Pridružite se zadovoljnim T-2 naročnikom, tudi na RUNE omrežju

Družba T-2 v sodelovanju z družbo RUNE-ENIA ponuja celovit in kakovosten nabor telekomunikacijskih storitev tudi prebivalcem podeželskih področij Slovenije, kjer se načrtujejo in gradijo nova optična omrežja.

Družba T-2  v sodelovanju z družbo RUNE-ENIA ponuja celovit in kakovosten nabor telekomunikacijskih storitev tudi prebivalcem podeželskih področij Slovenije, kjer se načrtujejo in gradijo nova optična omrežja. Optično omrežje ter sodobne in napredne storitve so tako tudi pred vašimi vrati. Za vse, ki želite uporabljati naše storitve preko optičnega omrežja RUNE, smo pripravili posebno akcijsko ponudbo, ki vsebujejo najkakovostnejše telekomunikacijske storitve in zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Če vas zanima ponudba za RUNE omrežje, izpolnite spodnji obrazec.

Podatki o trenutnem operaterju telekomunikacij:

EUR
Soglašam, da družba T-2, d. o. o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana obdeluje moje osebne podatke za namen nesegmentiranega in segmetniranega trženja, ki vključuje obveščanje o aktualni ponudbi storitev, multimedijskih vsebin in blaga v ponudbi T-2 ter nagradnih igrah družbe T-2, d. o. o. Seznanjen sem, da lahko privolitev kadarkoli prekličem na enak način kot sem podal privolitev oziroma z uporabo z uporabo spletne aplikacije Horizont (v primeru sklenjenega naročniškega razmerja) ali pisno na naslov T-2, d. o. o. Podrobnejše informacije o obdelavi osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznikov so opredeljene v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o., objavljenih na spletni strani www.t-2.com.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?