YouTube

Aplikacija YouTube sedaj na voljo tudi na vašem TV vmesniku.

Ne zamudite vaših najbolj priljubljenih vsebin od glasbenih videoposnetkov do najnovejših vsebin iz sveta iger, zabave, novic ter drugih področij. Naročite se na najljubše kanale in jih delite s prijatelji ter jih glejte na katerikoli napravi.

YouTube na TV vmesniku omogoča vse, kar od že poznane aplikacije pričakujete:

  • Na domačem zavihku lahko dostopate do priporočenih vsebin,
  • najnovejše objave priljubljenih kanalov se nahajajo na zavihku Naročnine,
  • že pogledani posnetki, ki so nam všeč, se zvrstijo v kategoriji Knjižnica,
  • omogoča nalaganje in urejanje lastnih posnetkov.

Optimizirana različica

Youtube na TV vmesniku omogoča preprostejše iskanje in gledanje videoposnetkov preko aplikacije na televizorju. To lahko uporabniki preko TV vmesnika upravljajo neposredno z daljinskim upravljalcem ali pa s telefonom, tabličnim računalnikom oziroma računalnikom. Aplikacije je trenutno na voljo na TV vmesniku Amino Kamai 7X.

Uporaba aplikacije:

  • Predvajanje na televizorju: TV vmesnik Amino Kamai 7X podpira YouTube funkcijo »Predvajanje na televizorju«, kar pomeni, da lahko uporabniki vsebino poiščejo v YouTube aplikaciji na mobilnem telefonu ali osebnem računalniku ter nato s pomočjo ikone za »predvajanje na televizorju«, preusmerijo predvajanje na TV vmesnik in posledično tudi na TV.

  • Ime komunikatorja: Za lažje razpoznavanje naprav lahko uporabniki nastavijo svoje ime za TV vmesnik, kar storijo na samem vmesniku. Na grafičnem uporabniškem vmesniku (GUI) pod »Nastavitve/Nastavitve naprave/Ime naprave« spremenijo ime TV vmesnika v npr. »T-2 STB – Dnevna soba«. Funkcija je še posebej uporabna, če imajo uporabniki doma več TV vmesnikov.
  • Ročna povezava: V primeru, da na mobilnem telefonu YouTube aplikacija TV vmesnika ne zazna samodejno, lahko uporabniki napravi povežejo tudi ročno. Največkrat je vzrok v tem, da mobilni telefon in TV vmesnik nista v istem lokalnem omrežju; TV vmesnik je pogosto v drugem televizijskem VLAN-u. Ročno povezavo se naredi po naslednjem postopku:
  • V YouTube aplikaciji na TV vmesniku je potrebno odpreti »Nastavitve/Povezava s kodo televizorja« in kodo s TV zaslona prepisati v mobilno napravo.
  • Na mobilnem telefonu se odpre YouTube aplikacijo ter s klikom na »Račun (ikona zgoraj levo)/Nastavitve/Ogled na televizorju« vnese kodo televizorja (»Vnesite kodo televizorja«).

Seveda pa je YouTube aplikacijo moč najti tudi na GUI TV vmesnika v meniju Horizont.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?