Pametna Wi-Fi mreža

Poskrbi za 100% pokritost signala v vseh prostorih in nadstropjih, tudi v velikih stanovanjskih hišah.
Že od 2,49 EUR na mesec

Neustavljiv Wi-Fi signal

Spoznajte Pametno Wi-Fi mrežo, ki pripelje WI-Fi signal v vsak kotiček vašega doma in zagotavlja brezskrbno brskanje, gledanje serij, filmov in vsega, kar želite, s stabilnim omrežjem Wi-Fi.

Pametna Wi-Fi mreža je najboljša izbira

• Če nimate pokrite celotne hiše z Wi-Fi signalom.
• Če imate optiko ali kabel, a je hitrost Wi-Fi signala še vedno premajhna.
• Če uporabljate ojačevalec Wi-Fi signala, a ni bistvenih razlik pri povezavi.
• Če ste kupili brezžično napravo, vendar Wi-Fi signal ni povsod dovolj močen.
• Če uporabljate več vsebin na zahtevo: časovni zamik, Youtube, storitve v oblaku (Horizont) in podobno.
• Če želite večjo mobilnost po vašem stanovanju ob neprekinjeni brezžični povezavi.
• Če želite upravljati vaš pametni dom brez skrbi.
• Če želite zagotoviti odlično pokritost Wi-Fi signala tudi v okolici svoje hiše.

Predstavljamo rešitev: Innbox M60

Pametno Wi-Fi mrežo (Innbox M60) lahko povežete z obstoječimi omrežnimi napravami T-2 tipa Innbox, kjer lahko vaš obstoječi modem postane eden izmed elementov Pametne Wi-Fi mreže ali na svojo lastno napravo (router) in jo upravljate z Wi-Fi omrežjem s pomočjo aplikacije. V primeru, da vaš T-2 modem ni ustrezen, vam za brezplačno zamenjamo. Priklop in namestitev sta enostavna, saj priklop v celoti opravi omrežni tehnik, lahko pa jo priklopite tudi sami s pomočjo naših izkušenih svetovalcev.

Innbox M60 lahko naročite s klicem na številko 064 064 064 ali se oglasite v vam najbližji poslovalnici. Najem kompleta (2 napravi) znaša 4,98€.

Pošljite povpraševanje

 

Ali ste vedeli?

• Povprečno gospodinjstvo ima priklopljenih kar 9,1 naprav na brezžično omrežje.
• Na enega člana gospodinjstva je bilo v letu 2010 povprečno le 1,84 brezžičnih naprav, v letu 2020 pa je pričakovano povečanje števila naprav na kar 6,58.
• Samodejno preklapljanje med Wi-Fi kanali je vzrok, da naprave prepoznajo zasičenost omrežja in samodejno preklopijo na kanal z najboljšim signalom in najmanjšo zasedenostjo.
• Preklapljanje med frekvenčnimi pasovi (2,4 GHz in 5 GHz) poteka samodejno za največji izkoristek in najvišje hitrosti prenosa.

Opombe

Za optimalno delovanje Pametne Wi-Fi mreže (mesh) morajo vsi elementi omrežja podpirati najnovejše standarde kot so 802.11k (neighbour reports), 802.11v (traffic load on other APs) in 802.11r (fast roaming process). Funkcionalno delovanje Pametne Wi-Fi mreže je odvisno tudi od »kvalitete« odjemalcev (tablica, pametni telefon, prenosni računalnik,…) V eno omrežje lahko priklopite največ šest brezžičnih dostopovnih vozlišč tipa Innbox M60 + omrežni zaključek Innbox IAD. Hitrost prenosa podatkov je odvisna od več dejavnikov in okoliščin, kot so prisotnost ovir, konstrukcija sten v objektu, motnje drugih naprav, ki uporabljajo za delovanje radijske valove in sevanja itd. Ob optimalni postavitvi in z zmogljivo napravo lahko dosegamo hitrosti do maksimalno 500 Mbit/s.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?