Omrežje RUNE

Celovit in kakovosten nabor telekomunikacijskih storitev prebivalcem podeželskih področij Slovenije.

O omrežju RUNE

Družba T-2 je s svojimi telekomunikacijskimi storitvami vstopila v sodelovanje z družbo RUNE-ENIA, ki načrtuje in gradi novo optično omrežje RUNE prebivalcem podeželskih področij Slovenije. Optično omrežje ter sodobne in napredne storitve T-2 so tako tudi pred vašimi vrati

Zakaj izbrati T-2?

Zagotavljamo vam najsodobnejše tehnološke rešitve po ugodni ceni. Z izbiro Oranžnih paketov verjamemo, da bomo ustregli vašim željam in zahtevam. Posebnost T-2 paketov je, da že vključujejo naročnino za eno ali dve mobilni številki, lahko pa jih dopolnite s poljubnim številom dodatnih mobilnih številk. Prihranki so lahko občutni, saj boste imeli vse storitve združene v en paket in na enem računu.

Preverite ponudbo T-2 paketov.

Kako do optičnega priključka RUNE

1. Preverite možnost priklopa

Najprej preverite vključenost vašega gospodinjstva v plan izgradnje optičnega omrežja RUNE in oddate povpraševanje priklopa na omrežje pri družbi Eurocon, ki je pogodbeni partner družbe RUNE-ENIA in družbe T-2 ter zagotavlja brezplačno pomoč pri oddaji povpraševanja za izgradnjo RUNE priključka na vašem naslovu. Dodatne informacije glede oddaje povpraševanja si lahko preberete na spletni strani www.eurocon.si ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 292 72 30.

Strošek izgradnje priključka v vrednosti 150 EUR bomo poravnali mi. Če ste ta strošek plačali že sami, bomo ob naročilu T-2 storitev za obdobje dveh let, ta znesek povrnili v obliki popustov na naročnino.

2. Izberite T-2 paket

Ob oddanem naročilu priključka RUNE preko družbe Eurocon vas vabimo, da za pripravo ponudbe za storitve T-2, izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličite na 064 064 064. Prijazni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati pravo ponudbo za vas.

  • Najbolj zadovoljni uporabniki že 8. leto zapored
  • Strokovna in prijazna podpora 24/7, vse dni v tednu
  • Najsodobnojše in zanesljive tehnologije
Soglašam, da družba T-2, d. o. o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana obdeluje moje osebne podatke za namen nesegmentiranega in segmetniranega trženja, ki vključuje obveščanje o aktualni ponudbi storitev, multimedijskih vsebin in blaga v ponudbi T-2 ter nagradnih igrah družbe T-2, d. o. o. Seznanjen sem, da lahko privolitev kadarkoli prekličem na enak način kot sem podal privolitev oziroma z uporabo z uporabo spletne aplikacije Horizont (v primeru sklenjenega naročniškega razmerja) ali pisno na naslov T-2, d. o. o. Podrobnejše informacije o obdelavi osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznikov so opredeljene v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o., objavljenih na spletni strani www.t-2.com.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?