Pametna Wi-Fi mreža

Poskrbi za 100% pokritost signala v vseh prostorih in nadstropjih, tudi v velikih stanovanjskih hišah.
Že od 2,49 EUR na mesec

Neustavljiv Wi-Fi signal

Spoznajte Pametno Wi-Fi mrežo, ki pripelje WI-Fi signal v vsak kotiček vašega doma in zagotavlja brezskrbno brskanje, gledanje serij, filmov in vsega, kar želite, s stabilnim omrežjem Wi-Fi.

Pametna Wi-Fi mreža je najboljša izbira

• Če nimate pokrite celotne hiše z Wi-Fi signalom.
• Če imate optiko ali kabel, a je hitrost Wi-Fi signala še vedno premajhna.
• Če uporabljate ojačevalec Wi-Fi signala, a ni bistvenih razlik pri povezavi.
• Če ste kupili brezžično napravo, vendar Wi-Fi signal ni povsod dovolj močen.
• Če uporabljate več vsebin na zahtevo: časovni zamik, Youtube, storitve v oblaku (Horizont) in podobno.
• Če želite večjo mobilnost po vašem stanovanju ob neprekinjeni brezžični povezavi.
• Če želite upravljati vaš pametni dom brez skrbi.
• Če želite zagotoviti odlično pokritost Wi-Fi signala tudi v okolici svoje hiše.

Predstavljamo rešitev: Innbox M60

Prednost Innbox M60 sistema je vzajemno delovanje z obstoječimi omrežnimi napravami T-2 tipa Innbox, kjer vaš obstoječi modem postane eden izmed elementov Pametne Wi-Fi mreže. V tem primeru ponujamo tudi brezplačno menjavo z modelom, ki podpira Pametno Wi-Fi mrežo.

 

Innbox M60 lahko naročite s klicem na številko 064 064 064 ali se oglasite v vam najbližji poslovalnici. Najem kompleta (2 napravi) znaša 4,98€. Možen je tudi nakup naprav v T-2 Klubu.

Pošljite povpraševanje

 

Ali ste vedeli?

• Povprečno gospodinjstvo ima priklopljenih kar 9,1 naprav na brezžično omrežje.
• Na enega člana gospodinjstva je bilo v letu 2010 povprečno le 1,84 brezžičnih naprav, v letu 2020 pa je pričakovano povečanje števila naprav na kar 6,58.
• Samodejno preklapljanje med Wi-Fi kanali je vzrok, da naprave prepoznajo zasičenost omrežja in samodejno preklopijo na kanal z najboljšim signalom in najmanjšo zasedenostjo.
• Preklapljanje med frekvenčnimi pasovi (2,4 GHz in 5 GHz) poteka samodejno za največji izkoristek in najvišje hitrosti prenosa.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?