TimmyKids TV

3,99 € EUR na mesec

Zabavne in poučne vsebine za predšolske otroke na enem mestu.

Z vašimi najmlajšimi vstopite v svet živali, narave in otroškega rajanja. Skupaj bomo telovadili, se učili risati, odgovarjali na poučna vprašanja, spoznavali vozila, odkrivali oblike, peli, brali in še mnogo več.

Preklopite na Timmy kids TV in z mesečim plačilom 3,99€ dostopajte do vseh obstoječih delov, sproti pa bodo dodane tudi vse nove epizode.

Kako lahko naročim TimmyKids TV?

Programski paket lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?