Pridružite se zadovoljnim T-2 naročnikom, tudi na RUNE omrežju

Družba T-2 v sodelovanju z družbo RUNE-ENIA ponuja celovit in kakovosten nabor telekomunikacijskih storitev tudi prebivalcem podeželskih področij Slovenije, kjer se načrtujejo in gradijo nova optična omrežja.

Družba T-2 je s svojimi telekomunikacijskimi storitvami vstopila v sodelovanje z družbo RUNE-ENIA, ki načrtuje in gradi novo optično omrežje RUNE prebivalcem podeželskih področij Slovenije. Optično omrežje ter sodobne in napredne storitve T-2 so tako tudi pred vašimi vrati.

Za preverjanje vključenosti gospodinjstva v izgradnjo optičnega omrežja RUNE in oddajo  povpraševanja kontaktirajte družbo Eurocon, ki vam kot pogodbeni partner družbe RUNE-ENIA in družbe T-2 zagotavlja brezplačno pomoč pri oddaji povpraševanja za izgradnjo RUNE priključka in storitev T-2 na vašem naslovu. Več informacij o oddaji povpraševanja si lahko preberete na njihovi spletni strani www.eurocon.si ali pa jih pokličite na št. 01 292 72 30.

Za vse, ki želite uporabljati storitve T-2 preko optičnega omrežja RUNE, smo pripravili posebno akcijsko ponudbo, ki vsebujejo najkakovostnejše telekomunikacijske storitve in zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Če vas zanima ponudba za storitve T-2 na RUNE omrežju, izpolnite spodnji obrazec ali pa nas pokličite na 064 064 064.

Soglašam, da družba T-2, d. o. o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana obdeluje moje osebne podatke za namen nesegmentiranega in segmetniranega trženja, ki vključuje obveščanje o aktualni ponudbi storitev, multimedijskih vsebin in blaga v ponudbi T-2 ter nagradnih igrah družbe T-2, d. o. o. Seznanjen sem, da lahko privolitev kadarkoli prekličem na enak način kot sem podal privolitev oziroma z uporabo z uporabo spletne aplikacije Horizont (v primeru sklenjenega naročniškega razmerja) ali pisno na naslov T-2, d. o. o. Podrobnejše informacije o obdelavi osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznikov so opredeljene v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o., objavljenih na spletni strani www.t-2.com.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?