T-2 prejemnik certifikata DOD

T-2 je v letu 2021 prejel certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga izdaja Ekvilib inštitut.

V T-2 smo ponosni lastniki certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga izdaja Ekvilib inštitut. Z njim še formalno potrjujemo naša dolgoletna prizadevanja za odlično delovno okolje znotraj našega podjetja ter dobrobit družbe, v kateri delujemo.

Naša vsakodnevna prizadevanja za dobrobit zaposlenih, okolja in družbe, v kateri delujemo, smo v T-2 zaokrožili s pridobitvijo certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga izdaja Ekvilib inštitut. Certifikat potrjuje, da ima družba T-2 skrbno urejena področja organizacijskega upravljanja, usklajevanja zasebnega, družinskega in poklicnega življenja, medgeneracijskega sodelovanja ter varnosti in zdravja pri delu. Seveda pa je pridobitev takšnega certifikata zaveza za dolgoročno spodbujanje omenjenih politik.

Certifikat kot zagotovilo bodočim sodelavcem

»Pridobitev certifikata Družbeno odgovoren delodajalec nam v družbi T-2 veliko pomeni. Vidimo ga kot formalno potrditev vrednot, ki jih v podjetju z novimi lastniki podpiramo že skoraj desetletje.  Pričakujemo, da nas bo kot družbeno odgovorno podjetje na podlagi pridobljenega certifikata zdaj prepoznalo tudi širše okolje, kot družbeno odgovornega delodajalca pa seveda tudi naši bodoči zaposleni,« je ob prejetju certifikata povedal mag. Jure Valjavec, predsednik poslovodstva T-2.

V postopku certificiranja smo v T-2 ugotovili, da veliko predpisanih ukrepov razvijamo že več let. Pri tem prednjačijo področja organizacijskega upravljanja, zdravja zaposlenih, usklajevanja zasebnega in poklicnega življenja, prav tako pa smo bili proaktivni tudi na področju medgeneracijskega sodelovanja. Vse to pa le potrjuje, da se svoje družbene odgovornosti zavedamo tudi na tem področju.

 

Dobri odnosi, odlični rezultati

Delo, ki ga opravljamo v družbi T-2, je dokaj zahtevno, zato si želimo, da se  zaposleni pri nas dobro počutijo. V ta namen smo uredili  posebne prostore za sproščanje in odmike, ki jih mislimo še dodatno razširiti tudi v naše druge poslovne enote. Spodbujamo tudi rotacije med zaposlenimi, da se drug od drugega učijo in spoznavajo medoddelčne procese.

Certifikat DOD je šele začetek

»Vsekakor certifikata DOD ne razumemo zgolj kot pridobitev certifikata, s katerim bi se lahko le pohvalili, temveč kot vrednoto, s katero bi se naši zaposleni lahko tudi poistovetili,« sklene Jakup Mujakić, vodja oddelka za upravljanje s človeškimi viri, ki še napoveduje, da si bo družba T-2 tudi v prihodnje prizadevala poglabljati svoje delo na tem področju.  

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?