Preveritev odprtih postavk

Naročnikom ponujamo storitev, ki omogoča, da lahko s poslano zahtevo v obliki SMS sporočila, kot povratno informacijo prejme podatke o odprtih postavkah in izvedbi plačila.

Naročnikom ponujamo storitev, ki omogoča, da lahko s poslano zahtevo v obliki SMS sporočila, kot povratno informacijo prejme informativne podatke o odprtih postavkah in izvedbi plačila. Podatke o dolgu lahko zahteva le kontaktna telefonska številka, ne glede na to, pri katerem telekomunikacijskem operaterju je.

KLJUČNA BESEDA: " racun [številka kupca]" NA ŠTEVILKO: 064 100 100

* SAP ID je številka kupca, ki jo najdete na naročniški pogodbi in na mesečnem računu

Ali je storitev plačljiva?
Ne - zaračuna se samo poslan SMS, če je to tako določeno za paket, katerega  uporablja pri svojem telekomunikacijskem operaterju.

Ali se lahko storitev izključi / ponovno vključi?
Ne - storitev je namenjena vsem.

Ali je mogoče, da lahko storitev uporablja več različnih uporabnikov znotraj enega SAP ID, npr. v primeru podjetij z več uporabniki?
Ne - storitev je mogoča samo s številke, ki je navedena kot kontakta.

Ali je storitev možno uporabiti v tujini?
DA - ob čemer se ukazni niz pošlje na telefonsko številko +386 64100100 ali 00386 64100100.

Lahko pridobim podatke o dolgu tudi, če uporabljam  telefonsko številko drugega operaterja?
Da – če je ta številka navedena kot kontakta telefonska številka.

V kakšni obliki mora biti zapis z zahtevo?
Uporabi se lahko velike ali male črke, zapis s sičniki ali brez v zapisu kot sledi "RACUN / RAČUN / racun / račun".

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?