TimmyKids TV

Zabavne in poučne vsebine za predšolske otroke na enem mestu
Že od 4,99 EUR na mesec

O paketu TimmmyKids TV

TimmyKidsTv je ustvarjen s ciljem, da otrok ob ogledu katerega koli videa v svoje možgančke zasidra novo znanje.

Na programu z otroki skupaj telovadijo, izvajajo joga položaje, berejo pravljice, odgovarjajo na Kvizkova vprašanja, pojejo, spoznavajo živali, kontinente, poklice, skupaj rišejo, odkrivajo skrivnosti AbU škatle, ustvarjajo različne izdelke in še mnogo zabavnih vsebin, ki so v osnovi namenjene predšolskim otrokom.

Ob vseh naštetih tematikah je njihov cilj ozaveščati malčke o moralnih vrednotah.

Glejte na vseh napravah

Vsebine TimmyKids TV lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali na nameščeni TV aplikaciji T-2 TV. Preko mobilne televizije T-2 tv2go lahko vsebine iz videoteke spremljate tudi na računalniku, pametnih telefonih, tablicah.

Z vašimi najmlajšimi vstopite v svet živali, narave in otroškega rajanja. Pester izbor poučnih video vsebin za vse predšolske radovedneže. Unovčite 500 točk in 3 mesece plačujte le 2,75 EUR mesečno.

Logopedske vsebine in vsebine z znakovnim jezikom

Vsebine, katerim je dodan znakovni jezik, so sicer namenjene gluhim otrokom, a istočasno se s tem področjem spoznavajo tudi otroci, ki težav s sluhom nimajo. Ustvarjajo še logopedske vsebine, s katerimi sicer ne nadomestijo obiska logopeda, vendar pa na tak način otroku približajo učenje in naredijo zabavnega.

Zakaj izbrati TimmyKids TV?

TimmyKids TV ponuja preprosto, zabavno in hkrati poučno vsebino, ki bogati znanje otrok, pa tudi staršev. Vsaka rubrika je pripravljena premišljeno, na način, da spodbuja otrokovo ustvarjalnost in domišljijo. Video vsebine so v slovenskem, nekatere pa tudi v angleškem in znakovnem jeziku, nastajajo s polno odgovornostjo do razvojnih in pedagoških potreb predšolskih otrok. 

Kaj lahko gledate na TimmyKids TV?

V videoteki TimmyKids TV boste našli od 3 do 60 minutne video vsebine naslednjih rubrik:

 • Dober jutrček: Malčke popelje od jutranje telovadbe, spoznavanja živali, risanja, petja in vse do čarobne AbU škatle.
 • Kvizko: Rubrika, kjer otroci odgovarjajo na vprašanja iz različnih tematik (živali, prevozna sredstva, barve,...)
 • Pravljice: V sodelovanju s slovenskimi knjižnimi založbami berem pravljice, ob katerih lahko otroci vsak večer zaspijo. Pravljice so v slovenskem pa tudi v angleškem jeziku.
 • Pesmice: Tiste, ki so otrokom že poznane in veliko novih avtorskih pesmi.
 • Spoznavamo: Otroci spoznavajo živali, nasprotja, čustva, števila, barve, ...
 • Razmigajmo se: Otroci skupaj z mano ob avtorski pesmici telovadijo; v sodelovanju z učiteljico joge so tu tudi video vsebine s pomočjo katerih lahko otroci izvajajo jogo; v sodelovanju s plesno šolo imajo otroci možnost tudi zaplesati.
 • Rišemo: Na enostaven način se učimo risati živali, vozila, zimske motive, ...
 • 5ka: Rubrika, kjer na kratko odgovarjam na vsakdanja vprašanja (Zakaj dežuje?, Zakaj si moramo umivati zobe?, ...).
 • AbU škatla: Je škatla, ki v sebi skriva različne predmete; za otroke je vedno presenečanje in nestrpno čakajo, le kateri predmet je tisti, ki ga bom naslednjega izvlekla – seveda, ko je predmet enkrat zunaj povem njegove značilnosti. Za otroke je ta rubrika polna pričakovanja in novih informacij.
 • Otrok za otroke: Je rubrika, ki da vsem malčkom, ki radi nastopajo priložnost, da doma posnamejo svoj poučen video; izberejo vsebino, ki jim je blizu, starš video posname; sama pa material potem zmontiram in pripravim za objavo.
 • Ustvarjamo: Z otroki znotraj te rubrike ustvarjamo različne izdelke.
 • Zlepljenka: Znotraj nje so zlepljene različne vsebine v enourni program.
 • Znakovni jezik: Video vsebine z dodanim znakovnim jezikom. Te so namenjene gluhonemim otrokom.
 • LogoPetka: Logopedske vsebine v sodelovanju z logopedinjo. Te bodo v pomoč otrokom, ki imajo težave z izgovarjanjem posameznih črk.
 • Delovni listi: Pripravljam tudi delovne naloge, ki so objavljene na spletni strani (pobarvanke, poišči pot, sledi črti, od pike do pike, poveži, ustvarjam, rišem, prepoznavam, odgovarjam, ...).

Kako naročim TimmyKids TV?

Videoteko lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

TimmyKids TV lahko izberete tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant, člani T-2 Kluba pa lahko naročite TimmyKids TV po znižani ceni. Unovčite 500 točk in 3 mesece plačujte le 2,75 EUR mesečno.

Široka izbira poučnih video vsebin za vse radovedne predšolske otroke. V T-2 Klubu zamenjajte 500 točk in 3 mesece plačujte le 2,75 EUR mesečno.

Pogosta vprašanja o videoteki TimmyKids TV

Kaj ponuja TimmyKids TV?

V videoteki TimmyKids TV je na voljo široka izbira poučnih video vsebin za vse radovedne predšolske otroke. Popeljite svoje najmlajše v svet živali, narave in otroškega rajanja

Koliko stane TimmyKids TV?

Mesečna naročnina na videoteko TimmyKids TV znaša 4,99 EUR, lahko pa jo izberete tudi v sklopu paketa Oranžni Diamant. Člani T-2 Kluba lahko unovčite 500 točk in 3 mesece plačujte znižano naročnino po ceni 2,75 EUR mesečno.

Na katerih napravah deluje TimmyKids TV?

Vsebine TimmyKids TV lahko gledate preko TV vmesnika ali aplikacije T-2 TV. Na voljo je še ogled preko mobilne televizije T-2 tv2go, ki omogoča ogled vsebin na računalniku, pametnih telefonih, tablicah.

Opombe

* Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

**Programske pakete je možno naročiti le kot dodatno storitev k osnovni naročnini storitve televizije.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?