali sodnikova odločitev.

Nazoren prikaz in enostavno premikanje med posameznimi dogodki

Med posameznimi Top dogodki lahko preskakujete z uporabo gumba 5 minutni preskok, lahko pa se po seznamu tudi premikate s puščicama gor in dol.

Preverite ostale prednosti T-2 televizije

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?