Videoteka Minimax

Videoteka z risanimi filmi in risankami priljubljenega TV programa Minimax. Za vse majhne in velike otroke!
Že od 3,99 EUR na mesec

O videoteki Minimax

Minimax ponuja visokokakovostno zabavo za otroke starosti od 4 do 12 let in nudi široko paleto televizijskih serij, povezanih s prepoznavnimi blagovnimi znamkami igrač, kot sta Barbie in Lego. Gre za prvo otroško TV platformo v regiji z 21-letno zgodovino. Razburljiv in pester programski izbor, tematski bloki različnih žanrov in za različne starosti.

Videoteka Minimax vas popelje v nepozaben svet dogodivščin

Več kot 100 ur različnih risank v katerih srečamo Petra Pana, Gasilca Sama, Obutega mačka, Brata Kratt in še mnoge druge. Vsebine v videoteki Minimax so popolnoma sinhronizirane in prilagojene gledalcem.

Katere vsebine najdete v videoteki Minimax?

Minimax je sinonim za raznoliko knjižnico celovečernih filmov za vsakodnevno družinsko zabavo:

  • V videoteki najdete svetovno priljubljene serije, kot so: Zorro, Divja brata Kratt, Radovedni George, Polly Pocket, Mia in jaz, Marsupilami in Klepetava Marta.
  • Klasike, kot so Barbie, Asterix, serija Dežela pred časom, Ameriški rep, Pettson in Findus ter Lucky Luke.
  • DreamWorksove serije: Hitri in drzni: Vohunski dirkači, Jurski svet: Kamp Kreda, Pustolovščine obutega mačka in Mali šef.

Vstopite v čarobni svet risanih junakov. Več kot 100 ur priljubljenih risank lahko v T-2 Klubu naročite že od 0,75 EUR mesečno + 500 točk za naslednje 3 mesece.

Zakaj izbrati
videoteko Minimax?

Vsebine v videoteki Minimax so skrbno izbrane za zahteven otroški okus. V njej najdete široko paleto televizijskih serij, ki so primerne za otroke starosti od 4 do 12 let. Popelje vas v nepozaben svet dogodivščin, gledalci pa so jo vzljubili po zaslugi raznolike zbirke otroških vsebin za vsakodnevno razvedrilo. Na voljo je več kot 100 ur različnih risank, ki so v celoti sinhronizirane.

Kako lahko naročim videoteko Minimax?

Naročilo lahko opravite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Članom T-2 Kluba pa omogočamo naročilo po znižani ceni. Unovčite 500 točk in pridobite videoteko Minimax po ceni 0,75 EUR mesečno - za naslednje 3 mesece.

Vstopite v čarobni svet risanih junakov. Več kot 100 ur priljubljenih risank lahko v T-2 Klubu naročite že od 0,75 EUR mesečno + 500 točk za naslednje 3 mesece.

Najpogostejša vprašanja o videoteki Minimax

Kaj ponuja Minimax?

Minimax je sinonim za raznoliko knjižnico celovečernih filmov za vsakodnevno družinsko zabavo. Na voljo je več kot 100 ur različnih risank, ki so v celoti sinhronizirane. Vsebine so primerne za otroke starosti od 4 do 12 let.

Koliko stane Minimax?

Videoteko Minimax lahko naročite za 3,99 EUR mesečno, člani T-2 Kluba pa lahko unovčite 500 točk in naslednje 3 mesece za programe plačujete le 0,75 EUR na mesec. Naročniki paketa Oranžni Diamant lahko videoteko Minimax izberete tudi kot del svojega naročniškega paketa brez dodatnega plačila.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?